Колко струва VPN?


Ако искате да разберете колко струва VPN, вероятно вече знаете какво представлява. Но за по-голяма яснота, VPN (или виртуална частна мрежа) решение е приложение за киберсигурност, за да ви осигури анонимност в мрежата. Когато използвате VPN инструмент, всички ваши онлайн комуникации пътуват през криптиран тунел.

В допълнение към защитата на поверителността ви, VPN услуга може също да излъже вашето местоположение и по този начин да ви предостави достъп до уеб сайтове с ограничен достъп. Така например 30% от VPN потребителите могат да предават Netflix от цял ​​свят, например. Но можем да споменем и P2P споделяне на файлове (торент) и онлайн игри като две от основните причини за инсталиране на VPN.

Освен ежедневните потребители, пътешественици, разследващи журналисти, политически и екологични активисти и хакери също са сред тези, които могат да се възползват от тази технология.

Освен ежедневните потребители, пътешественици, разследващи журналисти, политически и екологични активисти и хакери също са сред тези, които могат да се възползват от тази технология. За някои от тях това може да е въпрос на (съсипан) живот или смърт.

Колко струва VPN? Е, като цяло, това струва много по-малко от цената, която вие’d плащате в случай на нарушение на поверителността или изтичане на лични данни.

Първо, нека’Вижте защо VPN струва пари изобщо.

VPN цена - за какво плащате?

колко струва vpn

Може би сте научили по трудния начин, че в този живот всичко има цена. VPN услугите не са изключения. Дори ако откриете, че мрежата се затрупва със стотици безплатни VPN приложения, вие’Скоро ще открия, че всички те идват с цена.

Разбира се, в случай на безплатни VPN мрежи тази цена не се измерва в пари. Като цяло може да бъдете наводнени с изскачащи реклами от трети страни, вашите връзки и дейности могат да бъдат регистрирани, личната ви информация може да бъде продадена на трети страни, скоростите ви могат да бъдат бавни, можете да използвате само ограничен брой сървъри, може да бъде ограничена и вашата честотна лента и т.н..

VPN мрежите струват много пари за поддръжката на компаниите: купуват, наемат и поддържат VPN сървъри по целия свят, разработка на софтуер, маркетинг, поддръжка за чат на живо и т.н..

Позволявам’да получите нещо направо. VPN мрежите струват много пари за поддържане на компаниите. Те трябва да купуват, наемат и поддържат VPN сървъри по целия свят в центрове за данни. Да не говорим за други VPN разходи като разработка на софтуер, маркетинг, поддръжка на чат на живо и т.н..

Някои доставчици на хардкор VPN имат така наречените сървъри за голи метали, които са физически сървъри, посветени изключително на тях. Предполага се, че те са по-сигурни от там’не е замесена трета страна или посредник. Наемането на такива сървъри със сигурност е по-скъпо от наемането на споделени IP адреси на споделен сървър.

Разбира се, ние спечелихме’не съжалявам за тези доставчици за всички свързани с тях VPN разходи “главоболие” тъй като ние’говорим за бизнес с 20 милиарда долара годишно. Те’правиш “много добре,” няма проблем.

Ценови планове

Три вида ценови планове на vpn

VPN цената за мнозина е производителят или прекъсвачът при избора на услуга. Ако VPN ви струва повече, отколкото можете да си позволите, може да не ви пука за страхотните функции за сигурност, които има. прав?

Ето защо, когато търсите най-добрия избор, в един момент стигате до неизбежния въпрос, “Колко струва тази VPN?”

По същество има три типа услуги, що се отнася до цената на VPN:

 1. Безплатно
 2. Премия безплатна пробна версия
 3. Платен или премиен

Подарък

Безплатно

Е, ясно там’без тук включени VPN разходи. Въпреки че ние’споменах по-горе косвеното “VPN цена” може да платите за безплатна услуга.

Диамант

Премия безплатна пробна версия

Когато VPN няма безплатна версия, тя’е възможно това’Ще имате опция за безплатен пробен период. То’s известен още като версията на freemium. Разбира се, много VPN нямат такава безплатна пробна версия. Във всеки случай, ако можете да изберете безплатна пробна версия, го’е вероятно, че вие’Ще трябва да предоставите данните си за плащане. Ти спечели’не се начислява за пробния период. Трябва обаче да бъдете много внимателни за това. Въпреки че някои надеждни доставчици на VPN вероятно ще ви уведомят няколко дни преди крайния срок, някои от тях може да не го направят.

Ако забравите да прекратите абонамента си навреме, вие’d се таксува за месечен или годишен план.

Познайте какво ще се случи, ако забравите да прекратите абонамента си навреме. Да, най-лошият сценарий е, че вие’d се начислява за годишен план. Това може да означава $ 70 - $ 90 от вашата банкова сметка. В най-добрия случай, вие’d плащате за месечен план, който обикновено е около 10 долара. И все пак, безплатната ви пробна версия може да завърши с етикет с VPN.

Винаги четете дребния шрифт, когато се регистрирате за безплатна премиална пробна версия. Защо би ви струвал VPN, когато просто искате безплатна пробна версия?

Плащане на пари за VPN

Цени за платени или премиум VPN

VPN доставчиците обикновено имат 3-4 ценови планове или абонаменти за вас. Най-популярните планове са следните:

 • 1 месец: $ 7- $ 13
 • 3 месеца: 5- $ 12 / месец
 • 6-месечен: $ 4- $ 11 / месец
 • 1 година: $ 3- $ 10 / месец
 • 2 години: $ 3- $ 9 / месец
 • 3-годишна: $ 3 / месец

Естествено може да намерите и малко по-евтини или малко по-скъпи VPN. Независимо от това, това са средните VPN цени’виждах досега.

Понякога вие’Ще намерите и 5-годишни планове или доживотни абонаменти. Ние обаче не бихме’не ви съветвам да се примирите с тях. Никой доставчик не може наистина да гарантира какво ще донесе бъдещето за ИТ и киберсигурност. Вярваме, че това’е по-безопасно да отидете за 1, 2 или 3-годишен абонамент.

Всъщност това’s най-вече тези ценови планове, които могат да предложат най-добрата VPN цена за вас. Понякога можете да спестите до 60-70% или повече, ако отидете на по-дълъг план.

Може да има и допълнителни разходи, които в крайна сметка могат да повишат вашата VPN цена. Някои VPN предлагат повече лицензи за устройства, повече сървърни местоположения или специални IP адреси за някои допълнителни пари. Други могат просто да ги включат в своите ценови планове.

Изненада vpn сделка

VPN специални оферти

Ако ти’имате късмет и времето ви е точно, можете да намалите месечните си VPN разходи до още по-разумна сума. Това е, когато VPN специални сделки влизат в игра. Въпреки че’Възможно е доставчикът да направи стратегически ход и да излезе с огромна отстъпка на случаен ден, повечето сделки са специално определени.

Какъв по-добър начин да предложите специална сделка от свързването с национален празник или събитие? Че’е защо’струва си да търсите с широко отворени очи около следното:

 • Хелоуин
 • Денят на благодарността
 • Черен петък
 • Кибер понеделник
 • Коледа
 • Нова година
 • Валентин’s ден
 • Великден

Разбира се, има огромни разлики в отстъпките, както и VPN цените, дори и да са’е специална сделка. Можете да намерите VPN от едва $ 1,15 / m с 89% спестяване, например. Докато другите първокласни играчи могат да свалят само 50% от обичайната си VPN цена.

vpn продажба

VPN ценови отстъпки - купони

Друг начин да намалите цената на VPN е да получите код на талон и да го приложите на екрана за покупка на абонамент. Колко струва VPN с код на талон?

Първо, пазете се от фалшиви уебсайтове за купони за VPN. Те могат да заразят вашето устройство или просто да показват подвеждащи и потенциално вредни изскачащи и банерни реклами.

Ако искате истинската сделка, имате два варианта. Първо, можете да намерите много свързани уебсайтове за преглед на VPN, които предлагат купони за много VPN. Тези купони могат да Ви спестят от 15% до 80% от първоначалната VPN цена. Второ, понякога официалните уебсайтове за VPN споделят и кодове на купони.

Така че, преди да натиснете бързо бутона за покупка, го’s си струва да се разхождате за намалена VPN цена.

Парична и кредитна карта

Начини за плащане

Най-важното, което трябва да знаете за начините на плащане, е, че има анонимни и не толкова удобни за поверителност опции. За съжаление, повечето VPN обикновено поддържат само последните. Има обаче все повече VPN услуги, които ви позволяват да плащате анонимно. То’s инструмент за поверителност в края на краищата, нали?’Т? Чудим се защо не всички доставчици са готови да включат анонимно плащане в своя репертоар.

Основните методи за плащане чрез VPN включват:

 • Кредитни или дебитни карти (American Express, Visa и MasterCard)
 • PayPal

Много VPN доставчици имат само тези две основни опции. Други ви дават допълнителни начини на плащане, въпреки че те все още не са анонимни:

 • Банков превод
 • Платежна стена (Alipay, Webmoney, iDeal, UnionPay, Qiwi и т.н.)

За щастие има такива, които взимат сериозно поверителността ви и по този начин осигуряват допълнителен слой анонимност:

 • Криптовалути като Bitcoin, Ethereum, Dash, Emercoin и Byteball
 • Карти за подаръци и предплатени карти

Моля, имайте предвид, че изборът на анонимна опция за плащане може да има злощастна последица по отношение на потенциалното Ви искане за възстановяване. Политиката за възстановяване или малкият отпечатък на страницата за покупка трябва да включва информация за това. Накратко, може да не отговаряте на условията за възстановяване на средства, ако използвате криптовалута, карта за подарък или предплатена карта.

Гарантирано връщане на парите

Връщане на пари за VPN

Колко струва VPN, когато можете да поискате възстановяване? Е, нищо. Добрата новина е, че повечето VPN доставчици предлагат тази опция. Въпреки това, както обикновено, можете’не го приемам за даденост, както току-що споменахме.

Не всички VPN услуги се предлагат с безплатна версия или безплатна пробна версия. Поради това много потребители се опитват да разчитат на гаранцията за връщане на пари, за да тестват избраното от тях VPN приложение. Ако не са’t удовлетворени, те винаги могат да поискат възстановяване. Или могат?

Работата е там, че възстановяванията могат да бъдат трудни. На първо място, трябва да знаете колко дни трябва да заявите, без VPN да ви струва нещо. Доставчиците могат да ви предоставят различни периоди от време за гаранцията за връщане на парите. И така, вие’По-добре се уверете, че сте го направили правилно.

Повечето VPN мрежи ще предлагат 3, 7, 14, 30, 31, 32 или 45 дни за възстановяване на средства. Но и това е голямо, но това може да не е единственото условие да бъдете отговарящи на условията. Затова ви съветваме винаги да четете внимателно правните документи, за да разберете каква е политиката за възстановяване.

Подписан документ

Политика за възстановяване на средства

Надеждна услуга вероятно ще има a “няма зададени въпроси” и “пълно връщане на парите” гаранция. То’и най-вече се популяризират на уебсайта, така че да знаете веднага какво да очаквате.

Въпреки това, бъдете по-предпазливи с тези, които имат допълнителни ограничения и условия, освен времевия период. дон’не вземам “30-дневна гаранция за връщане на парите” промоции на уебсайта за даденост. Трябва да прочетете внимателно правилата за възстановяване.

Някои VPN, например, имат ограничения за използване на честотна лента. Но може и да не отговаряте на условията за възстановяване на средства от доставчика, ако сте купили VPN от доставчик на трета страна или сте платили с криптовалута или карта за подарък.

Ако не сте запознати с тези условия или забравите крайния срок, несъмнено ще увеличите разходите си за VPN.

Колко е VPN през 2019 г.?

Е, въз основа на тенденциите за цените на VPN на 2018 г., можем да ви предложим само общи изявления. Някои VPN мрежи вероятно ще се опитат да запазят цените си, освен ако пазарът не диктува друго. Някои със сигурност ще намалят VPN цената си, някои дори могат да увеличат ценовите си планове малко.

Едно нещо’със сигурност обаче: ако вие’Ако имате късмет или цялостно, можете да получите желания VPN на специална отстъпка. Това може да означава да бъдете анонимни и защитени онлайн за около $ 2- $ 3 на месец - цената на мини кафе Frappuccino.

Ако искате да извлечете максимума от ограничения си бюджет, препоръчваме ви да прочетете нашия най-евтин VPN списък, за да изберете евтин и в същото време надежден VPN.

Ако вашият основен критерий при избора на VPN е високо качество, тогава най-добрият общ списък с VPN е този за вас.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − = 88