Vrhunske poteze aprila Fool, ki temeljijo na IT in tehnologiji


prvi april’s dan je uradno šel tech. Vsako leto vse več spletnih ali tehnoloških potegavščin prevzame pisarno in celo dom. Kot rezultat, je najboljši smeh v teh dneh zagotovo ob računalniku ali pametnem telefonu.

Z uradnimi dnevi potez na obzorju si oglejmo nekaj neškodljive tehnološke zabave, ki jo lahko s svojimi prijatelji in najdražjimi zabavate 1. aprila letos.

Izdelajte svoje & ldquo; novice & rdquo; stran

1. Zgradite svojo “novice” stran

To potegavščino lahko opravite samo pri prijatelju ali družinskem članu, s katerim delite računalnik, ali prijatelju, do katerega računalnika imate dostop. Obstaja več načinov, kako lahko kopirate spletno stran in na videz urejate v svojem brskalniku. Te spremembe so seveda zmagale’ne vplivam na to, kar vidi vsak drugi uporabnik spleta, in ne bodo ostali na mestu, ko se pomikate po strani, zagotovo pa lahko vse, kar vidite na zaslonu, izgleda drugače, dokler ‘stran’ je odprta.

To pomeni, da lahko vzamete uradno novico, na primer domačo stran BBC, in novice spremenite tako, da povedo, kar želite. K temu pristopata dva glavna načina. Spremenite dejanske novice ali pa pustite zgodbe na mestu, vendar spremenite fotografije, ki jih spremljajo. Članek o moškem, ki je bil aretiran zaradi nespodobne izpostavljenosti?

Zakaj ne bi spremenili posnetka v sliko svojega prijatelja’je oče? Kaj pa tista, kjer so vašo mamo ujeli v trgovini na CCTV? Samo dodajanje katere koli stare družinske slike v novico bo imelo želeni učinek.

Posadite & ldquo; vrt & rdquo; v tipkovnici

2. Rastlina a “vrt” v tipkovnici

Zelo odlična potegavščina prvega aprila je skrbno načrtovala. Ti’Potrebovali boste dostop do svojega prijatelja’s tipkovnico in malo časa. Začnite z dvigom pokrova s ​​tipkovnice in presledkom med tipkama napolnite vlažen (vendar ne moker) papir iz papirja. Nato tkivo prekrijemo s kresničnimi semeni. Kot se vsi spomnimo iz šolskih projektov, kreša hitro raste in lahko začne kaliti v 24 urah. Če to dobro načrtujete, naj bi se zeleni poganjki začeli pojavljati med črkami zjutraj na aprilski dan norcev!

Spremenite bližnjice v slovarju iOS

3. Spremenite bližnjice v slovarju iOS

Če imate dostop do svojega prijatelja’S pametnim telefonom ima to lahko res nekaj zabavnih učinkov. Če spremenite nastavitve bližnjice v iOS-u, bo vplival na samodejni popravek. Pojdi do Nastavitve, torej Splošno, Tipkovnica, in Dodajte novo bližnjico. Tu lahko ustvarite nove bližnjice, tako da vnesete besede, ki jih redno uporabljajo, in se pretvarjate, da so bližnjice za druge besede. Na primer, nastavite LOL kot bližnjico za “ljubitelj loafer.” To pomeni, da vsakič, ko napišejo LOL, njihov prejemnik prejme sporočilo z napisom Lover of Loafers.

To lahko naredite tako močno, kot želite. To je’s možno je tudi spreminjanje samodejnih pravilnih besed v Wordu ali Google Dokumentih.

Ohranjevalnik zaslona spremeni v Modri ​​zaslon smrti

4. Spremenite ohranjevalnik zaslona na Modri ​​zaslon smrti

Mi’ve vsi trpeli t.i. “Modri ​​zaslon smrti” (BSOD) prej. To je’S zaskrbljujočim modrim zaslonom, ki nam pove, da se je z računalnikom z operacijskim sistemom Windows nekaj resno narobe. To vedno pomeni zvonjenje IT in sprejemanje motečega obiska od enega od oddelkov za IT. Menjava prijatelja ali sodelavca’Ohranjevalnik zaslona na posnetek zaslona BSOD bo pomenil vsakič, ko se ohranjevalnik zaslona začne “Moder zaslon” se pokaže, da po žilah pošilja tresenje skrbi, dokler se seveda ne dotakne miške.

Blokirajte spletna mesta na svojem VPN-ju

5. Blokirajte spletna mesta na vašem VPN

Če ima vaša družina VPN (virtualno zasebno omrežje) in ste slučajno skrbnik svojega omrežja, zakaj jih ne bi za en dan blokirali na svojih najljubših spletnih mestih. Blokiranje najstnikov z Instagrama, možje iz BBC-jevih športov ali tvoja žena iz trgovin na spletnih mestih imajo lahko enak zabaven učinek.

Vsak dan lahko celo blokirate posameznike - čeprav imate morda na rokah nekaj jeznih najstnikov.

& ldquo; Zamrzne & rdquo; njihovo namizje

6. “Zamrzne” njihovo namizje

To deluje tako na pametnih telefonih kot na osebnih računalnikih. Naredite posnetek zaslona svojega prijatelja’s namizja, ko dobite priložnost in nato uporabite to sliko, tako da naredite svoje novo ozadje za namizje. To deluje le, če odstranite tudi njihove dejanske bližnjice in skrijete njihovo opravilno vrstico. Opazujte, kako poskušajo zadeti aplikacije in bližnjice, ki se nahajajo’resnično tam.

Za razliko od zgornjega ponaredka “Modri ​​zaslon smrti.” to traja nekaj časa, da se reši in lahko na veliko poveča veselje in upajmo, da bo poziv k IT, ki bo povzročil vse vrste zadrego.

Spremenite njihovo e-poštno ime v Googlu

7. Spremenite njihovo e-poštno ime v Googlu

Spremenite ime, ki se prikaže, ko prijatelj pošlje e-pošto. To lahko storite v Googlovih nastavitvah pošte. Naj bo neumno, smešno ali preprosto nezaslišano, vendar ne pozabite, da če bodo s tem e-poštnim naslovom pošiljali resna delovna e-poštna sporočila, bi to lahko imelo katastrofalne posledice za njih.

Spremenite ton zvonjenja

8. Spremenite ton zvonjenja

To je’Resnično enostavno spremenite način zvonjenja, še posebej, če imate čas za hiter posnetek in ga spremenite v nekaj zares prilagojenega. Lahko sploh dobite prijatelja’s mami povedati svoje polno ime in posnetek naložiti prijatelju’s telefonom?

Polno poimenovano sporočilo od njihove matere je več kot verjetno, da bo poslal tresenje po hrbtenici. Če ne… prdijo kogar koli?

Še nekaj vrvnih idej

9. Še nekaj zankastih idej

Ali ste vedeli, da lahko spremenite tudi nastavitve na zaslonu računalnika, tako da je vse na glavo? Ali pa lahko spremenite nastavitve miške, tako da z uporabo pošlje kazalec zanko?

Lahko pa priključite USB za brezžično miško, vendar običajno miško pustite na običajnem mestu. Opazujte izpad, ko nadzirate kazalec in poskušajo razumeti, kaj se dogaja.

Šaljive novice

10. Šaljive novice

Če ne’nimate časa ali kreativnosti, da se lotite lastne spletne ali tehnološke potegavščine, potem preprosto poiščite dobrega aprilskega norca’novico in pošljite prijatelju ali ljubljeni osebi. Vsako leto vsako ugledno novico, naj bo to BBC, the Varuhinja ali Telegraph, ustvari eno ponarejeno zgodbo, ki jo objavijo med resničnimi novicami.

Če se 1. aprila zgodi, da ste budni, bi ga morali najti in morda celo ujeti prijatelje, če jim pošljete povezavo, preden’sem sploh spoznal, kateri dan je.

YouTube stara šolska potegavščina

11. YouTube stara šolska potegavščina

Če mislite, da so najboljše potegavščine še vedno stare .. vedro vode nad vrati, tarantula v biskvitni kositri ali klovnov morilcev, ki se skrivajo v sencah, zakaj potem ne bi snemali svoje potegavščine in jo naložili na YouTube. Če potrebujete navdih, je YouTube že doma na tisoče odličnih aprilskih potegavščin.

Kot pri vseh potegavanjih April Fools, bodite prepričani, da ne’ne tvegaš, da bi se prijatelji ali družinski člani znašli v resničnih težavah, pa naj bo to’s službo ali celo z zakonom. Dokler razumete meje tega, kar je sprejemljivo, se lahko letos zagotovo nekoliko zabavate s kakšnimi od teh spletnih ali tehnoloških potegavščin namesto bolj tradicionalnih trikov v aprilu.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5