Kako gledati NCAA March Madness 2019 na mreži

Cilj ovog članka je dvostruk. Prvi je pokazati svima najjeftiniju moguću metodu za gledanje NCAA March Madness ove godine. Drugi je pokazati najbolji način za strujanje uživo izvan SAD-a, što uključuje korištenje VPN-a (Virtual Private Network). Dakle, bez daljnjeg divljanja’s oba gola!


Kako dobiti najjeftiniji prijenos uživo na NCAA

Najbolji izbor za ovu godinu’s ludilo za ožujak ovisi o broju igara koje želite gledati. Dok CBS All Access pokriva ogromnu većinu, Prva četvorka (19. i 20. ožujka) zahtijeva truTV.

TBS i TNT su loš izbor jer oni’dobro je samo za razdoblje Prvog kruga, koji završava Elitnom Osmicom

CBS All Access za sve osim Prve četiri igre

CBS All Access (5,99 USD mjesečno) nudi vam sve igre March Madness osim za Prvu četvorku. Što je više, samo će DZS pokazati Final Four i igru ​​Championship, znači ti’Vjerojatno će mi ovaj kanal trebati na ovaj ili onaj način.

CBS All Access podržava brojne uređaje:

 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • Android TV
 • Samsung Smart TV
 • Roku
 • PlayStation 4 & Xbox One
 • Chromecastov

CBS All Access omogućuje i više uređaja na jednom računu.

DZS svi planovi za pristup cijenama

Oni koji su alergični na komercijalne pauze i željni preuzimanja emisija ili reprodukcije izvan njih, mogu odabrati $ 9.99 / mjesečno Komercijalni besplatni plan, ali moramo upozoriti da će ih TV uživo, uključujući ožujsko ludilo, i dalje imati. U svakom slučaju, tamo’s a 7-dnevno besplatno probno razdoblje razdoblje koje bi vam trebalo biti dovoljno da biste vidjeli trebate li nadograditi svoj plan. Opcije plaćanja uključuju kreditne kartice, poklon kartice i PayPal.

Budite svjesni da pristup CBS All Access je ograničen na SAD. Ako želite kupiti ili koristiti izvan zemlje, trebat će vam VPN da biste izbjegli geo-ograničenje podmetanjem svoje IP adrese. O tome više u donjem odjeljku.

CBS All Access i AT&T WatchTV za sve igre

CBS potpuni pristup ($ 5,99) i AT&T WatchTV (15 USD) za sve igre

Najjeftiniji paket za najveće fanove NCAA-e je 20,99 USD mjesečno, ali to može biti samo 5,99 USD mjesečno ako’ponovno ste klijent AT-a&T s neograničenim &MoreSM bežični plan. Tada dobivate Gledanje televizije besplatno. Ova nova usluga za streaming uključuje ne samo truTV, već i TBS i TV među izborom kanala od 35+. NA&T WatchTV nudi i 7-dnevno besplatno probno razdoblje.

Ograničenja AT-a&T WatchTV

 • Geo ograničena izvan SAD-a, Portorika i Djevičanskih otoka
 • Radi samo na iOS-u, Androidu, Apple TV-u, Amazon Fire TV-u i Amazon Fire TV Stick-u
 • Omogućuje jedan uređaj po računu
 • Podržava samo preglednike Chrome i Safari

Prvo ograničenje može se prevladati putem VPN-a koja može sakriti vašu stvarnu IP adresu i učiniti da izgleda poput vas’ponovno spajanje iz SAD-a. Više o tome - u posebnom odjeljku u nastavku.

Ograničena ponuda CBS All Access i Sling Blue za sve igre

CBS All Access (5,99 USD) i Sling Blue (15 USD) ograničena ponuda za sve igre

Ova je opcija nekada bila druga najbolja za strujanje ožujskog ludila u 2019. godini, ali ograničeni popust od 40% na tri mjeseca smanjio je troškove Sling TV’Plavi plan planirati na 15 USD mjesečno. Dolazi sa 7-dnevno besplatno probno razdoblje i može se otkazati.

Prva prednost koju Sling Blue ima nad AT-om&T predstavlja ogroman broj podržanih uređaja, dodajući Chromecast, AirTV Player, Xiaomi Mi TV, LG WebOS, Amazon Fire Tablets, Xfinity X1 i Azulle.

Druga prednost je broj uređaja na računu - Sling Blue omogućuje tri, dok je AT&T WatchTV daje samo jedno.

Ograničenja Sling Blue-a

 • Geo-ograničena izvan SAD-a
 • doesn’Ne podržavate PlayStation igraće konzole

Prvo ograničenje može se prevladati putem VPN-a koja može sakriti vašu stvarnu IP adresu i učiniti da izgleda poput vas’ponovno spajanje iz SAD-a. Više o tome - u posebnom odjeljku u nastavku.

ESPN Player za nerezidente

NCAA je priznao postojanje obožavatelja March Madness izvan SAD-a i Kanade i delegirao inozemna prava na emitovanje ESPN-u. To znači da za oko 13,5 USD mjesečno možete vidjeti sve igre izvan SAD-a. Također, možete besplatno vidjeti neke igre sa 7-dnevno besplatno probno razdoblje.

Ako ti’Ako ne pretjerate u streamu NCAA putem web stranice, možete preuzeti aplikaciju za Android i iOS uređaje. Podržani su i AirPlay i ChromeCast.

ESPN, ESPN3 i ESPN + nisu dostupni na ESPN uređaju

Ograničenja ESPN playera

 • Geografski ograničena za SAD i Kanadu
 • Ograničena podrška uređaja
 • Uplate samo putem Google Paya i Apple Paya
 • Dvije istodobne veze

Iako ne možemo učiniti da ESPN poveća broj istodobnih veza, možemo vam pomoći da koristite ovu uslugu u SAD-u ili Kanadi. Čitajte dalje kako biste naučili kako.

Usluge struje u sve četiri mreže

Većina ljubitelja sporta zna da postoje usluge koje kombiniraju sva četiri kanala. Ali zato što su vam ove godine potrebna samo dva, tamo’nema smisla trošiti više na DirecTV Now, YouTube TV, Hulu s TV uživo, fuboTV ili PlayStation VUE, a sve to košta 40-45 USD mjesečno. I to’ne samo o cijeni - CBS All Access podržava mnoštvo uređaja, uključujući igraće konzole i pametne kućne uređaje.

Kako prenositi NCAA March Madness uživo izvan američkog kartona

Kako prenositi NCAA March Madness uživo izvan SAD-a

VPN vam može pomoći pri gledanju NCAA March Madnessa i prijava za Bracket Challenge igru ​​u tri scenarija:

 1. Živite u SAD-u, ali neće vas biti za vrijeme ožujskog ludila. Pomoću VPN-a moći ćete se povezati sa svojom streaming platformom umjesto da kupujete ESPN Player.
 2. Živite u SAD-u, ali radije ne biste koristili dvije usluge za jedno ožujsko ludilo. To zahtijeva kupnju pretplate za ESPN Player koja ima sve, ali dostupna je samo izvan SAD-a.
 3. Živite izvan SAD-a i ne možete se pretplatiti na CBS, TBS, TNT ili truTV zbog geo-ograničenja.

Sva tri scenarija uključuju jedan od dvije mogućnosti:

 1. Nalazite se u SAD-u, ali želite koristiti ESPN Player
 2. Vas’izvan SAD-a, ali želio bi koristiti jednu od usluga samo u SAD-u

I za obje opcije trebat će vam jedan VPN. Pročitajte dalje kako biste vidjeli kako odabrati pravi trenutak za strujanje ožujskog ludila bilo gdje.

Koji je VPN najbolji za gledanje ožujka Madness 2019 na mreži?

Prvo pravilo pri odabiru VPN-a za strujanje NCAA turnira jest precrtati sve besplatne VPN-ove. Osim što imaju sigurnosnih problema, oni se često pretrpavaju, smanjujući brzinu veze koja se usporava zbog VPN-a.

Za strujanje NCAA u HD-u potrebno je 5 Mbps

Možete provjeriti brzinu veze sa i bez VPN-a pomoću Ookla’s SpeedTest.com alatom. Ako je vaša brzina s VPN-om ispod 5 Mbps, razmislite o prelasku na drugi poslužitelj. Ako to ne znači’ne pomažite, otkažite račun i pokušajte s drugom VPN s popisa u nastavku.

Drugi je čimbenik povrat novca zagarantovan. Ako ti’ne planirate koristiti VPN nakon ožujskog ludila (iako ne’Ne preporučujem to), potražite VPN koji nudi dovoljno dugo jamstvo povrata novca. Standard je 30 dana, ali postoje neki sa samo sedam ili čak manje.

Posljednje, ali ne najmanje bitno je dozvoljeni broj istodobnih veza. Iako je u vašoj usluzi za strujanje moguće imati neograničen broj uređaja po računu, to’nije slučaj s većinom VPN-a, gdje tri su ispodprosječna, a šest dobra.

1. ExpressVPN

Logotip usluge ExpressVPN Posjetite ExpressVPN

ExpressVPN smatra se najbržom uslugom i jednim od prva dva sveukupno. Ako vam treba VPN samo za strujanje ožujskog ludila, ne razmišljajte dalje i poduzimajte njegov mjesečni plan uz 30-dnevno jamstvo povrata novca. Tri istodobne veze.

2. NordVPN

NordVPN logotip usluge Posjetite NordVPN

NordVPN je najsigurnija usluga i jedini drugi konkurent na # 1 mjestu. Ima 5500+ poslužitelja u 58 zemalja i omogućuje šest istodobnih veza. 30-dnevna garancija povrata novca.

3. Astrill VPN

Logotip Astrill VPN usluge Posjetite AstrillVPN

Astrill je najbolji VPN za korisnike u Aziji, Oceaniji i zemljama s ograničenim pristupom internetu. To’je također jedan od najbržih sveukupno. doesn’nema garanciju povrata novca, ali daje pet istodobnih veza.

4. CyberGhost

Logotip CyberGhost usluge Posjetite CyberGhost VPN

CyberGhost VPN znači dobru brzinu i sigurnost, ali najbolji dio je jamstvo povrata novca od 45 dana. Drugi je užitak 24-satno besplatno probno razdoblje koje bi trebalo biti dovoljno da vidite je li ovaj VPN prikladan za vas. Dopušteno je sedam istodobnih uređaja.

Napokon, ako i vi’Spremni ste za Final Four i stvarno nemojte’Ne želite predati podatke o kreditnoj kartici ili druge osobne podatke, odaberite dobar VPN s besplatnom probom koja bi trebala biti dovoljno dugačka da biste vidjeli najvažnije igre NCAA turnira.

Kako gledati ožujsko ludilo besplatno?

Tamo’s nema legalnog načina da besplatno gledate cijelo ožujsko ludilo. Možete koristiti besplatna suđenja i garancije povrata novca svakog emitera kako biste dobili ograničeni pristup, ali ako zaboravite otkazati jedan ugovor, značilo bi da vam je čitav plan kroz krov.

NCAA’Web stranica ili aplikacija March Madness Live nudi pregled u trajanju od tri sata, nakon čega se trebate prijaviti s računom svog davatelja usluga plaćanja. DZS ne’ne trebate plaćati vjerodajnice za TV koji omogućuju besplatno strujanje svih igara osim Prve četiri. Razlog zašto smo ovu mogućnost zakopali pri dnu ovog članka je taj što je ožujka Madness Live pobijedila’ne prikaži CBS igre na Apple TV, Fire TV, Android TV, Roku i Xbox. Omogućuje i streaming CBS igara uživo samo na jednom uređaju.

NCAA raspored za ožujsko ludilo 2019. godine

NCAA raspored za ožujsko ludilo 2019. godine

Ispod je popis svih igara March Madness s kanalima koji’Emitirat ćemo ih:

 • 17. ožujka: Nedjelja za izbor na DZS-u
 • 19. i 20. ožujka: Prva četvorka na truTV-u
 • 21. i 24. ožujka: Prvo i drugo kolo na programu CBS, TBS, TNT, truTV
 • 28.-29. Ožujka: Slatkih šesnaest na CBS-u, TBS-u
 • 30.-31. Ožujka: Elite Eight na CBS-u, TBS
 • 6. travnja: Final Four na DZS-u
 • 8. travnja: Igra državnog prvenstva na DZS-u

Utakmice i predviđanja NCAA-e za ožujak

17. ožujka smo’Znat ćemo kako ispuniti naše zagrade za NCAA Bracket Challenge. U skladu s tim ažurirat ćemo ovaj odjeljak čim saznamo mečeve i kada stignu prvi rezultati.

U međuvremenu, možemo dati svoja predviđanja o ishodu turnira jer će koeficijenti u Vegasu biti objavljeni nakon 17. ožujka.

Jedno koljeno može promijeniti sudbinu mnogih, ako npr. Netko uzme strelicu u njega. Ili ako se oporavi od uganuća prije ožujskog ludila i slučajno pripada vojvodi’s Zion Williamson. U potonjem scenariju, ne vidimo nijednu ekipu koja bi ih mogla pobijediti. Inače, kandidati su Sjeverna Karolina, Virginia, Tenessee, Kentucky, Michigan, Michigan State i Gonzaga.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − 22 =