Kako gledati NCAA March Madness 2019 na spletu


Cilj tega članka je dvojen. Prva je, da vsem pokažemo najcenejšo možno metodo za gledanje NCAA March Madness v letošnjem letu. Drugi način je prikazati najboljši način za prenos v živo zunaj ZDA, kar vključuje uporabo VPN (Virtual Private Network). Torej, brez nadaljnjega oboževanja, naj’s dosegla oba gola!

Kako do najcenejšega prenosa v živo NCAA

Najboljša izbira za letošnje leto’s marec norost je odvisna od števila iger, ki jih želite gledati. Medtem CBS All Access pokriva veliko večino. Prva četverica (19. in 20. marec) zahteva truTV.

TBS in TNT sta slaba izbira, ker sta’dobro samo za obdobje prvega kroga, ki se konča z Elitno osmico

CBS All Access za vse igre razen prve štiri

CBS All Access (5,99 USD / mesec) vam omogoča vse igre March Madness, razen za prvo četverico. Kaj je več, samo CBS bo prikazal Final Four in igro Champions, kar pomeni, da si’Verjetno bom ta kanal potreboval tako ali drugače.

CBS All Access podpira številne naprave:

 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • Android TV
 • Samsung Smart TV
 • Roku
 • PlayStation 4 & Xbox ena
 • Chromecast

CBS All Access omogoča tudi več naprav na enem računu.

DZS vsi načrti za dostop do cen

Ljudje, ki so alergični na komercialne odmore in si želijo prenašati oddaje ali jih predvajati brez povezave, lahko izberejo 9,99 $ / mesec Komercialni brezplačni načrt, vendar moramo opozoriti, da jih bo televizija v živo, vključno z marčevsko norostjo, še vedno imela. Vsekakor tam’s a 7-dnevno brezplačno preskušanje obdobje, ki bi moralo biti dovolj, da vidite, ali morate nadgraditi svoj načrt. Možnosti plačila vključujejo kreditne kartice, darilne kartice in PayPal.

Zavedajte se, da je dostop do CBS All Access je omejen na ZDA. Če ga želite kupiti ali uporabljati zunaj države, potrebujete VPN, da se izognete geo-omejitvam s ponarejanjem svojega naslova IP. Več o tem v namenskem razdelku spodaj.

CBS All Access in AT&T WatchTV za vse igre

CBS All Access (5,99 USD) in AT&T WatchTV (15 USD) za vse igre

Najcenejši paket za največje navijače NCAA znaša 20,99 USD / mesec, vendar je to lahko le 5,99 USD / mesec, če vi’si stranka AT&T z Neomejenim &MoreSM brezžični načrt. Nato dobite Gledanje televizije brezplačno. Ta nova storitev za pretakanje ne vključuje le truTV, ampak tudi TBS in TV med 35+ izbiro kanalov. AT&T WatchTV ponuja tudi 7-dnevno brezplačno preskušanje.

Omejitve AT&T WatchTV

 • Geografsko omejena zunaj ZDA, Portorika in Deviških otokov
 • Deluje samo na iOS, Android, Apple TV, Amazon Fire TV in Amazon Fire TV Stick
 • Dovoli eno napravo na račun
 • Podpira samo brskalnike Chrome in Safari

Prvo omejitev je mogoče premagati z VPN ki lahko skrije vaš resnični naslov IP in ga zgleda kot vi’se ponovno povežete z ZDA. Več o tem - v namenskem razdelku spodaj.

CBS All Access in Sling Blue omejena ponudba za vse igre

CBS All Access (5,99 USD) in Sling Blue (15 $) omejena ponudba za vse igre

Ta možnost je bila druga najboljša za pretakanje marčevske norosti v letu 2019, vendar je omejen 40% popust za tri mesece znižal stroške Sling TV’s Modri ​​načrt do 15 $ na mesec. Prihaja z a 7-dnevno brezplačno preskušanje in ga je mogoče preklicati.

Prva prednost, ki jo ima Sling Blue pred AT&T je ogromno število podprtih naprav, ki vključujejo Chromecast, AirTV Player, Xiaomi Mi TV, LG WebOS, Amazon Fire Tablets, Xfinity X1 in Azulle.

Druga prednost je število naprav na račun - Sling Blue omogoča tri, medtem ko je AT&T WatchTV daje samo enega.

Omejitve Sling Blue

 • Geografsko omejena zunaj ZDA
 • Ne’t podpirajo igralne konzole PlayStation

Prvo omejitev je mogoče premagati z VPN ki lahko skrije vaš resnični naslov IP in ga zgleda kot vi’se ponovno povežete z ZDA. Več o tem - v namenskem razdelku spodaj.

ESPN Player za nerezidente ZDA

NCAA je priznala obstoj oboževalcev March Madness zunaj ZDA in Kanade ter prenesla tuje radiodifuzne pravice na ESPN. To pomeni, da za približno 13,5 USD na mesec si lahko ogledate vse igre izven ZDA. Prav tako si lahko z a. Ogledate nekaj iger brezplačno 7-dnevno brezplačno preskušanje.

Če ti’Če ne boste pretakali NCAA prek spletnega mesta, lahko prenesete aplikacijo za naprave Android in iOS. Podprta sta tudi AirPlay in ChromeCast.

ESPN, ESPN3 in ESPN + niso na voljo v predvajalniku ESPN

Omejitve predvajalnika ESPN

 • Geografsko omejena za ZDA in Kanado
 • Omejena podpora za naprave
 • Plačila samo prek Google Pay in Apple Pay
 • Dve sočasni povezavi

Čeprav ESPN ne moremo povečati števila sočasnih povezav, lahko vam pomagamo pri uporabi te storitve v ZDA ali Kanadi. Preberite nadaljevanje, kako se naučite.

Storitve pretočnega pretoka z vsemi štirimi omrežji

Večina ljubiteljev športa ve, da obstajajo storitve, ki združujejo vse štiri kanale. A ker jih letos potrebujete le dva, tam’ni smiselno več porabiti za DirecTV Now, YouTube TV, Hulu s TV v živo, fuboTV ali PlayStation VUE, ki so vsi stali 40-45 USD / mesec. In to’ne samo glede cene - CBS All Access podpira množico naprav, vključno z igralnimi konzolami in pametnimi domačimi napravami.

Kako v živo prenašati NCAA March Madness v živo izven ameriškega MAP-a

Kako v živo prenašati NCAA March Madness v živo izven ZDA

VPN vam lahko pomaga pri gledanju NCAA March Madness in prijava za igro Bracket Challenge v trije scenariji:

 1. Živite v ZDA, a vas med marčno norostjo ne bo. Z VPN se boste lahko povezali s svojo pretočno platformo, namesto da bi kupili ESPN Player.
 2. Živite v ZDA, vendar raje ne bi uporabljali dveh storitev za eno marčno norost. To zahteva nakup naročnine na igralca ESPN Player, ki ima vse, vendar je na voljo samo zunaj ZDA.
 3. Živite zunaj ZDA in se zaradi geo-omejitev ne morete naročiti na CBS, TBS, TNT ali truTV.

Vsi trije scenariji vključujejo enega izmed dve možnosti:

 1. Nahajate se v ZDA, vendar bi radi uporabljali ESPN Player
 2. Ti’zunaj ZDA, vendar bi želel uporabiti eno od storitev samo za ZDA

In za obe možnosti boste potrebovali en VPN. Preberite si o tem, kako izbrati pravega za tok March Madness kamor koli.

Kateri VPN je najboljši za gledanje March Madness 2019 na spletu?

Prvo pravilo pri izbiri VPN-ja za pretakanje turnirja NCAA je prečrtajte vse brezplačne VPN. Poleg varnostnih težav so pogosto prenatrpani, kar zmanjša hitrost povezave, ki se zaradi VPN že upočasni.

Za pretakanje NCAA v HD je potrebnih 5 Mbps

Hitrost povezave lahko preverite z in brez VPN z uporabo Ookla’s orodjem SpeedTest.com. Če je vaša hitrost z VPN nižja od 5 Mbps, razmislite o prehodu na drug strežnik. Če to ne’t pomagajte, prekličite račun in poskusite z drugo VPN s spodnjega seznama.

Drug dejavnik je garancija za vračilo denarja. Če ti’po marecski norosti ne nameravate uporabljati VPN (čeprav ne’t priporočam), poiščite VPN, ki ponuja dovolj dolgo garancijo za vračilo denarja. Standard je 30 dni, vendar jih je nekaj le sedem ali celo manj.

Nenazadnje je dovoljeno število istočasnih povezav. Čeprav ima vaša storitev pretakanja na račun dovoljeno neomejeno število naprav, to’ne gre pri večini VPN-jev, kjer trije so podpovprečni, šest pa dobrih.

1. ExpressVPN

Logotip storitve ExpressVPN Obiščite ExpressVPN

ExpressVPN velja za najhitrejšo storitev in eno od prvih dveh v celoti. Če potrebujete VPN samo za pretakanje marčevske norosti, ne razmišljajte več in vzemite njegov mesečni načrt z 30-dnevno garancijo vračila denarja. Tri hkratne povezave.

2. NordVPN

Logotip storitve NordVPN Obiščite NordVPN

NordVPN je najbolj varna storitev in edini drugi tekmec za mesto # 1. Ima 5500+ strežnikov v 58 državah in omogoča šest hkratnih povezav. 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

3. Astrill VPN

Logotip storitve Astrill VPN Obiščite AstrillVPN

Astrill je najboljši VPN za uporabnike v Aziji, Oceaniji in državah z omejenim dostopom do interneta. To je’s tudi eno najhitrejših na splošno. Ne’nimate garancije za vračilo denarja, vendar daje pet hkratnih povezav.

4. CyberGhost

Logotip storitve CyberGhost Obiščite spletno mesto CyberGhost VPN

CyberGhost VPN pomeni dobro hitrost in varnost, najboljši del pa je kavna 45-dnevna garancija vračila denarja. Še ena zanimivost je 24-urna brezplačna preizkusna različica, ki bi morala biti dovolj, da preverite, ali je ta VPN pravi za vas. Dovoljenih je sedem hkratnih naprav.

Končno, če ste’ponovite samo za Final Four in res ne’ne želite, da bi dali svoje podatke o kreditni kartici ali druge osebne podatke, izberite dober VPN z brezplačno preizkusno različico, ki naj bo dovolj dolga, da si ogledate najpomembnejše igre NCAA turnirja.

Kako brezplačno gledati March Madness na spletu?

Tam’ni nobenega zakonitega načina za ogled vseh March Madness na spletu brezplačno. Za brezplačen dostop lahko uporabite brezplačne preizkuse in garancije za vračilo denarja vsakega izdajatelja televizijskega programa, vendar če pozabite preklicati en posel, bi ves vaš načrt šel skozi streho.

NCAA’s spletno mesto ali aplikacija March Madness Live ponuja triurni predogled, po katerem se morate prijaviti s svojim računom ponudnika plačljive televizije. DZS ne’ne potrebujete plačilnih poverilnic za televizijo, ki omogočajo brezplačno pretakanje vseh iger, razen prve štiri. Razlog, zakaj smo to možnost pokopali na dnu tega članka, je, da je zmagala March Madness Live’ne prikažite iger CBS na Apple TV, Fire TV, Android TV, Roku in Xbox. Omogoča tudi pretakanje iger v živo v živo s samo eno napravo.

Urnik NCAA March Madness 2019

Urnik NCAA March Madness 2019

Spodaj je seznam vseh iger March Madness s kanali, ki’Predvajala jih bom:

 • 17. marec: Selekcijska nedelja na DZS
 • 19. - 20. marec: Prva štiri na truTV-ju
 • 21. in 24. marec: Prvi in ​​drugi krog na CBS, TBS, TNT, truTV
 • 28. - 29. marec: Sladkih šestnajst na CBS, TBS
 • 30. in 31. marca: Elitna osmica za DZS, TBS
 • 6. april: Final Four na DZS
 • 8. april: Tekma državnega prvenstva na DZS

NCAA marec Madness tekme in napovedi

17. marca smo’Vedeli bomo, kako zapolniti oklepaje za NCAA Bracket Challenge. Ta odsek bomo ustrezno posodobili takoj, ko bomo vedeli tekme in ko bodo prišli prvi rezultati.

Medtem lahko damo napovedi o izidu turnirja, saj bodo kvote za Vegas objavljene po 17. marcu.

Eno koleno lahko spremeni usodo mnogih, če na primer nekdo nanj streli. Ali pa, če si opomore pred vbodom pred marčno norostjo in slučajno pripada vojvodini’s Zion Williamson. V zadnjem scenariju ne vidimo ekipe, ki bi jih premagala. Sicer so kandidati Severna Karolina, Virginija, Tenessee, Kentucky, Michigan, Michigan State in Gonzaga.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − = 72