ExpressVPN за Kodi

Две технологии, които вървят ръка за ръка в този хипер свързан модерен мултимедиен свят, са VPN и Kodi. Популярният медиен плейър се утвърди като твърд фаворит със стриймъри по целия свят, но тези, които използват Kodi, се възползват от регистрация за VPN услуга. ExpressVPN е една услуга, достъпна за потребителите на Kodi, така че в тази статия ние’ще разгледаме колко добре ExpressVPN работи с Kodi и дали може да се препоръча.


Основната причина е, че подобна настройка ще попречи на хората да се разхождат и да наблюдават вашите поточни дейности на Kodi.

Преди да продължите по-нататък, то’е важно да разберете защо трябва да използвате VPN с Kodi. Така че нека’ще се докоснем до това накратко. Има няколко основни причини, поради които потребителите на Kodi трябва да обмислят използването на VPN. Основната причина е, че подобна настройка ще попречи на хората да се разхождат и да наблюдават вашите поточни дейности на Kodi. Въпреки че Kodi е изцяло легален, той има добавки на трети страни за стрийминг на пиратско съдържание, което представлява нарушение на авторските права. VPN може да ви скрие от властите, така че сте спечелили’не трябва да плащате глоби или по-лошо.

Хакерите също могат да бъдат поддържани с доставчик на VPN, докато анонимността, предлагана от VPN услуги означава, че можете да имате достъп до медии от цял ​​свят, без никога да бъдете блокирани.

Блокиране на местоположението

Блокиране на местоположението

Така че има много причини да се помисли за доставчик на VPN за Kodi… но партньорството на ExpressVPN Kodi е добро?

Е, първото нещо, което трябва да кажа за тази VPN система, е, че тя осигурява надеждна деблокираща услуга, което означава, че огромно количество медии, които иначе биха били недостъпни, могат да бъдат използвани от феновете на Kodi. Това включва BBC iPlayer, Netflix, Hulu, HBO Now и HBO Go. ExpressVPN със сигурност получава топ оценки в този отдел.

Това също е много гъвкава услуга, като създателите на ExpressVPN са гарантирали, че са обхванати няколко устройства. По този начин приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS, Android и Linux, като дори се поддържат множество от Wi-Fi рутери.

производителност

производителност

Скоростта на ExpressVPN също е много впечатляваща и това, разбира се, ще има голямо значение за потребителите на Kodi. Резултатите с добавки и приложения на трети страни бяха отлични и когато тествахме системата Kodi без ExpressVPN, имаше само минимално увеличение на скоростта. Всъщност това е една от най-силните характеристики на услугата ExpressVPN и тази, която привлече голям брой клиенти.

Сигурност

Сигурност

Но дали настройката на ExpressVPN Kodi предлага добри параметри за сигурност?

Радваме се, че можем да отговорим утвърдително на този въпрос. ExpressVPN има изключителен набор от функции за защита и всеки, който използва Kodi с тази система, може да се чувства изключително уверен, че тяхната информация и идентичност са безопасни.

С удоволствие разбрахме, че компанията съхранява само информация във връзка с грешки в връзката и грешки, а като цяло политиката за поверителност, свързана с ExpressVPN, е доста лесна за използване. Когато свържете това ниво на сигурност със скорост, лесно е да разберете защо този доставчик е станал популярен.

Сплит-тунелиране

Сплит-тунелиране

Една от характеристиките, която ни хареса особено, беше така наречената функция за разделно тунелиране, която ви позволява ефективно да персонализирате кои приложения използват VPN услугата и до които ще получите достъп чрез редовната си интернет връзка. Това няма да бъде масов проблем с Kodi, тъй като установихме, че медийният плейър работи изключително добре с ExpressVPN, но може да бъде полезен, ако намерите някакъв софтуер не’не работите толкова добре с VPN, или че пускането му през ExpressVPN масово забавя вашата система.

Течове и обслужване на клиенти

Течове и обслужване на клиенти

IP и DNS течове също бяха очевидни поради отсъствието им, а клиентът ExpressVPN беше безпроблемно да настрои. Въпреки това, дори и да сме имали проблеми, тази база също беше покрита.

Вероятно един от най-силните аспекти на предлагането на ExpressVPN е фактът, че агентите за обслужване на клиенти са достъпни 24 часа в денонощието. Намерихме също така хората, които са включени в услугата, да бъдат както знаещи, така и търпеливи и те наистина изминават допълнителната миля в справянето с клиентските запитвания.

Местоположение на сървъра

Местоположение на сървъра

ExpressVPN предлага доста впечатляваща мрежа от над 3000 сървъра, разположени в 94 държави, което означава, че покритието е отлично. Въпреки че това е фокусирано върху основните пазари в Европа и САЩ, компанията няма’не пренебрегвахме част от света’s по-рядко покрити области - ExpressVPN има много места в Южна Америка, Близкия Изток, Африка и други.

заключение

Като цяло можем силно да препоръчаме системата ExpressVPN за потребителите на Kodi. То’е надежден по отношение на функциите за поверителност и сигурност, той’е супер бърз и надежден, а компанията достига допълнителната миля във всеки аспект на обслужването на клиентите. Да, има по-евтини опции там, но горещо съветваме потребителите на Kodi да обърнат внимание на ExpressVPN.

Препоръчителни четива:

Преглед ExpressVPN

ExpressVPN за Netflix

ExpressVPN за Hulu

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 6 =