Cum să urmăriți online NCAA March Madness 2019


Scopul acestui articol este de două ori. Prima este să le arătăm tuturor cea mai ieftină metodă posibilă pentru vizionarea NCAA March Madness în acest an. Al doilea este să arate cel mai bun mod de a-l transmite în timp real în afara SUA, ceea ce implică utilizarea unei VPN (rețea privată virtuală). Așa că, fără alte detalii, hai’s înscrie ambele goluri!

Cum să obțineți cel mai ieftin flux live NCAA

Cea mai bună alegere pentru acest an’s March Madness depinde de numărul de jocuri pe care doriți să le urmăriți. In timp ce CBS All Access acoperă marea majoritate, Prima Patru (19-20 martie) necesită truTV.

TBS și TNT sunt o alegere proastă, deoarece acestea’sunt bune doar pentru prima etapă, care se încheie cu Opt de Elită

CBS All Access pentru toate, cu excepția primelor patru jocuri

CBS All Access (5,99 USD / lună) vă oferă toate jocurile din martie nebunie, economisite pentru primele patru. Ce este mai mult, doar CBS va arăta Final Four și jocul Campionatului, adică tu’probabil că am nevoie de acest canal într-un fel sau altul.

CBS All Access acceptă o serie de dispozitive:

 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • Android TV
 • Samsung Smart TV
 • Roku
 • PlayStation 4 & Xbox One
 • Chromecast

CBS All Access permite, de asemenea, mai multe dispozitive pe un singur cont.

CBS toate planurile de accesare a prețurilor

Cei alergici la pauzele comerciale și dornici să descarce spectacolele sau să le joci offline pot alege 9,99 USD / lună Plan comercial gratuit, dar trebuie să avertizăm că Live TV, inclusiv March Madness, le va avea în continuare. În orice caz, acolo’s. a Proces gratuit de 7 zile perioadă care ar trebui să fie suficientă pentru a vedea dacă trebuie să vă actualizați planul. Opțiunile de plată includ carduri de credit, carduri cadou și PayPal.

Fiți conștienți că accesul la CBS All Access este limitat la SUA. Dacă doriți să o cumpărați sau să o utilizați în afara țării, veți avea nevoie de un VPN pentru a evita georestrucționarea prin răspândirea adresei IP. Mai multe despre asta în secțiunea dedicată de mai jos.

CBS All Access și AT&T WatchTV pentru toate jocurile

CBS All Access (5,99 USD) și AT&T WatchTV (15 USD) pentru toate jocurile

Cel mai ieftin pachet pentru cei mai mari fani NCAA este de 20,99 USD / lună, dar poate fi doar 5,99 USD / lună dacă’ești clientul AT&T cu nelimitatul &Plan wireless MoreSM. Apoi primești gratuit ceasul TV. Acest nou serviciu de streaming include nu numai truTV, ci și TBS și TV printre cele 35+ canale. LA&T WatchTV oferă și un Proces gratuit de 7 zile.

Limitările AT&T WatchTV

 • Restricționat geo în afara SUA, Puerto Rico și Insulele Virgine
 • Funcționează numai pe iOS, Android, Apple TV, Amazon Fire TV și Amazon Fire TV Stick
 • Permite un dispozitiv pe cont
 • Acceptă doar browserele Chrome și Safari

Prima limitare poate fi depășită cu un VPN care îți poate ascunde adresa IP reală și o poate face ca tine’ne conectăm din SUA. Mai multe despre asta - în secțiunea dedicată de mai jos.

Oferta limitată CBS All Access și Sling Blue pentru toate jocurile

Oferta limitată CBS All Access (5,99 USD) și Sling Blue (15 USD) pentru toate jocurile

Această opțiune obișnuia să fie cea de-a doua cea mai bună pentru streamingul martie nebunie în 2019, dar o reducere limitată de 40% pentru trei luni a redus costul Sling TV’s Plan albastru până la 15 dolari / lună. Vine cu un Proces gratuit de 7 zile și poate fi anulat.

Primul avantaj pe care Sling Blue îl are peste AT&T este numărul mare de dispozitive acceptate, adăugând Chromecast, AirTV Player, Xiaomi Mi TV, LG WebOS, Amazon Fire Tablets, Xfinity X1 și Azulle.

Al doilea avantaj este numărul de dispozitive pe cont - Sling Blue permite trei, în timp ce AT&T WatchTV oferă doar unul.

Limitările Sling Blue

 • Restricționat geo în afara SUA
 • doesn’suportă console de jocuri PlayStation

Prima limitare poate fi depășită cu un VPN care îți poate ascunde adresa IP reală și o poate face ca tine’ne conectăm din SUA. Mai multe despre asta - în secțiunea dedicată de mai jos.

Jucător ESPN pentru rezidenții non-americani

NCAA a recunoscut existența fanilor lui Mad Madness în afara SUA și Canada și a delegat drepturi de difuzare străină la ESPN. Aceasta înseamnă că pentru aproximativ 13,5 USD / luna puteți vedea toate jocurile din afara SUA. De asemenea, puteți vedea câteva jocuri gratis cu un Proces gratuit de 7 zile.

daca tu’nu reintra în streaming NCAA prin intermediul site-ului web, puteți descărca o aplicație pentru dispozitivele Android și iOS. AirPlay și ChromeCast sunt de asemenea acceptate.

ESPN, ESPN3 și ESPN + nu sunt disponibile pe Playerul ESPN

Limitările jucătorului ESPN

 • Restricționat geografic pentru SUA și Canada
 • Asistență limitată a dispozitivului
 • Plăți numai prin Google Pay și Apple Pay
 • Două conexiuni simultane

Deși nu putem face ca ESPN să crească numărul de conexiuni simultane, vă putem ajuta să utilizați acest serviciu în SUA sau Canada. Citiți mai departe pentru a afla cum.

Servicii de streaming cu toate cele patru rețele

Majoritatea fanilor sportivi știu că există servicii care combină toate cele patru canale. Dar pentru că nu ai nevoie decât de două anul acesta, Acolo’nu are rost să cheltuiți mai mult pe DirecTV Now, YouTube TV, Hulu cu TV în direct, fuboTV sau PlayStation VUE, care costă toate 40-45 USD / lună.. Si el’nu numai despre preț - CBS All Access acceptă o multitudine de dispozitive, inclusiv console de jocuri și dispozitive inteligente pentru acasă.

Cum să transmiteți fluxul NCAA March Madness în direct din afara hărții SUA

Cum să transmiteți NCAA March Madness în direct din afara SUA

Un VPN vă poate ajuta în vizionarea NCAA March Madness și înscrierea la jocul „Bracket Challenge” din trei scenarii:

 1. Locuiești în SUA, dar nu vei fi în preajmă în timpul nebuniei din martie. Cu un VPN vă veți putea conecta la platforma dvs. de streaming în loc să cumpărați ESPN Player.
 2. Locuiești în SUA, dar nu preferi să folosești două servicii pentru o martie nebunie. Acest lucru necesită achiziționarea unui abonament ESPN Player care îl are pe toate, dar este disponibil numai în afara SUA.
 3. Locuiți în afara SUA și nu vă puteți abona la CBS, TBS, TNT sau truTV din cauza geo-restricțiilor.

Toate cele trei scenarii includ unul dintre două opțiuni:

 1. Vă aflați în SUA, dar doriți să folosiți ESPN Player
 2. Tu’sunt în afara SUA, dar ar dori să utilizeze unul dintre serviciile exclusiv din SUA

Și pentru ambele opțiuni, veți avea nevoie un VPN. Citiți mai departe pentru a vedea cum să o alegeți pe cea potrivită pentru difuzarea oricărui March Madness oriunde.

Care VPN este cel mai bun pentru a urmări online Madness 2019 online?

Prima regulă atunci când alegeți un VPN pentru streamingul turneului NCAA este să încrucișează toate VPN-urile gratuite. În afară de faptul că au probleme de securitate, acestea sunt adesea supraaglomerate, reducând viteza de conectare care încetinește deja din cauza VPN.

Transmiterea NCAA în HD necesită 5 Mbps

Puteți verifica viteza de conectare cu sau fără VPN folosind Ookla’instrumentul SpeedTest.com. Dacă viteza dvs. cu un VPN este sub 5 Mbps, luați în considerare trecerea la un alt server. Dacă nu face asta’nu vă ajută, anulați contul și încercați un alt VPN din lista de mai jos.

Un alt factor este banii inapoi garantat. daca tu’nu planificăm să folosești un VPN după nebunie din martie (deși nu donăm’nu recomand acest lucru), ar trebui să cauți un VPN care să ofere o garanție de întoarcere suficientă de bani. Standardul este de 30 de zile, dar există unele cu doar șapte sau chiar mai puține.

Nu în ultimul rând este numărul de conexiuni simultane permise. În timp ce serviciul dvs. de streaming poate avea dispozitive nelimitate per cont, asta’nu este cazul cu majoritatea VPN-urilor, unde trei este sub medie, iar șase sunt bune.

1. ExpressVPN

Logo-ul serviciului ExpressVPN Accesați ExpressVPN

ExpressVPN este considerat cel mai rapid serviciu și unul dintre primele două în general. Dacă aveți nevoie de un VPN doar pentru a transmite Martie Nebunie, nu vă mai gândiți și luați-vă planul lunar cu o garanție de returnare de 30 de zile. Trei conexiuni simultane.

2. NordVPN

Logo-ul serviciului NordVPN Accesați NordVPN

NordVPN este cel mai sigur serviciu și singurul alt concurent pentru locul 1. Are 5500+ servere în 58 de țări și permite șase conexiuni simultane. Garanție de returnare de 30 de zile.

3. VPN Astrill

Logo-ul serviciului VPN Astrill Accesați AstrillVPN

Astrill este cel mai bun VPN pentru utilizatorii din Asia, Oceania și țările cu acces restricționat la internet. Aceasta’este, de asemenea, unul dintre cele mai rapide în general. doesn’nu aveți o garanție de returnare a banilor, dar oferă cinci conexiuni simultane.

4. CyberGhost

Logo-ul serviciului CyberGhost Accesați CyberGhost VPN

VPN-ul CyberGhost înseamnă viteze și siguranță bune, dar cea mai bună parte este garanția de returnare a banilor pe termen lung de 45 de zile de la șarpe. Un alt avantaj este proba gratuită de 24 de ore care ar trebui să fie suficientă pentru a vedea dacă acest VPN este potrivit pentru dvs. Sunt permise șapte dispozitive simultane.

În cele din urmă, dacă tu’revin doar pentru Final Four și într-adevăr don’nu vreau să dai detalii despre cardul tău de credit sau alte informații personale, alege o VPN bună cu un proces gratuit care ar trebui să fie suficient de lung pentru a vedea cele mai importante jocuri ale turneului NCAA.

Cum să vizionezi March Madness online gratuit?

Acolo’nu este nici o modalitate legală de a viziona gratuit toată Martie Madness online. Puteți utiliza încercările gratuite și garanțiile de returnare a banilor pentru fiecare radiodifuzor pentru a avea acces limitat, însă uitarea de a anula o afacere ar însemna că întregul plan trece prin acoperiș.

NCAA’s Site-ul sau aplicația March Madness Live oferă o previzualizare de trei ore, după care trebuie să vă conectați cu contul de furnizor de televiziune cu plată. CBS nu face’nu aveți nevoie de acreditări TV cu plată, permițând să transmiteți gratuit toate jocurile cu excepția Primilor patru. Motivul pentru care am îngropat această opțiune în partea de jos a acestui articol este că March Madness Live a câștigat’Arată jocuri CBS pe Apple TV, Fire TV, Android TV, Roku și Xbox. De asemenea, permite transmiterea jocurilor CBS live pe un singur dispozitiv.

Programul NCAA March Madness 2019

Programul NCAA March Madness 2019

Mai jos este lista tuturor jocurilor martie nebunie cu canalele care’le voi difuza:

 • 17 martie: duminică de selecție pe CBS
 • 19-20 martie: Primii patru pe truTV
 • 21-24 martie: Prima și a doua etapă pe CBS, TBS, TNT, truTV
 • 28-29 martie: Sweet Sixteen pe CBS, TBS
 • 30-31 martie: Elite Eight pe CBS, TBS
 • 6 aprilie: Final Four pe CBS
 • 8 aprilie: Joc de campionat național pe CBS

Corelări și predicții NCAA March Madness

Pe 17 martie noi’Voi ști cum să ne completăm parantezele pentru NCAA Bracket Challenge. Vom actualiza această secțiune în consecință de îndată ce vom cunoaște meciurile și când vor veni primele rezultate.

Între timp, ne putem oferi previziunile cu privire la rezultatul turneului, deoarece cotele Vegas vor fi publicate după 17 martie.

Un genunchi poate schimba soarta multora, daca, de exemplu, cineva ii ia o sageata. Sau dacă se recuperează din entorsă înainte de martie Nebunia și se întâmplă că aparține lui Duke’s Zion Williamson. În ultimul scenariu, nu vedem nicio echipă care să le poată învinge. În caz contrar, concurenții sunt Carolina de Nord, Virginia, Tenessee, Kentucky, Michigan, Michigan State și Gonzaga.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − 74 =