Vrhunske VPN-ove koje možete kupiti s poklon karticom


Da li svoju internetsku sigurnost i privatnost shvaćate ozbiljno? Pa, možda ćete htjeti uložiti u VPN uslugu koja nudi anonimno plaćanje. Zašto? Iz jednostavnog razloga što VPN pružatelji mogu zabilježiti vaše podatke o plaćanju. A, ako je VPN tvrtka zakonom prisiljena na razmjenu korisničkih podataka, vlasti bi to mogle iskoristiti kao način da vas identificiraju i povežu s određenim web prometom.

Drugim riječima, kupnja bilo čega na mreži s kreditnom / debitnom karticom ili Paypalom čini vas ranjivima. Ti su načini plaćanja daleko od anonimnih i neizdrživih. Zapravo upravo suprotno. Oni’sve se o tebi može prepoznati. Pa kako’je li to zvuk kada želite kupiti VPN da biste zaštitili anonimnost? Ovdje mirišemo kontradikciju.

Bez obzira na to koliko je malo šansi da u kriminalističkoj istrazi utvrdite svoje podatke o plaćanju, to’Još je mudrije anonimno kupiti pretplatu. Preporučujemo ovu metodu novinarima, aktivistima, zviždačima, hakerima i svima drugima čiji bi život mogao biti u pitanju.

U osnovi postoje 3 anonimne opcije kupnje da biste trebali razmotriti:

 • Cryptocurrency: Bitcoin, Ethereum, Dash i još mnogo toga
 • Unovčiti: kupite okvir u verziji u maloprodaji
 • Poklon kartice: kupite poklon karticu od Amazona, Walmart-a, Starbucks-a, Targeta i tako dalje

Iako sve više i više pružatelja VPN-a nudi Bitcoin ili druge kripto valute kao alternativnu opciju, ovo možda nije najlakše za sve. I, to’s ne nužno i najlakši način bilo kad želite kupiti VPN kao poklon što je moguće anonimnije. Zbog toga smo se odlučili usredotočiti na to kako kupiti VPN softver s poklon karticom ili čak za gotovinu.

Prije nego što otkrijemo nekoliko VPN-ova koje možete kupiti s darovnim karticama, bilo izvan mreže ili na mreži, pustite’vidi obje strane ove kovanice.

Za i protiv plaćanja darovnom karticom

Pa, kad ste pomislili da ste možda našli savršen način plaćanja, mi’tu sam da ti to kažem “sve što blista’t zlato.” Ali ti bi trebao’navikao sam se na to. U ovom svijetu sve ima dvostruku prirodu. Dakle, tamo’uvijek je pozitivna i negativna strana.

Pros:

 • Bezbrižnog: poklon kartice možete kupiti na više mjesta za gotovinu (robne kuće i benzinske postaje).
 • Anonimnost: osim traženih podataka o poklon kartici (broj kartice i PIN), ne dijele se osobni podaci.
 • Vaš je novac sigurniji: poklon kartice imaju fiksni iznos’Ne postoji mogućnost da vam usluga može automatski naplatiti automatski obnovljenu pretplatu.
 • Ne-brainer: prilikom kupnje pouzdane mrežne VPN jednostavno morate unijeti broj kartice i PIN kod.
 • Dobar kao novac: plaćanje poklon karticom je poput odlaska u trgovinu i kupnje nečega za gotovinu.

Cons:

 • Nema automatskog ponavljajućeg plaćanja: može predstavljati poteškoća uvijek ponavljati cijeli postupak kupnje ili dopunjavanja poklon kartica.
 • Regionalna ograničenja: to’Moguće je da odabrana VPN usluga prihvaća samo poklon-kartice sa sjedištem u SAD-u ili ne-američke marke koje koriste istu mrežu. VPN usluge možda čak ne nude ovu metodu na temelju vaše fizičke lokacije, osim ako je ne postoje’SAD.
 • Različite cijene: možda ćete morati platiti malo više kada plaćate poklon karticom.
 • Ne vraća se: to’s vrlo je malo vjerojatnosti da će pružatelj VPN-a ikada vratiti poklon kartice (i kripto valute). Imajte to i na umu.

Ako ti’Ako ne ulazite u kripto valute, plaćanje s darovnim karticama (ili gotovinom) može biti za vas najimenovanija opcija. Možete također kupiti VPN s poklon karticom izvan mreže ili na mreži.

Vanjski kupite VPN s poklon karticom

Ako za Božić dobijete poklon-karticu od 50 ili 100 dolara, biste li kupili VPN s njom ako biste znali da je to moguće? U posljednjih nekoliko mjeseci nekolicina dobavljača izašla je s maloprodajnom verzijom prodavanih kuća u popularnim trgovačkim lancima.

To’Također je moguće da ste pobijedili’Ne možete pronaći takve podatke izravno na njihovoj web stranici. Također, ako se nešto proda za gotovinu, vjerojatno postoji mogućnost da ih kupite i s darovnim karticama. U svakom slučaju, obje su metode potpuno anonimne - ne dijele se osobni podaci.

Naravno, vaša anonimnost dolazi po cijeni: verzije prodajnih kutija pokrivaju samo jednogodišnji plan pretplate. Iako se ova opcija može odnositi samo na SAD, možda ćete imati sreće i naći i okvir s VPN-om u drugim zemljama.

U ovim prodavaonicama mogu se prodavati verzije u VPN-u:

 • Amazon
 • Staples
 • Najbolja kupovina
 • Office Depot
 • Walmart
 • PCM
 • Cilj
 • Pržiti’s Elektronika
 • Mikro centar

NordVPN

NordVPN logoNordVPN je jedan od naših vodećih u industriji, bez sumnje. Iako ova VPN usluga ne’ne nudite plaćanje poklon karticom kao alternativnu mogućnost na mreži, imate još jednu opciju za kupovinu izvan mreže. Naravno, možete koristiti Bitcoin, Ethereum i Ripple za kupnju pretplate i ostati anonimni do kraja.

Ipak, mi’otkrio sam da NordVPN možete kupiti kao verzija u kutiji iz popularnih maloprodajnih mjesta. To znači da to’moguće dobiti NordVPN za gotovinu kao i poklon kartice.

Ako vam se kupnja VPN-a s poklon karticom na mreži čini pomalo nezgodnim, odlazak u trgovinu mogao bi biti dobra alternativa za potpunu anonimnost. NordVPN maloprodajna kutija trebala bi biti dostupna u većim lancima u Kanadi, Francuskoj i Njemačkoj.

F-Secure Freedome

Vrhunske VPN-ove koje možete kupiti s poklon karticom

Ovo je relativno dobra VPN usluga iz Finske. Zapravo, ova je tvrtka svojim antivirusnim i ostalim proizvodima dokazala pouzdanost u areni za cyber sigurnost u posljednjih 25 godina. Globalna pokrivenost ovog VPN-a br’Ne previše impresivan sa svojih 30-tak poslužitelja u 20 i više zemalja.

Uz to rečeno, F-Secure Freedome VPN nudi prilično velike brzine. Ovu uslugu možete koristiti za sve općenite svrhe IP-a i geoblokiranja. Dobra vijest je’i prilično jeftino. A, ona bi mogla biti dostupna u većim prodavaonicama u maloprodajnoj verziji. Bilo da imate poklon karticu ili gotovinu, jednostavno možete ući u trgovinu i kupiti ovaj VPN, a da pritom ostanete bez nadzora.

HMA! Pro VPN

skriveni logo

Iskreno, HideMyAss VPN nije osoba kojoj vjerujemo u potpunosti. Ima dokazanu suradnju sa stranim i domaćim vlastima. Ovaj VPN softver pripada carstvu Avast. Iako je Češka br’ne nužno član bilo kakvih međunarodnih nadzornih saveza, HMA! ima sjedište u Velikoj Britaniji. Ovo je zemlja s pet očiju i jedna od najgorih jurisdikcija za VPN uslugu.

Ipak, sve dok koristite HMA! u zakonite svrhe, nemate čega se bojati. To’Također je važno spomenuti da je ovaj VPN impresivno brz, a ne samo kod bliskih poslužitelja.

Kupite online VPN s poklon karticom

Anonimnost je ključ pouzdane VPN usluge i za vašu vlastitu zaštitu. Oni VPN-ovi koji nude anonimne načine plaćanja (kripto valute i darovne kartice) pokazuju dodatnu brigu o vašoj sigurnosti i privatnosti.

Dakle, predstavimo vam sada naš kratki popis VPN-ova koji prihvaćaju darovne kartice.

TorGuard

Vrhunske VPN-ove koje možete kupiti s poklon karticomOvaj VPN jedan je od naših najboljih izbora. Za razumne cijene, dobivate izvrsnu sigurnost i internetsku privatnost za pristup geo blokiranom sadržaju, bujici, strujanju, mrežnim igrama i još mnogo toga. TorGuard nudi plaćanja Bitcoin, Litecoin i poklon karticama. Ovako možete ostati uistinu neraspoloženi. Prije nego što uložite svoj novac, možda želite saznati više o TorGuard VPN-u.

Kako kupiti TorGuard s poklon karticom

Postupak kupnje pomalo je kompliciran, ali ne i raketna znanost. Nakon što odaberete svoj plan, imate priliku:

 • za kupnju namjenskih IP-ova, rezidencijalnih IP-ova, strujnih IP-ova i sportskih IP-ova
 • kupiti DDoS zaštićene IP adrese za Kanadu i Francusku
 • nadogradnja na premium 10 Gbit mrežu za SAD, Veliku Britaniju i Kanadu

Konačno, kad stignete do blagajne, vi’Morat ću izvršiti izbor plaćanja.

opcije plaćanja torguardom

Odaberite Opcija darovne kartice. Zatim ispunite obrazac sa svojom e-poštom i zaporkom, provjerite “Pročitao sam i prihvaćam Uvjete pružanja usluge” okvir i kliknite Kompletna narudžba. Možete postaviti zasebnu “lažan” račun e-pošte u tu svrhu, nisi trebao’ne koristite svoju osobnu e-poštu ako želite potpunu anonimnost.

Sad ti’preusmjerit ćemo se na stranicu računa. Provjerite pojedinosti dostavnice i kliknite na Gumb PayGarden u gornjem desnom kutu do sljedeće stranice:

TorGuard poklon kartica za dar

Pronađite marku poklon kartica ili je provjerite s donjeg popisa. Vas’Automatski će se preusmjeriti na Provjerite zaslon ravnoteže.

TorGuard poklon kartica Provjerite stanje

Unesite broj svoje darovne kartice i PIN kartice, a zatim pritisnite Gumb za provjeru ravnoteže. Jednom kad se vaša poklon kartica provjeri, vi’spremni ste potvrditi plaćanje. Da’Sve što je potrebno za kupnju TorGuard VPN-a s poklon karticom. Trebali biste dobiti svoje vjerodajnice trenutačno kako biste u nekoliko minuta mogli preuzeti, instalirati i pokrenuti svoj VPN..

Privatni pristup internetu

Iako nam PIA sigurno nije omiljeni izbor, ovaj VPN i dalje ima neke prednosti. To’je vrlo jeftin, ima pristojne sigurnosne podatke, relativno dobre brzine, a može vam omogućiti i pristup Netflixu. Opet predlažemo da pročitate više o privatnom pristupu internetu kako biste saznali je li ova VPN usluga dovoljna za vaše potrebe.

Kako kupiti PIA s poklon karticom

Ovaj vam VPN nudi više opcija za anonimno plaćanje. Na primjer, možete platiti s Bitcoin-om i drugim kripto valutama. Međutim, neka’s usredotočite se na plaćanje poklon karticom sada. Da biste odabrali ovu opciju, morate se pomicati prema glavnoj stranici ili stranici kupnje dok ne vidite sljedeći odjeljak:

PIA omogućuje anonimno plaćanje poklon karticom

Kliknite gumb Dohvati gumb VPN pristupa.

Privatni pristup internetu s darovima

Na ovom sljedećem zaslonu morate pronaći ili unijeti robnu marku svoje poklon kartice. Tamo’s dolje navedenim podacima o funkcioniranju plaćanja s poklon karticom. Jednom kad ti’Izabrao si svoju marku, ti’Naći ćemo se na Provjerite stranicu Stanje.

PIA - detalji arkadijske kartice

Kliknite gumb Provjerite gumb Ravnoteža i pričekajte dok ne dobijete zeleno svjetlo za potvrdu plaćanja.

Dakle, u osnovi su koraci isti kao što smo vidjeli u slučaju TorGuard. Sada biste trebali dobiti svoje podatke za prijavu na svoj PIA račun kako biste mogli instalirati klijenta i započeli zaštititi vaše mrežne aktivnosti.

VPN Neograničeno

Nije lider na tržištu, ali VPN Unlimited ipak ima nekoliko korisnih značajki u rukavu. Ovaj VPN je prilično siguran i ima prosječnu brzinu. U osnovi, možete ga koristiti za sve svoje osnovne potrebe kao što su deblokiranje cenzuriranih web mjesta, podmetanje IP-a, strujanje videozapisa, zaštita javnih WiFi veza i mrežno igranje. Kao i druga dva prethodna VPN-a, tako i VPN Unlimited nudi dva načina plaćanja koja se ne mogu pratiti: Bitcoin i poklon kartice. Prije nego što upotrijebite poklon karticu za kupnju pretplate, savjetujemo vam da pročitate cijelu recenziju VPN Unlimited-a.

Kako kupiti VPN Unlimited s poklon karticom

Ova usluga vam omogućuje plaćanje s preko 100 popularnih poklon kartica, uključujući Adidas, Home Depot, Nike, Starbucks, Target i Walmart. Međutim, ova vam se opcija možda neće ponuditi ako vaše fizičko mjesto nije u SAD-u. Dakle, možda biste trebali upotrijebiti drugu VPN za kupnju VPN Unlimiteda s poklon karticom. Svi bolji besplatni VPN-ovi će vjerojatno biti.

VPN Neograničena poklon kartica jedan je od načina plaćanja

izabrati Ostale metode nastaviti.

Zatim se morate prijaviti ili se prijaviti na svoj VPN Unlimited račun. Opet možete koristiti jednokratni, tj. Račun za e-poštu za jednokratnu upotrebu. Vas’Trebat će vam da primite vjerodajnice ili upute koje će vam možda trebati za početak korištenja VPN-a. Drugim riječima, don’ne koristim svoj osobni račun.

Jednom kad se prijavite’Vidjet ćemo dostupne načine plaćanja. A među njima su i opcije darovne kartice:

VPN Neograničeno drugih načina plaćanja

Odaberite željenu vrstu poklon kartice i kliknite Kupiti. Ovisno o opciji poklon kartice’izabran si’u skladu s tim ćemo biti poslani na sljedeći ekran:

Kupnja VPN Neograničena poklon kartica

ili:

Opcija kupnje poklon kartice sa neograničenim VPN-om

Nakon što odaberete darovnu karticu, unesite broj svoje kartice i PIN kôd. Zatim pritisnite gumb Gumb Plati odmah, otkupi svoj certifikat i ti’dobro je ići. Sada možete preuzeti aplikaciju VPN Unlimited i prijaviti se na svoj račun da biste ostali anonimni na mreži.

Mi’Držat ćemo oči otvorenima za još. Ako nađemo bilo koju drugu razumnu VPN uslugu koja nudi darovnu karticu ili gotovinsko plaćanje, mi’ažurirat ću ovu stranicu.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − = 17