Najpopularniji Plex dodaci koje apsolutno trebate


Plex je medijski poslužitelj koji vam omogućuje da organizirate svoj sadržaj u jednostavnu, atraktivnu biblioteku koja’je dostupan s bilo kojeg mjesta na webu. To’prilično je savršena točka između iTunes-a i Spotifyja, jer vam omogućava strujanje sadržaja iz te biblioteke s bilo kojeg uređaja na kojem’instaliran Plex - bilo na radnoj površini, Androidu ili iOS-u. To je zato što se sadržaj u vašoj knjižnici sinkronizira s vašim vlastitim prostorom na Plex poslužitelju, omogućavajući vam pristup u bilo kojem trenutku, s bilo kojeg mjesta.

Zašto koristiti dodatke za Plex?

Plex dodaci su važni dodaci koji će vam omogućiti prilagođavanje Plex aplikacije i dodavanje dodatnih značajki. S pravim Plex dodacima možete proširiti sposobnosti standardnog Plex medijskog poslužitelja za dodavanje različitih sadržaja, stvaranje uzbudljivih vizualnih slika, izvoz knjižnice drugim korisnicima i još mnogo drugih mogućnosti.

Naravno, s tako velikim brojem dodataka za Plex, vi’Često ćete imati problema s filtriranjem osrednjih onih iz stvarno korisnih dodataka. Iz tog razloga mi’proveli smo naše istraživanje kako bismo vam pronašli 15 Plex dodataka koji će nadvladati vaš Plex.

Zaštitite svoje Plex dodatke VPN uslugom

Korištenje VPN-a (virtualne privatne mreže) s vašim Plex dodatcima ima mnoštvo prednosti koje pomažu u poboljšanju vašeg iskustva i sigurnosti u mreži. VPN funkcionira tako što šifrira vaše podatke i skriva vašu IP adresu, što je dobro što vam pomaže da anonimno ostanete na mreži, na webu ili u bilo kojem trenutku’ponovno ste povezani.

Kao dio toga, VPN-ovi su također sjajni u obilasku geo-blokova, pri čemu su određeni sadržaj ili kanali ograničeni na temelju grada ili države u kojoj se nalazite.

Pomoću VPN-a učinkovito ćete zaobići ta ograničenja, što znači za vas’Moći ćete koristiti svoje Plex dodatke do njihovog punog učinka sa svim mogućnostima. Mi’ve smo pisali o najboljim VPN rješenjima za Plex, ali sa sigurnošću možemo reći da NordVPN uzima kolač zbog kombinacije značajki, cijene, jednostavnog podešavanja i podrške za Android, iOS, Mac i još mnogo toga.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10 Besprijekorne prakse privatnosti, napredne sigurnosne značajke i pouzdane mogućnosti geoblokiranja čine NordVPN nespornim liderom u industriji. Bez obzira na vaše potrebe, ovaj VPN pokrivate - sve počevši od samo 3,49 USD mjesečno.

  • Izvrsna sigurnost
  • Izvrstan popis poslužitelja
  • Strašno za Netflix
  • Dobro za bujicu
  • Vrlo jednostavan za upotrebu
  • Pristupačne cijene

Imajući to na umu, neka’zaronimo u naše najbolje dodatke za Plex popis koji apsolutno trebate instalirati.

Nepodržani AppStore

Prvo zaustavljanje vašeg putovanja Plex dodataka bilo bi nabaviti nepodržani dodatak App Store. U početku ti’Morat ćete preuzeti većinu svojih dodataka s GitHub-a. Ovo jednostavno nije’t koji je prilagođen za većinu ljudi, tako da bi vaš prvi korak trebao biti WebTools - koji vam tada omogućava pristup nepodržanom AppStore-u (UAS).

Nepodržani AppStore meta je meta kao što dodaci dobijaju:’s dodatkom koji vam omogućuje da dobijete više dodataka i spremišta, posebno neslužbenih. Što je još bolje, omogućuje vam da ove dodatke instalirate s većom lakoćom nego što to omogućuje GitHub. Kao što ime može sugerirati, sadržaj koji organizira UAS ne izgleda’nemate službenu podršku od Plexa, tako da zaista ne biste trebali gubiti vrijeme na ovo instaliranje na vašem Plex klijentu.

BitTorrent

Ako ti’visio sam po internetu dovoljno dugo da znam o Plexu, ti’najvjerojatnije ste čuli za BitTorrent. Ovo je legendarni P2P / torrenting protokol koji je web surferima omogućio preuzimanje legalnog i piratskog sadržaja još od prijelaza dvadesetog stoljeća.

Srećom, BitTorrent ima vlastiti dodatak za Plex. To znači da je velika većina sadržaja dostupnog putem bilo kojeg drugog BitTorrent klijenta dostupna za streaming na Plexu s ovim dodatkom. Još jednom to znaju oni koji su upoznati s protokolom’s puno sadržaja, zbog čega je’dostupan samo na neslužbenim kanalima.

IceFilms

IceFilms je poprilično portal velikom broju slobodno dostupnih filmova. Iz tog razloga, IceFilms se u posljednjih nekoliko godina susreo s mnogim pravnim pitanjima, ponajviše zbog svojih veza s Kodi-jem. Unatoč tome, čini se da su preživjeli ove neuspjehe i da će doživjeti još jedan dan.

Naravno, IceFilms’ dodatak za Plex jedan je od boljih neslužbenih dodataka jer pruža pristup svom velikom katalogu veza do struje HD filmova. Novi se sadržaj dodaje svaki dan, i tu’s raznovrsnim zabavnim malim B-filmovima i holivudskim blockbusterima koji će se odigrati vrlo dobro u bilo kojoj prilici.

Ispod nule

Usmjeren prema mnoštvu titlova, Sub-Zero je Plex dodatak koji vam pomaže da se ne odlučite’Više se ne susreću s uobičajenim problemima s titlovima. Ovaj je dodatak prilično dobar što osigurava da je vaše pretplatno iskustvo sjajno.

Ne samo da se proširuje na Plex’s osrednjom bibliotekom titlova, ali ona prikuplja i titlove iz prvih 8 izvora kako bi stvorila najbolju moguću aproksimaciju istih. 99% vremena, to radi svaki put, što je prilično sjajan rezultat.

Sub-Zero pomaže u rješavanju neugodnih problema koje entuzijasti podnaslova često dobivaju: loš pravopis, čudne propuste i sub-datoteke koji nemaju sinkronizaciju s filmom. Ako ovo često doživljavate - a prirodno mrzite - toplo vam preporučujemo da nabavite Sub-Zero za Plex.

BringThePopcorn

BringThePopcorn je sličan IceFilms-u jer objedinjuje veze na streaming filmove i TV emisije sa cijelog interneta. Velika razlika ovdje između BringThePopcorn i IceFilms-a je u tome što BringThePopcorn ima mnogo veći katalog natrag. Kao rezultat toga, nije’ne ažurira se novim dodacima vrlo često.

Da li je to dobro ili loše, u potpunosti ovisi o vašim željama. Ako ti’Ako vas više zanimaju noviji filmovi, trebali biste odustati od BringThePopcorn za IceFilms. Obožavatelji starijih filmova, međutim, mogu se radovati velikoj količini sadržaja dostupnom putem BringThePopcorn koji je nedostupan putem glavnog konkurenta.

Naravno, sve to znači da se BringThePopcorn nalazi u sivom području internetskog sadržaja, a i mi’ponovno preporučujem korištenje VPN-a za najbolju zaštitu na mreži.

Demokracija sada

Democracy Now je nagrađivana informativna emisija izgrađena na istraživačkom novinarstvu i nepristranom pristupu izvještavanju. Kada na Plex dodate Democracy Now, bit će lakše nego ikad prije nadoknaditi svaki live prijenos dnevnog, satnog programa.

Dok bi obožavatelji i kritičari nazvali Demokraciju sada vrlo naprednom, tvorci odbacuju taj pojam. Međutim, vidite, Democracy Now je sjajan način da se važno novinarstvo i politički komentari isprave upravo na Plex.

Preinačiti

Transmogrify je Plex dodatak koji prikazuje ocjene Rotten Tomatoes uživo za filmove ili TV emisije. Također nudi poveznice do naslova’s IMDb, TMDb, Letterboxd i Trakt profili ako želite saznati više informacija. Dakle, kada instalirate Transmogrify’Dodat ćete zadanim Plex značajkama, koje jednostavno prikazuju sinopsis za svaki film ili TV emisiju.

Uz ovo, Transmogrify također prikazuje možete li film gledati ili ne putem svojih trenutnih Plex kanala. Sve ove značajke čine ovu zgodnu malu aplikaciju koja može učinkovito pojednostaviti vaše korisničko iskustvo.

LiveLeak

LiveLeak je Plex dodatak koji omogućuje nefiltrirani, necenzurirani sadržaj izravno s naslovnih linija glavnih događaja širom svijeta. Iako je ovo dobro poznata platforma, ona je i prilično kontroverzna.

LiveLeak promiče snagu građanskog novinarstva koje često krši granice onoga što’dozvoljeno je na YouTubeu. To često znači da je sadržaj koji ste’Vidjet ćemo na LiveLeak-u necenzuriran i često nepristran pristup izvještavanju o vijestima koje nepristojni Plex korisnici mogu pristupiti pomoću LiveLeak dodatka.

webisodes

Webisodes za Plex zaokružuje nove emisije s vaših pretplata na YouTube, Vimeo i Daily Motion u jedan kanal. Webisodes također radi s Live HLS feedovima i RSS feedovima, sve dok postoje veze do video datoteka ili tamo’s tamo postojećom Plex URL uslugom.

Sve to čini Webisodes odličnom opcijom da osigurate da nikad ne propustite sadržaj s bilo kojeg od ova tri kanala.

Ažuriranje biblioteke

Ažuriranje biblioteke pomaže u rješavanju jedne od dosadnijih stvari o Plex-u: on nikada automatski ne instalira (ili čak vas obavještava) o novim verzijama vaših aktivnih dodataka. Ovdje dolazi ažuriranje knjižnice: ne samo da vas obavijesti kada su ažuriranja spremna, dodatak će vas izravno povezati s postupkom instalacije..

Ovim putem Library Updater uklanja mnogo gnjavaže koja obično dolazi s ručnom instaliranjem novih Plex dodataka.

IMDb prikolice

Prilično jednostavan Plex dodatak, IMDb Prikolice radi upravo ono što i vi’Mislim da bi bilo: stvara se automatski ažurirana knjižnica prikolica koja je trenutno dostupna na IMDb. Budući da je popularna filmska stranica najbolji izvor novih prikolica, IMDb prikolice postat će koristan dodatak vašem Plex korisničkom iskustvu.

U kombinaciji s Transmogrifyjem’s sposobnostima ocjenjivanja, ti’Moći ćete dobiti potpuno razumijevanje novih popularnih filmova pomoću IMDb Trailera.

Plex-Sync

Plex-Sync je dodatak koji omogućuje sinkronizaciju sadržaja iz knjižnice s drugim korisnikom. Jedna od glavnih značajki Plexa je ta što vam omogućava pristup knjižnici sadržaja s bilo kojeg uređaja koji ima softver Plex. Plex-Sync omogućava vam da proširite tu sposobnost na druge korisnike sve dok mogu pristupiti vašem računu.

Što je još bolje, Plex-Sync se umjetnički drži daleko od teritorija installP2P ograničavajući broj korisnika s kojima se Plex može sinkronizirati. Dakle, ako vi i vaši prijatelji želite imati filmsku noć, ali možete’ne okrenite se jedno drugom’s mjesta, Plex-Sync vas je pokrivao.

Tautulli

Tautulli je zgodan dodatak za one korisnike koji vole razumjeti što se događa s njihovim Plex medijskim poslužiteljima. Omogućuje vam da vidite statistiku o korištenju Plex-a, kao i da dobijete obavijesti i druge povezane značajke.

Ovo je posebno korisno za vas’dijelili ste svoj Plex poslužitelj s drugima i želite razumjeti kako ti gledatelji uživaju u vašem sadržaju, u kojem sadržaju oni’uživate u razumijevanju vremena pregleda i ostalih povezanih statistika.

Tautulli će vam omogućiti da sve te podatke stavite u korisne i lako probavljive grafikone. Vas’Imat će mogućnost primanja obavijesti o važnim događajima, poput pokretanja videozapisa, pauziranja, zaustavljanja itd. i kontrolu broja ljudi koji pristupaju vašem Plex poslužitelju.

Plex Export

PlexExport je Plex dodatak koji stvara HTML datoteku svega u vašoj knjižnici. Ovo će vam pomoći da pokažete koji trenutno sadržaj imate u svojoj knjižnici, bilo za svoje zapise ili za druge.

Dok se Tautulli bavi analizom vaših podataka, Plex Export podržava dijeljenje HTML stranice s bilo kime bez zahtjeva za pristup originalnom Plex poslužitelju. S Plex Export, vi’Moći ćete i slike lijeno učitati kao i vi’pomičite se prema dolje, filtar uživo unutar svakog odjeljka i dobijte dodatne informacije za svaku stavku.

Cijeli filmovi na Redditu

Full Movies on Reddit je dodatak koji vam omogućuje pristup Redditu’širi se spremnik punih filmova. To što ste dodatak usredotočili na to znači da vi’Moći ćete uvijek imati ažurirane veze za streaming filmova. Cjelokupni filmovi na Redditu štede vam zadatak pretraživanja platforme pružanjem svih ažuriranih veza tamo u Plex klijentu.

Naravno, treba naglasiti da vas upotreba Punih filmova na Redditu može spustiti u vruću vodu, pa i mi’d preporučam da prvo nabavite VPN.

Izvucite najbolje iz Plexa pomoću ovih dodataka

Naš popis 15 najboljih Plex dodataka pomoći će vam da zaista pokažete značajke moćnog medijskog poslužitelja. S pravim dodacima, ti’Moći ćete ne samo da struji omiljeni sadržaj s vašeg poslužitelja, već i vi’Moći ćete dobiti i kanale uživo koji će u potpunosti zamijeniti aplikacije poput Slinga ili Netflixa.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 5