Brezplačno preskusno spletno mesto CyberGhost

Iščete stroškovno učinkovito, varno, hitro in uporabnikom prijazno virtualno zasebno omrežje (VPN)? No, če ste na trgu za orodje za zasebnost, ki resnično deluje, bi vam lahko CyberGhost lahko ponudila možnost’sem iskal.


CyberGhost s sedežem v Romuniji je ugleden VPN z ugledom hitrosti, nizkih stroškov in močne podpore strankam. In to’je tudi čist, kar se tiče beleženja, z zelo malo znaki, da VPN zbira ali prodaja informacije o strankah.

Vse to se sliši super, ampak kako lahko zagotovo veste? To’s kamor pride brezplačna preizkusna različica CyberGhost. Tukaj’s kar morate vedeti o tem.

Ali CyberGhost ponuja brezplačno preizkusno različico?

CyberGhost je znan kot eden izmed cenejših elitnih VPN-jev na trgu, tako je’s presenečenjem ne vemo, da podjetje ponuja brezplačno različico svoje glavne aplikacije.

Vendar pa to ni’t ločen brezplačni preskusni VPN z manj funkcionalnosti kot jedrni paket. CyberGhost želi, da uporabniki vzorčijo vse, kar ponuja glavna aplikacija, v upanju, da bodo nato prešli na mesečno, polletno ali letno plačilno shemo.

Uporabniki lahko prenesejo celotno aplikacijo CyberGhost in jo uporabljajo en dan, brezplačno. Zato’ni ravno podaljšano sojenje. Vendar pa daje natančen okus uspešnosti in lastnosti, ki jih je mogoče najti s pravilno naročnino na CyberGhost.

Kako prenesete brezplačno preskusno različico CyberGhost?

Če se želite udeležiti preizkusa CyberGhost, je to res enostavno. Samo pojdite na spletno mesto CyberGhost in izberite pravo stran za prenos.

Ko prideš tja, ti’Najdem rumen gumb z imenom Začnite brezplačno preskusno različico, zato pojdite naprej in jo kliknite.

Brezplačno preskušanje CyberGhost VPN

Po prenosu namestitvenega programa dvokliknite, da ga razpakirate in pripravite brezplačno preskusno različico CyberGhost.

Ko se prijavite, lahko začnete brskati.

Brezplačno preskusno spletno mesto CyberGhost 2

Odlična stvar tega načina uvajanja brezplačnega preskusa je, da ga uporabniki ne’ne bo treba plačati ničesar vnaprej. Torej tam’ni nujno, da navedete podatke o svoji kreditni kartici.

Če se odločite, da niste’t ljubitelj CyberGhost, zmagal si’ne bi vam izročil nobenih osebnih podatkov in vam snemal obremenitev. In ko bo enodnevno preskusno obdobje konec’s CyberGhost ne morete samodejno začeti zaračunavati.

Podjetja z nekaj brezplačnimi preskusi uporabljajo samodejno obračunavanje in se zavestno zanašajo na stranke, s katerimi želijo končati preskusno obdobje. Brezplačno preskušanje CyberGhost je zasnovano tako, da se izogne ​​tovrstni prevari in to pozdravljamo.

Toda na kaj boste naleteli, ko boste dejansko zagnali CyberGhost VPN?

Kaj lahko ponuja preskus CyberGhost?

CyberGhost je med svetovnimi’je najbolj cenjenih VPN-jev in ponuja številne funkcije, zaradi katerih izstopa. Ko začnete uporabljati brezplačno preskusno različico, morda ne boste uporabili vseh teh funkcij, vendar to’Splača se jih spomniti, ko se odločite, ali želite nadgraditi na plačljivi paket.

Brezplačno preskusno spletno mesto CyberGhost

  • Šifriranje vojaškega razreda - CyberGhost uporablja 256-bitno AES enkripcijo, za katero običajno velja, da je zlati standard za VPN. To je’s dopolnjuje tudi popolna in zanesljiva zaščita pred uhajanjem DNS in IP.
  • Varni protokoli - OpenVPN je na voljo kot protokolarna možnost in je najbolj varna, če pa želite hitrejše hitrosti, lahko poskusite tudi z IKEv2 in L2TP / IPSec.
  • Samodejno stikalo ubijanja - Če VPN iz kakršnega koli razloga izgubi pokritost, CyberGhost samodejno prekine vašo internetno povezavo in tako zmanjša tveganje za uhajanje podatkov.
  • Velikodnevno 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja - Če se odločite za nadgradnjo, to’ni nujno konec zgodbe. CyberGhost uporabnikom omogoča tudi, da v 45 dneh po prijavi prekličejo svoje plačljive naročnine. To’s 14 dni v primeru mesečnega načrta. Ti’Morali boste navesti razlog, ki pa ga bodo morali izpolnjevati. Tako na nek način preskus CyberGhost dejansko traja 45 dni - nekaj malo VPN-jev se lahko ujema.
  • Naenkrat povežite 7 naprav - 7 naprav je precej velikodušen po katerem koli standardu, zato lahko priklopite igralne konzole, telefone, računalnike, tablice - ne glede na to, katere naprave je treba zaščititi.
  • Aplikacije za usmerjevalnike - Včasih je smiselno namestiti svoj VPN na usmerjevalnik. Tako lahko vse naprave, povezane v splet, uživajo zaščito zasebnosti, vključno s kodi polji ali konzolami. Na srečo je CyberGhost dobro prilagojen za uporabo z usmerjevalniki.
  • Proste za uporabo aplikacij za široko paleto platform - Obstajajo različice CyberGhost za Windows, Linux, macOS, Android, iOS, Amazon Fire TV & Fire Stick in Android TV.
  • Odlične zmogljivosti - Hitrost je največja plus točka pri CyberGhostu in to’S pomočjo velikega 5700 močnih skupnosti strežnikov z vozlišč po vsem svetu.
  • Odblokiranje Netflixa - CyberGhost ima močan ugled, kar zadeva premagovanje geo-blokatorjev, zato je svet vsebine na dosegu roke.

Želim učinkovito uporabiti preskus CyberGhost

Zaradi vseh teh lastnosti je CyberGhost zelo konkurenčen na globalnem trgu VPN, vendar je’ni nujno dovolj za uporabnike VPN. To je’je veliko bolje, da dejansko naložite VPN in preizkusite njegovo delovanje zase. Torej, kako bi se lotili tega?

Najprej dvakrat preverite, ali VPN maskira vaš IP naslov tako, kot zahteva. Povežite se s strežnikom v portfelju CyberGhost in nato z orodjem, kot je IPLocation, določite trenutni naslov IP. Če se lokacija ujema z vašim strežnikom, boste vi’ponovno v poslu.

Zdaj pa če’Če ste naročnik storitve pretakanja, preverite, ali CyberGhost odblokira vsebino Netflixa. Poskusite izbrati strežnik VPN v drugi državi in ​​se prijavite v Netflix. Ti’Verjetno si bom ogledala kopico novih filmov in televizije, vključno z obilico tega’t na voljo tam, kjer ste.

Preživite nekaj časa za brskanje po spletu, preverite tudi splošne hitrosti prenosa in uspešnost. Če želite prebrati branje, se odjavite iz VPN in vzemite branje s strani Speedtest. Nato vključite CyberGhost in vzemite še eno hitro branje. To bi vam moralo povedati, ali VPN briše velike koščke vaše širokopasovne hitrosti ali ne.

Ne pozabite, da imate le 24 ur za oceno brezplačne preizkuse CyberGhost, zato kar najbolje izkoristite svoj čas. Če preverite uhajanje IP, hitrosti in deblokiranje, ste’Znal bom izvedeti veliko o tem, ali je to VPN zate.

Če želite nadgraditi na celoten VPN CyberGhost?

Ko ti’Če se nekaj časa igrate z odjemalcem VPN, bi morali imeti boljšo predstavo o tem, kako CyberGhost ukrepa. Če ti je všeč to, kar vidiš, ti’Verjetno bom želel nadgraditi.

Pojdite na stran s cenami in vi’Našel bom nekaj možnosti. Večina ljudi ponavadi prehaja čez enomesečne pakete, saj so veliko dražji in pridejo le s 14-dnevno garancijo. Torej, če si’ste pri ocenjevanju CyberGhosta pogrešali karkoli’Imeli bomo manj časa za ureditev povračila.

Če ti’se prepričajte o VPN, pojdite naravnost za dve ali tri leta. Z veljavnimi popusti je CyberGhost med najcenejšimi VPN-ji tam, tudi če se pojavijo težave, je 45-dnevna garancija na voljo..

Ampak ne’ne hitite na presojo. Okrog je veliko odličnih VPN-jev, kot so NordVPN, PureVPN, zasebni dostop do interneta, ExpressVPN in VyprVPN. Nekateri od njih ponujajo tudi brezplačne preizkuse, kar vam omogoča, da tehtate različne možnosti, preden kar koli plačate.

Morda zmaga CyberGhost, vendar ste zmagali’ne vem pred vami’preizkusil sem konkurenco. Torej nakupujte, preberite ocene (vključno z našim pregledom CyberGhost!) In izkoristite brezplačne preizkuse, preden se naročite.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 + = 69