Kako otkazati NordVPN i dobiti povrat novca


Ako ti’kupili ste pretplatu i želite otkazati NordVPN ili dobiti povrat novca, vi’Morat ćete znati nekoliko važnih stvari.

Otkako je NordVPN ukinuo besplatno probno razdoblje, korisnici su morali poduzeti dodatne korake kako bi otkazali ili vratili kupnju. Srećom, oni’vrlo je jednostavno, sa samo nekoliko izuzetaka.

U današnjem’Vodič, mi’Pokazat ću vam kako otkazati pretplatu na NordVPN sa i bez povrata, te preći neke od razloga zbog kojih se ne možete kvalificirati za povrat..

Kako otkazati NordVPN (bez povrata)

Da bi NordVPN mogao otkazati vaš plan, vi’Morat ćete se prijaviti na svoj račun na web mjestu NordVPN. Da biste to učinili, jednostavno kliknite gumb Moj račun u gornjem desnom kutu njihove početne stranice.

NordVPN početna stranica

Kada prijeđete na Privatni i siguran pristup internetu (VPN) odjeljak Moje usluge na stranici, vidjet ćete gumb s tri točke pokraj Promijenite plan dugme. Klikom na ovaj gumb pojavit će se još jedan gumb koji će vam omogućiti otkazivanje automatskog plaćanja.

NordPVN popis osobnih računa

Otvorit će se dijalog za potvrdu i pitati vas želite li stvarno otkazati pretplatu. Ako ti’ozbiljno se otkazujete, pritisnite da.

To’Stvarno je tako jednostavno, ne bi trebao’Ne mogu imati previše problema s otkazivanjem plaćanja. Automatska plaćanja će se zaustaviti, a pretplata će vam ponestati, ali ponekad i to’nije tako jednostavno kao što je navođenje NordVPN-a otkazalo vaš plan. Ako otkažete pretplatu usred ciklusa naplate i želite povrat novca, ili ako želite’Ako ste nezadovoljni uslugom kao prvi kupac, vjerovatno ćete želite vratiti svoj novac. Da biste to učinili, morate zatražiti povrat od NordVPN-a’s korisničkom službom, o kojoj raspravljamo u nastavku.

Kako otkazati NordVPN i dobiti povrat novca

Srećom po vas, zahtjev za povratom NordVPN-a nije raketna znanost. Sve što trebate učiniti je kontaktirati njihovu podršku. Iako ti’niste dužni navesti razlog za otkaz, agent za podršku može se raspitati o bilo kakvim tehničkim problemima koji ste imali.

Ovdje’s detaljnim uputama o tome kako otkazati NordVPN račun i dobiti povrat sredstava:

  1. Otvorite nordvpn.com i prijavite se na svoj račun
  2. Pri dnu stranice računa kliknite Otkaži automatsko plaćanje
  3. Odaberite razlog zašto otkazujete i pritisnite Potvrdite otkaz
  4. Kliknite gumb podrška gumb u donjem desnom kutu
  5. Odaberite bilo koji E-mail ili Live chat podrška
  6. Obavijestite ih o vašem zahtjevu za povrat

Povrat novca trebali biste dobiti u roku dva radna dana.

NordVPN politika povrata novca

NordVPN’povrat novca vezan je uz 30-dnevno jamstvo povrata novca. U osnovi, to znači da ćete morati dobiti pretplatu i zatražiti povrat novca u roku od 30 dana. Možete pronaći više informacija o NordVPN’garancija povrata novca.

Međutim, zahtjev za povratom novca u tom roku je pobijedio’garantiram da ti’Dobit ćemo povrat novca. Postoje određeni uvjeti koje morate ispuniti, a i mi’Preći ću preko njih ispod.

Tko ispunjava uvjete za povrat NordVPN-a?

Prije svega, da biste ostvarili potpuni povrat NordVPN-a, morate imati pravo na njega. “nema postavljenih pitanja” 100% garancija povrata novca ne’ne znači da se možete prijaviti u bilo koje vrijeme i pod bilo kojim uvjetima.

Prvi je uvjet to učiniti u roku od 30 dana od kupnje. Međutim, čak i ako vi’budete li dobri s rokovima, ipak možete izgubiti podobnost zbog drugih čimbenika.

Povrat kripto valute

Povrat kripto valute

Budući da se VPN usluge odnose na anonimnost i privatnost, možete se zapitati što će se dogoditi ako plaćate kriptovalutama.

Iako možda nemate sreće s mnogim natjecateljima na ovom pročelju, NordVPN vrši povrat sredstava kupljenih putem kripto valute. Vas’Primit ćete protuvrijednost USD u istoj kripto valuti.

Zabranjena i ograničena uporaba

5 razloga zbog kojih možda nećete dobiti NordVPN povrat

1. Kupili ste pretplatu putem iTunes / App Store-a

Ako kupite pretplatu na NordVPN u iTunes / App Storeu, NordVPN vam ne može odobriti povrat. Vas’Podliježu pravilima povrata Apple iTunes / App Store. Stoga ti’Morat ćete kontaktirati njihovu službu kako bi zatražili povrat novca.

2. Pretplatu ste kupili putem preprodavača

NordVPN također ne može vratiti kupnju od preprodavača, uključujući Amazon, BestBuy, StackSocial, itd..

3. NordVPN ste kupili pomoću unaprijed plaćenih kartica ili darovnih kartica

Ni unaprijed plaćene kartice niti poklon kartice se ne mogu vratiti. Imajte to na umu kada kupujete NordVPN.

4. Otkazali ste račun

Ako otkažete (ponavljajuću) pretplatu prije isteka ili obnove, pobijedili ste’ne možete dobiti povrat neiskorištenog dijela trenutnog razdoblja usluge.

5. Kršili ste njihove Uvjete pružanja usluge

Tamo’s nema povrata NordVPN-a za račune koji su ukinuti zbog kršenja Uvjeta pružanja usluge.

Poanta

Iako postoji mnogo razloga zbog kojih’Želim otkazati NordVPN ili dobiti povrat, srećom postoji samo nekoliko jednostavnih koraka’Trebam poduzeti da bi se posao obavio.

Naravno, ako ostaneš na dobroj strani Norda’s Uvjeti usluge i don’Ne sudjelujem u nečemu što se tiče cyber-kriminala, ti’Povrat novca moći ćete dobiti za samo nekoliko dana.

Preporučeno čitanje:

NordVPN pregled

Najbolje VPN usluge za 2020. godinu

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =