Как да гледате NCAA March Madness 2019 онлайн


Целта на тази статия е двойна. Първият е да се покаже на всички най-евтиния възможен метод за гледане на маршовата лудост на NCAA тази година. Вторият е да се покаже най-добрият начин да го предавате на живо, докато сте извън САЩ, което включва използване на VPN (Virtual Private Network). Така че без допълнително обожание, нека’s вкара и двата гола!

Как да получите най-евтиния NCAA поток на живо

Най-добрият избор за тази година’s Март лудост зависи от броя игри, които искате да гледате. Докато CBS All Access обхваща огромното мнозинство, Първата четворка (19-20 март) изисква truTV.

TBS и TNT са лош избор, защото те’добре само за периода на първия кръг, завършващ с Елитната осмица

CBS All Access за всички, освен първите четири игри

CBS All Access ($ 5,99 на месец) ви дава всички март Madness игри освен за първата четворка. Какво повече, само CBS ще покаже финалната четворка и играта на шампионата, значи теб’Вероятно ще трябва този канал по един или друг начин.

CBS All Access поддържа редица устройства:

 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • Android TV
 • Smart TV на Samsung
 • Roku
 • Плейстейшън 4 & Xbox One
 • Chromecast

CBS All Access също позволява множество устройства в един акаунт.

CBS всички планове за ценообразуване на достъп

Тези, които са алергични към комерсиални почивки и желаят да изтеглят предаванията или да ги играят офлайн, могат да изберат $ 9,99 / месец Търговски Безплатен план, но трябва да предупредим, че телевизията на живо, включително и мартенската лудост, все още ще ги има. Във всеки случай, там’s a 7-дневен безплатен пробен период период, който трябва да е достатъчен, за да видите дали трябва да надстроите плана си. Опциите за плащане включват кредитни карти, карти за подаръци и PayPal.

Имайте предвид, че достъпът до CBS All Access е ограничен до САЩ. Ако искате да го купите или използвате извън страната, ще ви е необходим VPN, за да избегнете гео ограничение чрез подправяне на вашия IP адрес. Повече за това в специалния раздел по-долу.

CBS All Access и AT&T WatchTV за всички игри

CBS All Access ($ 5,99) и AT&T WatchTV ($ 15) за всички игри

Най-евтиният пакет за най-големите фенове на NCAA е $ 20,99 / месец, но може да бъде само $ 5,99 / месец, ако сте’отново сте клиент на AT&Т с неограниченото &MoreSM безжичен план. След това получавате Гледайте телевизия безплатно. Тази нова стрийминг услуга включва не само truTV, но и TBS и TV сред 35+ канала за избор. AT&T WatchTV също предлага a 7-дневен безплатен пробен период.

Ограниченията на AT&T WatchTV

 • Гео ограничено извън САЩ, Пуерто Рико и Вирджинските острови
 • Работи само на iOS, Android, Apple TV, Amazon Fire TV и Amazon Fire TV Stick
 • Разрешава едно устройство на акаунт
 • Поддържа само браузъри Chrome и Safari

Първото ограничение може да бъде преодоляно с VPN който може да скрие истинския ви IP адрес и да ви прилича на вас’отново се свързвате от САЩ. Повече за това - в специалния раздел по-долу.

CBS All Access и Sling Blue ограничена оферта за всички игри

CBS All Access ($ 5,99) и Sling Blue ($ 15) ограничена оферта за всички игри

Тази опция е била втората най-добра за стрийминг на март на лудницата през 2019 г., но ограничен отстъпка от 40% за три месеца намали разходите за Sling TV’s Blue план до $ 15 / месец. Той идва с a 7-дневен безплатен пробен период и могат да бъдат отменени.

Първото предимство, което Sling Blue има над AT&T е огромният брой поддържани устройства, добавяйки Chromecast, AirTV Player, Xiaomi Mi TV, LG WebOS, Amazon Fire Tablets, Xfinity X1 и Azulle.

Второто предимство е броят устройства на акаунт - Sling Blue позволява три, докато AT&T WatchTV дава само едно.

Ограниченията на Sling Blue

 • Гео ограничено извън САЩ
 • неотворено’t поддържа игрови конзоли PlayStation

Първото ограничение може да бъде преодоляно с VPN който може да скрие истинския ви IP адрес и да ви прилича на вас’отново се свързвате от САЩ. Повече за това - в специалния раздел по-долу.

ESPN Player за лица, които не са жители на САЩ

NCAA призна съществуването на феновете на March Madness извън САЩ и Канада и делегира чуждестранни права за излъчване на ESPN. Това означава, че за около $ 13,5 / месец можете да видите всички игри извън САЩ. Освен това можете да видите някои игри безплатно с a 7-дневен безплатен пробен период.

Ако ти’Ако не предавате NCAA в уебсайта, можете да изтеглите приложение за устройства с Android и iOS. Поддържат се също AirPlay и ChromeCast.

ESPN, ESPN3 и ESPN + не са налични в ESPN Player

Ограниченията на ESPN Player

 • Гео ограничено за САЩ и Канада
 • Ограничена поддръжка на устройства
 • Плащания само чрез Google Pay и Apple Pay
 • Две едновременни връзки

Въпреки че не можем да накараме ESPN да увеличава броя на едновременните връзки, можем да ви помогнем да използвате тази услуга в САЩ или Канада. Прочетете, за да научите как.

Стрийминг услуги с четирите мрежи

Повечето фенове на спорта знаят, че има услуги, които комбинират и четирите канала. Но защото тази година се нуждаете само от две, там’няма смисъл да харчите повече за DirecTV Сега, YouTube TV, Hulu с телевизия на живо, fuboTV или PlayStation VUE, които всички струват $ 40-45 / месец. И то’s не само за цената - CBS All Access поддържа множество устройства, включително игрови конзоли и умни домашни устройства.

Как да предавате на живо NCAA March Madness на живо извън американската карта за карта

Как да предавам на живо NCAA March Madness на живо извън САЩ

VPN може да ви помогне да гледате маршово лудост на NCAA и регистриране за играта Bracket Challenge в три сценария:

 1. Вие живеете в САЩ, но няма да сте наоколо по време на мартенската лудост. С VPN ще можете да се свържете с вашата стрийминг платформа, вместо да купувате ESPN Player.
 2. Вие живеете в САЩ, но по-скоро не бихте използвали две услуги за едно мартно лудост. Това изисква закупуване на абонамент за ESPN Player, който има всичко, но е наличен само извън САЩ.
 3. Вие живеете извън САЩ и не можете да се абонирате за CBS, TBS, TNT или truTV поради гео ограничения.

И трите сценария включват един от две възможности:

 1. Вие сте в САЩ, но бихте искали да използвате ESPN Player
 2. Ти’сте извън САЩ, но бихте искали да използвате една от услугите само за САЩ

И за двата варианта ще ви трябва една VPN. Прочетете нататък, за да видите как да изберете правилния за стрийминг на March Madness навсякъде.

Кой VPN е най-добрият за гледане на March Madness 2019 онлайн?

Първото правило при избора на VPN за стрийминг на турнира NCAA е да зачеркнете всички безплатни VPN. Освен че имат проблеми със сигурността, те често се пренаселят, намалявайки скоростта на връзката, която вече се забавя поради VPN.

Потокът NCAA в HD изисква 5 Mbps

Можете да проверите скоростта на връзката си с и без VPN, като използвате Ookla’s инструмент SpeedTest.com. Ако скоростта ви с VPN е под 5 Mbps, помислете за преминаване към друг сървър. Ако това не го прави’не помогнете, анулирайте акаунта си и опитайте друга VPN от списъка по-долу.

Друг фактор е гарантирано връщане на парите. Ако ти’не планирате да използвате VPN след март лудост (въпреки че ние не’t препоръчвам това), трябва да потърсите VPN, който предлага достатъчно дългосрочна гаранция за връщане на парите. Стандартът е 30 дни, но има някои със само седем или дори по-малко.

Не на последно място е броят на разрешените едновременни връзки. Въпреки че услугата ви за стрийминг може да има разрешени неограничени устройства за акаунт, това’не е случаят с повечето VPN, където три е под средното ниво, а шест е добре.

1. ExpressVPN

Лого на услугата ExpressVPN Посетете ExpressVPN

ExpressVPN се счита за най-бързата услуга и една от първите две като цяло. Ако имате нужда от VPN само за стрийминг на March Madness, не помислете повече и вземете месечния си план с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Три едновременни връзки.

2. NordVPN

Лого на услугата NordVPN Посетете NordVPN

NordVPN е най-сигурната услуга и единственият друг конкурент за # 1 място. Той има 5500+ сървъра в 58 страни и позволява шест едновременни връзки. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

3. Astrill VPN

Лого на Astrill VPN услуга Посетете AstrillVPN

Astrill е най-добрият VPN за потребители в Азия, Океания и страни с ограничен достъп до интернет. То’s също е един от най-бързите като цяло. неотворено’нямате гаранция за връщане на парите, но дава пет едновременни връзки.

4. CyberGhost

Лого на услугата CyberGhost Посетете CyberGhost VPN

CyberGhost VPN означава добра скорост и сигурност, но най-добрата част е 45-дневната гаранция за връщане на парите в змия. Друго предимство е 24-часовата безплатна пробна версия, която трябва да е достатъчна, за да видите дали този VPN е подходящ за вас. Разрешени са седем едновременни устройства.

И накрая, ако сте’готови са само за финалната четворка и наистина не’не бихте искали да раздадете данни за кредитната си карта или друга лична информация, изберете добър VPN с безплатна пробна версия, която трябва да бъде достатъчно дълга, за да видите най-важните игри на турнира NCAA.

Как да гледате мартенското лудост онлайн безплатно?

Там’s няма легален начин да гледате безплатно всички март лудост онлайн. Можете да използвате безплатните изпитания и гаранциите за връщане на парите на всеки оператор, за да получите ограничен достъп, но ако забравите да прекратите една сделка ще означава, че целият ви план преминава през покрива.

NCAA’s Уебсайтът или приложението на March Madness Live предлага тричасов преглед, след което трябва да влезете с акаунта си на платена телевизия. CBS не’не се изисква плащане на телевизионни данни, което позволява да се предават безплатно всички игри, освен първите четири. Причината, поради която погребахме тази опция в дъното на тази статия, е, че мартенската лудост на живо спечели’не показвайте CBS игри на Apple TV, Fire TV, Android TV, Roku и Xbox. Той също така позволява да предавате CBS игри на живо само на едно устройство.

Графикът за март лудост 2019 на NCAA

Графикът за март лудост 2019 на NCAA

По-долу е списъкът на всички игри на марската лудост с каналите, които’Ще ги излъчвам:

 • 17 март: неделя за избор на CBS
 • 19-20 март: Първа четворка на truTV
 • 21-24 март: Първи и втори кръг по CBS, TBS, TNT, truTV
 • 28-29 март: Сладки шестнадесет на CBS, TBS
 • 30-31 март: Елитна осма на CBS, TBS
 • 6 април: Финал четири на CBS
 • 8 април: Игра на национално първенство по CBS

NCAA март лудост съвпадения и прогнози

На 17 март ние’Ще знам как да запълним нашите скоби за NCAA Bracket Challenge. Ние съответно ще актуализираме този раздел веднага щом узнаем мачовете и когато дойдат първите резултати.

Междувременно можем да дадем прогнозите си за резултата от турнира, защото коефициентите във Вегас ще бъдат публикувани след 17 март.

Едно коляно може да промени съдбата на мнозина, ако например някой вземе стрела към него. Или ако се възстанови от навяхването преди мартната лудост и се случи да принадлежи на херцог’s Сион Уилямсън. В последния сценарий не виждаме отбор, който би могъл да ги победи. Иначе претендентите са Северна Каролина, Вирджиния, Тенеси, Кентъки, Мичиган, Щат Мичиган и Гонсага.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 74