НордВПН ће представити НордВПН тимове – ново решење за предузећа


НордВПН је управо најавио нови производ под називом НордВПН тимови, ВПН решење за компаније, фрееланцере и тимове. Заједно са НордЛоцкер-ом и НордПасс-ом, ово ће бити компанија’треће ново безбедносно решење ове године, чиме је НордВПН једна од најпрометнијих ВПН фирми у 2019. години.

Зашто су створени НордВПН тимови

Према НордВПН-у’с ЦМО Марти П. Камден, оригинални НордВПН дизајниран је за личну употребу. Постепено, све већи број пословних клијената диктирао је потребу за новом услугом створеном посебно за испуњавање њихових потреба. Готово 15.000 малих и средњих предузећа, невладиних организација и удаљених тимова већ користе НордВПН који би одмах имали користи од преласка на НордВПН тимове..

Ово ново пословно ВПН решење омогућиће корисницима даљински приступ ресурсима компаније, безбедан рад користећи јавни вифи, доделити наменске пролазе и још много тога, а све док су заштићени војном шифрирањем.

Неки могу помислити да НордВПН тимови слиједе пут пословног ВПН-а за стару школу који једноставно омогућава удаљени приступ ресурсима компаније. То’није случај. НордВПН тимови шифрирају сав промет одређеног уређаја, тамо и значи’мање простора за кршење сигурности.

Карактеристике

НордВПН тимови мешају неке од најбољих карактеристика своје Б2Ц верзије са новим решењима прилагођеним данашњим потребама.’с предузећима.

Сигурност и приватност

НордВПН је познат као одлично средство за приватност и анонимност. НордВПН тимови имају за циљ да остану у истом правцу, гарантујући политику забране евиденције и не захтевајући детаље компаније на месту куповине.

Баш као и тренутни сервис, НордВПН тимови ће имати користи од истих функција које су учиниле НордВПН сигурно најсигурнијим ВПН решењем на тржишту. Они укључују 256-битну енкрипцију војног ранга, Килл Свитцх, ЦиберСец, аутоматско повезивање на вифи мрежама и 24/7 корисничку подршку са наменским менаџером да лично одговори на ваше потребе..

Такође, овај производ нуди поштовање прописа о приватности, што значи да ће се ваш саобраћај придржавати ГДПР и ХИППА прописа.

Сервери и брзина

НордВПН тимови ће такође понудити наменске брзе пословне сервере, омогућавајући тимовима да користе статичке ИП адресе за безбедан приступ компанији’с подацима и гео-блокираним мрежним сервисима.

Са 5.700+ сервера у 60 земаља, НордВПН тимови су спремни да удовоље потребама глобалних предузећа која се шире на различитим континентима. Као власник највеће флоте сервера у ВПН индустрији, ово пословно безбедносно решење може дати солидна обећања о поузданим брзинама, без обзира где се ваша компанија налази.

Због своје способности да избегне гео-блокаду и промени ваш ИП у било коју од 60 земаља на располагању, ово безбедносно решење чини се вредним разматрања за надгледање међународних рекламних кампања. Штавише, то ће омогућити заобилажење интернет цензуре, укључујући и Велики фиревалл.

Лакоћа коришћења

Чешће него ни реч “пословно ИТ решење” значи да ће софтвер бити гломазан и далеко од корисничког. То’То није случај са НордВПН тимовима, јер наслеђује лагани дизајн НордВПН. Стога можете бити сигурни да корисници неће имати проблема са преузимањем, инсталирањем и коришћењем услуге на било којој платформи, било да је то Виндовс, мацОС, Андроид или иОС.

Предузећа ће моћи лако да управљају члановима тима, њиховим дозволама и подразумеваним серверима помоћу обједињене контролне табле, једне од кључних карактеристика која разликује НордВПН тимове од њихових Б2Ц претходника. Али иако је другачији, задржаће најбоље квалитете НордВПН-а.

Такође разматра друго питање, а то је преносивост лиценце. Промјене особља могу узроковати неред при уклањању и додјељивању лиценци преко рачуна. Ово не’Изгледа да то представља проблем за кориснике НордВПН тимова.

Цене и планови

Са финансијског становишта, управљање рачуном НордВПН тимова биће много лакше због централизованог наплате који омогућава плаћање у једној групи.

На основу онога што ми’до сада смо научили да би ово требало бити економичније решење приликом куповине више ВПН налога, што би такође пружило напредне опције управљања и наменску корисничку подршку.

То’с још није јасно које ће опције плаћања бити доступне, али чини се да ће НордВПН тимови прихватити Виса, Мастерцард, Амек и Открити кредитне картице.

Рани приступ

Како НордВПН тимови улазе у затворену бета фазу, са почетном јавном верзијом постављеном за пуштање ове године, пријава за рани приступ већ је доступна на званичном вебсајту. Све што требате је адреса е-поште за примање додатних информација.

Затражи Цитат

Већ можете затражити понуду на почетној страници НордВПН тимова. Минимални број рачуна је 5, без горњег лимита. На основу опција о потребама које можете означити, постојаће одређене понуде за удаљене раднике, надгледање и верификовање гео-циљане кампање, поред опште безбедности и приватности мреже..

Будућност НордВПН-а

Најава НордВПМ тимова значи да НордВПН креће ка свеобухватном пакету безбедности који ће укључивати ВПН, управитеља лозинки и систем шифровања датотека. Биће могуће купити све три у пакету без преседана који ће понудити врхунску сигурност и приватност.

Препоручено читање

НордВПН преглед

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =