Sfaturi despre cum să utilizați Dropbox în China


Dropbox este un site care combină fișierele dvs. într-un loc central, ceea ce le face mai ușor de accesat. Utilizarea Dropbox vă va economisi timp la recuperarea documentelor, deoarece acesta este sincronizat cu toate dispozitivele.

Serviciul funcționează cu computere Microsoft Windows, MacOS și Linux. Este accesibil și pe telefoanele Android, iOS și Windows.

Securitatea documentelor dvs. este asigurată, deoarece sunt necesare parole stricte. Ratingul de confidențialitate al Dropbox este de cinci stele. Ca atare, aceasta’Nu este de mirare că creșterea utilizatorilor Dropbox în China s-a îmbunătățit constant până a fost interzisă. Recuperarea documentelor pierdute a fost mai ușoară, deoarece orice fișier șters poate fi restaurat în termen de 30 de zile.

Abonamentul la Dropbox plus vă garantează 1 an pentru a recupera documentele. Taxele pe Dropbox depind de faptul dacă îl utilizați pentru spațiul dvs. de stocare personală sau pentru lucrul partajat. Munca în comun este, desigur, mai scumpă, deoarece este adesea folosită pentru afaceri. Aici intervine Dropbox Professional.

Cea mai relevantă întrebare este cum să accesați Dropbox? Este posibil să vă accesați fișierele de pe orice computer. Acționează ca o unitate de rețea în cloud. Aceasta înseamnă că vă puteți conduce afacerea, accesa e-mailurile, fotografiile și blogurile de pe orice computer.

Tot ce trebuie să faceți este să trageți fișierele de pe hard disk în Dropbox și acestea sunt salvate automat online. Orice actualizări efectuate ulterior pe fișier se vor actualiza automat. Când sunteți departe de dispozitiv, instalați Dropbox pe noul dispozitiv și conectați-vă la contul dvs. Puteți utiliza, de asemenea, browserul web fără a fi necesar să îl instalați. Acest lucru vă va oferi acces la orice documente salvate din orice parte a lumii.

Spațiul de stocare de până la 2 GB este gratuit. Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, poate fi necesar să vă înscrieți la un abonament lunar în valoare de 10 $ până la 20 $, în funcție de dimensiunea stocării. De asemenea, puteți partaja fișiere mai mari cu alți utilizatori Dropbox, deoarece unele dintre aceste fișiere pot fi prea mari pentru a fi trimise folosind alte metode.

Dropbox funcționează în China?

Poate vă întrebați, funcționează Dropbox în China? Din păcate, nu funcționează în China decât prin utilizarea unor instrumente specifice precum VPN sau MPLS. Nu există nicio alternativă la Dropbox în China. Au fost aduse câteva soluții, cum ar fi cloud hosting de către Baidu Cloud, dar standardele lor încă trebuie să le bată pe cele stabilite de Dropbox. Jucătorii de cloud străini au vieți scurte în China, deoarece sfârșesc blocate.

Dropbox blocat în China

Până în septembrie 2018, erau peste 10.000 de nume de domeniu care au fost blocate în China continentală în cadrul politicii de cenzură pe internet a țării. În acest moment, avem Dropbox blocată în China. Aceasta înseamnă că poate fi accesată numai în anumite părți. Se presupune că acesta este un mijloc de a permite companiilor chineze să vină cu propriile servicii cloud care nu sunt supuse concurenței americane. Cine știe?

Cum trimitem fișiere mari în China? Puteți utiliza norul Baidu, care este cel mai mare și renumit din China. Au apărut alte mijloace precum Qualtrix și Binfer. Dacă doriți să salvați și să organizați fișiere pentru uz personal, Tencent este cea mai bună opțiune. Cele mai multe dintre ele oferă stocare gratuită pentru fișiere imense. Aceasta ar putea fi interpretată ca o tehnică de marketing.

Citiți recomandat: Cel mai bun VPN pentru China

De ce China blochează anumite site-uri?

Mai multe motive includ:

 • Cu intenția de a reduce sau de a pune capăt monopolului serviciilor internaționale internaționale.
 • Încurajarea invențiilor interne în anumite domenii și industrii. Acest lucru le permite să își dezvolte companiile locale.
 • Guvernul chinez este foarte particular atunci când vine vorba de informații transmise pe internet cu privire la guvern. Există multă cenzură.

Avantajele utilizării Dropbox

Avantajele includ:

 • Ieftin. Vă bucurați de stocare gratuită de până la 2 GB. S-ar putea ca acest lucru să nu pară mult până nu vă dați seama că există alte modalități de a obține spațiu liber suplimentar.
 • Convenabilitate, deoarece este ușor de utilizat.
 • Documentele dvs. sunt salvate automat.
 • Există sincronizare, astfel încât orice economisiți este actualizat pe toate dispozitivele.
 • Restaurarea fișierelor este posibilă în termen de 30 de zile de la ștergere.
 • Este ușor să partajați fișiere.

Dezavantaje ale utilizării Dropbox

Desigur, există și dezavantaje:

 • Confidențialitatea și securitatea Dropbox au fost supuse criticilor. Pentru siguranță, don’nu o folosiți pentru cele mai sensibile date.
 • Nu puteți încărca fișiere direct în aplicație fără a le sincroniza cu hard disk-ul.
 • Versiunea gratuită a Dropbox este limitată la o dimensiune mică, deci ar putea incomoda unii utilizatori.

Acest lucru nu ar trebui să limiteze sau să oprească niciun utilizator să opteze pentru a utiliza Dropbox. Pro-ul său întrece cu siguranță contra, oferindu-vă toate motivele pentru a vă înscrie. Unul dintre avantajele sale cheie este că a făcut munca de acasă și salvarea fișierelor mult mai ușoară. Cu toate acestea, ar trebui să luați notă de defecte și să găsiți modalități de gestionare a acestora.

Cum să deschideți un cont Dropbox

Deschiderea unui cont este simplă. Accesați browserul preferat și accesați https://www.dropbox.com. Faceți clic pe butonul de comandă care se înscrie. Va trebui să oferiți detaliile dvs., cum ar fi prenumele, prenumele, adresa de e-mail și o parolă. Sunt de acord cu termenii enunțați după citire. Faceți clic pe înregistrare. Acum aveți un cont pe care sunteți liber să îl utilizați oriunde.

Cum să vă conectați și să folosiți Dropbox?

Dacă nu ați instalat aplicația, va trebui să accesați site-ul Dropbox pe browserul dvs. și să faceți clic pe logare. Acest lucru vă va conduce să introduceți adresa de e-mail și parola. Dacă ați instalat deja aplicația, este și mai ușor, deoarece tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe pictogramă și să urmați procedura de mai sus.

Puteți utiliza Dropbox pentru alte hacks, cum ar fi tipărirea documentelor de pe orice computer la imprimanta de acasă. Puteți păstra aceeași parolă pentru toate aplicațiile de pe computerul dvs. personal diferit. Tot ce trebuie să faci pentru a salva fișierele este să le tragi pe pictogramă. Pentru a le partaja, folosiți butonul de comandă share. Dacă întâmpinați probleme, faceți clic pe butonul “Ajutor” buton și conectați-vă la asistența clienților pentru a vă răspunde la toate întrebările.

De ce să folosiți Dropbox?

Evaluările și opiniile de către oameni ar trebui să fie un motiv suficient pentru a vă atrage să utilizați Dropbox. Cei care au încercat-o, vorbesc despre cum o iubesc. Clienții îl felicită pentru ușurință în utilizare și accesibilitate. Utilizarea unui limbaj simplu pentru clienți facilitează navigarea și emiterea comenzilor. De asemenea, a furnizat utilizarea în limbile preferate, facilitând conectivitatea globală.

Toată lumea vrea să se actualizeze cu tehnologia actuală. Pentru a ține pasul cu această viteză, trebuie să renunți la a fi rigid și să îmbrățișezi idei noi. Dropbox este doar una dintre invențiile acestui secol care a făcut munca mai ușoară, mai rapidă și mai precisă. Salvarea și regăsirea documentelor într-un mod ordonat fără hârtie nu a fost niciodată atât de ușoară!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − = 11