Kako namestiti ExpressVPN na svoj Fire Stick ali Fire TV


Amazonka’s Fire Stick (znan tudi kot Firestick ali uradno Amazon Fire TV Stick) vedno bolj pridobiva na priljubljenosti. Ljudem pomaga, da svoj standardni televizor spremenijo v pametni televizor, tako da lahko uživajo več vsebine.

Odkar’Uporabniki lahko na osnovi operacijskega sistema Android prenesejo iste aplikacije, ki so na voljo v trgovini Google Play: Netflix, Kodi, Plex, Crunchyroll, Spotify in še veliko več, čeprav je potrebno malo rešitve. Dobite lahko tudi plačljive kanale v živo, kot so ESPN, HBO in Showtime.

To je super za rezalnike kablov, ki želijo dobiti iste kanale, ki jih dobijo na kablu, vendar ne’ne želite plačati teh pretiranih cen. Še posebej koristno je, če uživate v brezplačni vsebini in uporabljate storitve, kot je Kodi, za brezplačno predvajanje filmov, TV oddaj in drugo.

Kako varno uporabljati svoj Fire Stick

Če ti’si želite, da Fire Stick brezplačno uporabite za predvajanje filmov ali TV oddaj’Verjetno si želim nekaj dodatnih plasti zasebnosti in varnosti. Konec koncev, odvisno od vaše lokacije, je to lahko dejavnost’bodisi se je bodrili ali izrecno nezakonito.

Če želite dodatno zaščito, vam priporočamo uporabo virtualnega zasebnega omrežja (VPN), ki vam bo omogočilo anonimizacijo vseh vaših podatkov. Ker VPN delujejo tako, da najprej šifrirajo vaš promet in ga nato preusmerijo preko strežnika VPN na želeno mesto,’Izogibajočim se očem se bom izognil. Še bolje je, da vam lahko pomaga do dostopa do vsebin, ki so blokirane z geom, kot je Sveti Gral, znan kot ameriški Netflix.

To’zato danes mi’vam bomo pokazali, kako namestiti ExpressVPN - naš najbolj priporočljiv VPN - na Amazon Fire Stick ali Fire TV.

Kako namestiti aplikacijo ExpressVPN Fire Stick

Za Fire Stick ni posebne aplikacije ExpressVPN - čeprav zagotovo ne’ga ne potrebujem, saj Fire Stick deluje na Androidu. ExpressVPN ima zelo sposobno aplikacijo za Android, tako da vam omogoča, da ExpressVPN dobite na svojem Fire Stick ali Fire TV.

Do trgovine z Googlom Play na Fire Stick-u je potreben malo rešitve’ni neposredno na voljo. Mi’Za rešitev te težave bom uporabljal Aptoide TV. Ampak ne’ne skrbi, mi’Pojasnila bom jasne korake, ki jih morate sprejeti, da dobite ExpressVPN na Fire Stick-u.

Prosimo, upoštevajte: preden začnete s tem vodičem, ga’Pomembno je, da se najprej prijavite za načrt ExpressVPN. Medtem ko’ni najcenejša storitev VPN na planetu, cene se začnejo pri ne preveč slabih 8,32 USD na mesec.

  1. Najprej ti’Aplikacije boste morali omogočiti iz neznanih virov. Če želite to narediti, pojdite na Nastavitve strani na vaši Fire Stick, kliknite na Naprava, nato vklopite Aplikacije iz neznanih virov preklopiti.
  2. Naslednji ti’Bom moral prenesti aplikacijo, imenovano Downloader. Tako boste lahko prenesli potrebne datoteke za namestitev aplikacije ExpressVPN za Fire Stick. Preprosto poiščite program v trgovini z aplikacijami Amazon, ga prenesite in namestite.
  3. Uporabi Downloader aplikacijo za iskanje in namestitev Aptoide TV, ki vam bo omogočil namestitev aplikacije ExpressVPN. V program Downloader vnesite naslednje: “https://m.aptoide.com/installer-aptoide-tv” in namestite Aptoide TV app.
  4. Kosilo Aptoide TV. Kliknite ikono iskanja in poiščite “expressvpn.” Kliknite Namestite, sprejmite dovoljenja in čez nekaj minut vas’Na vašem Fire Stick-u bo nameščen ExpressVPN.
  5. Zdaj se morate samo prijaviti v aplikacijo ExpressVPN Firestick, da jo aktivirate. Zaženite aplikacijo ExpressVPN in kliknite na Vpis. Vnesite svoj e-poštni naslov in geslo, povezano z vašim računom EXpressVPN. Nato kliknite Vpis ponovno.
  6. Aplikacija vas lahko vpraša, če ste’bi želeli deliti nekaj anonimnih informacij z ExpressVPN in lahko bodisi pritisnete v redu ali Ne hvala.
  7. Na naslednjem zaslonu kliknite v redu sprejeti zahteve za povezavo ExpressVPN. Po tem lahko brezplačno uporabljate aplikacijo kot vi’d všeč. Povežite se s strežnikom na vaši lokaciji (na primer v ZDA za Netflix) in uživajte v svoji vsebini!

In to’s precej za postopek namestitve ExpressVPN Fire Stick in Fire TV. Zdaj lahko uživate ne le v deblokirani vsebini od koder koli na planetu, temveč tudi v zasebnosti in varnosti, ki vodi v industriji.

Priporočljiva branja:

ExpressVPN pregled

ExpressVPN za Netflix

ExpressVPN za Hulu

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 2