Vrhunske poteškoće bazirane na IT i tehnologiji

Travnja budala’s Dan je službeno prešao na tech. Svake godine sve veći niz internetskih ili tehnološki nastrojenih preuzimanja preuzimaju ured, pa čak i dom. Kao rezultat toga, najbolji smijeh ovih dana definitivno je biti uz računalo ili pametni telefon.


Sa službenim danima ludnica na horizontu, pogledajte nekoliko bezopasnih tehnoloških zabava koje 1. aprila ove godine možete imati sa svojim prijateljima i voljenima..

Izradite vlastite & ldquo; vijesti & rdquo; stranica

1. Izgradite vlastiti “vijesti” stranica

Tu poteškoću možete izvršiti samo kod prijatelja ili člana obitelji s kojim dijelite računalo ili prijatelja do čijeg računala imate pristup. Postoji nekoliko načina na koje možete kopirati web stranicu i naizgled je urediti u svom pregledniku. Te su promjene, naravno, pobijedile’ne utječu na ono što vidi svaki drugi web korisnik, a oni neće ostati na mjestu kada se pomičete po stranici, ali sigurno možete učiniti ono što se vidi na vašem zaslonu drugačije dok god ‘stranica’ je otvorena.

To znači da možete preuzeti službenu stranicu vijesti, poput BBC stranice i promijeniti vijesti tako da kažu sve što želite. Postoje dva glavna načina da se tome pristupi. Ili promijenite stvarne vijesti ili ostavite na mjestu, ali promijenite fotografije koje su uz njih. Članak o muškarcu uhićenom zbog nepristojnog izlaganja?

Zašto ne biste promijenili vrpcu u sliku svog prijatelja’je tata? Što je s onom gdje je tvoja mama uhvaćena kako krade na CCTV-u? Samo dodavanje bilo koje stare obiteljske slike u vijest će imati željeni učinak.

Posadite & ldquo; vrt & rdquo; na tipkovnici

2. Biljka a “vrt” na tipkovnici

Ova vrlo izvrsna potez 1. travnja zahtijeva pažljivo planiranje. Vas’Trebat će vam pristup vašem prijatelju’s tipkovnicom i malo vremena. Započnite podizanjem poklopca s tipkovnice i razmacima između tipki ispunite vlažni (ali ne mokri) papir od papira. Zatim prekrijte tkivo sjemenkama kreševa. Kao što se svi sjećamo iz školskih projekata, kreš raste brzo i može početi klijati za 24 sata. Ako ovo dobro isplanirate, zeleni klice trebali bi se početi pojavljivati ​​između slova ujutro travnjanskog budale!

Promjena prečaca u iOS rječniku

3. Promjena prečaca u iOS rječniku

Ako imate pristup svom prijatelju’Pametni telefon, to stvarno može imati neke smiješne učinke. Promjena postavki prečaca u iOS-u utjecat će na pojavu u automatskom ispravljanju. Ići postavke, zatim Općenito, tastatura, i Dodajte novu prečicu. Odavde možete stvoriti nove prečace unosom riječi koje redovito koriste i pretvarajući se da su prečaci za druge riječi. Na primjer, postavite LOL kao prečac za “ljubitelj loafera.” To znači da svaki put kada napišu LOL, njihov primatelj će dobiti poruku u kojoj piše Lover of Loafers.

To možete učiniti koliko god želite. To’Također je moguće promijeniti automatske ispravke riječi u Wordu ili Google dokumentima.

Promijeni svoju čuvar zaslona u Plavi ekran smrti

4. Promijenite svoju čuvar zaslona u Plavi ekran smrti

Mi’svi su pretrpjeli tzv “Plavi ekran smrti” (BSOD) prije. To’s onim zabrinjavajućim plavim ekranom koji nam govori da je nešto ozbiljno pošlo po krivu s našim Windows računarom. To uvijek znači zvonjenje IT-u i primanje dosadne posjete nekog od tima IT odjela. Promjena prijatelja ili suradnika’screensaver za snimku zaslona BSOD, značit će svaki put kada se screensaver pokrene, “Plavi ekran” pojavljuje se, šaljući brigu brige kroz vene, sve dok naravno ne dotakne miša.

Blokirajte web mjesta na VPN-u

5. Blokirajte web mjesta na VPN-u

Ako vaša obitelj ima VPN (virtualnu privatnu mrežu) i vi ste upravo administrator mreže, zašto ih ne blokirate od svojih omiljenih web stranica na dan. Blokiranje tinejdžera s Instagrama, muževi iz BBC-ovih sportova ili vaša supruga s maloprodajnih mjesta mogu imati jednak smiješan učinak.

Možete čak i blokirati pojedince za dan - iako možda imate neke ljute tinejdžere na rukama.

& Ldquo; Freeze & rdquo; njihova radna površina

6. “Zamrznuti” njihova radna površina

To djeluje i na pametnim telefonima i na osobnim računalima. Napravite snimku zaslona svog prijatelja’kada dobijete priliku, a zatim je koristite ovom slikom tako što ćete napraviti svoju novu pozadinu za radnu površinu. Ovo djeluje samo ako uklonite njihove stvarne prečace i sakrijete njihovu traku zadataka. Gledajte kako pokušavaju pogoditi programe i prečace koji se nalaze’Stvarno tamo.

Za razliku od gore navedene laži “Plavi ekran smrti.” ovaj treba neko vrijeme da se riješi i može učiniti mnogo dulje urnebesne radosti i nadamo se pozivu na IT koji će rezultirati u svakojakim neprilikama.

Promijenite njihovo ime e-pošte na Googleu

7. Promijenite njihovo ime e-pošte na Googleu

Promijenite ime koje se pojavljuje kada prijatelj pošalje e-poštu. To možete učiniti u postavkama Google pošte. Učinite to blesavim, smiješnim ili jednostavno neumoljivim, ali imajte na umu da ako oni koriste ovu adresu e-pošte za slanje ozbiljnih radnih e-poruka, to bi moglo imati katastrofalne posljedice za njih.

Promijenite ton zvona

8. Promijenite njihov ton zvona

To’Doista je lako promijeniti melodiju zvona, posebno ako imate vremena za brzo snimanje i promjena u nešto uistinu prilagođeno. Možete li dobiti svog prijatelja?’mama će reći puno ime i prenijeti snimak svom prijatelju’s telefonom?

Potpuno nazvano odricanje od njihove majke je više nego vjerovatno da će poslati drhtanje niz kralježnicu. Ako ne… prdnuti koga bilo tko?

Još nekoliko petljastih ideja

9. Još nekoliko petljastih ideja

Jeste li znali da možete promijeniti postavke na zaslonu računala tako da sve bude naglavačke? Ili možete promijeniti postavke miša tako da pomoću njega šalje kursor petlje?

Alternativno, priključite USB za bežični miš, ali njihov uobičajeni miš ostavite na uobičajenom mjestu. Promatrajte ispadanje kako kontrolirate pokazivač i oni pokušavaju razumjeti što se događa.

Vesti vijesti

10. Šaljive vijesti

Ako ne’nemate vremena ili kreativnosti da smislite svoju internetsku ili tehnološku poteškoću, a onda jednostavno nađite dobru travanjsku ludu’vijesti i poslati prijatelju ili voljenoj osobi. Svake godine svake ugledne vijesti, bilo one BBC, Čuvar ili Telegraf, stvara jednu lažnu priču koju objavljuju među stvarnim vijestima.

Ako se 1. travnja probudite budnim, trebali biste ga moći pronaći, a možda ćete čak moći i uhvatiti prijatelje tako da im pošaljete vezu prije njega’čak sam shvatio koji je dan.

YouTube stara školska sitnica

11. YouTube stara škola poteškoća

Ako mislite da su najbolje ludosti još uvijek stare .. kanta vode nad vratima, tarantula u limenci s biskvitom ili klovnovi ubojice koji vrebaju u sjeni, zašto onda ne snimite svoje lutke i stavite je na YouTube. Ako trebate inspiraciju, YouTube je već dom tisućama izvrsnih poteza u travnju.

Kao i kod svih travnja budala, budite sigurni da ne’Ne možete riskirati da vaši prijatelji ili članovi obitelji postanu stvarni problemi, bilo da je to’na poslu ili čak sa zakonom. Sve dok razumijete granice prihvatljivog, zasigurno se ove godine možete malo zabaviti uz neke od ovih online ili tehnoloških poteškoća umjesto tradicionalnijih trikova za prvoaprilske budale.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − = 43