7 mogućnosti FlixTor-a koji u stvarnosti djeluju 2020. godine


Zadnje ažuriranje: 01.02.2020

FlixTor je sjajan, ali jednom je već nestao. Između studenog 2018. i siječnja 2019. web stranica je pala na zgroženost zbog svoje vjerne obožavatelje. Odmah, niz beskorisnih lažnih “FlixTors” iskočio, ukrao osobne podatke, zarazio uređaje zlonamjernim softverom i izazvao beskrajnu frustraciju.

Velika većina “besplatno strujanje” web stranice vani su u najboljem slučaju i opasne u najgorem. Srećom, postoje legitimne FlixTor alternative. Neki od njih su podjednako dobri ili čak i bolji, ovisno o tome koji ste’tražiš. U ovom članku navodimo najbolje.

ExpressVPN ExpressVPN VPNpro ocjena: 9.3 / 10

7 funkcionalnih FlixTor alternativa

Besplatne web stranice za streaming dolaze u mnogim oblicima. Neki samo ugrađuju sadržaj dostupan drugdje (poput FlixTor-a), dok su drugi u biti BitTorrent video-playeri (poput Popcorn Time-a). Svaka vrsta ima svoje urođene rizike i prednosti - pobrinite se da ih upoznate prije nego što ćete svojim blagdanima počastiti sjajne sadržaje.

1. Vrijeme za kokice

Kokice TV

 • ograničenja: doesn’ne radim u Velikoj Britaniji
 • Sadržaj: Različito, usporedivo s FlixTor-om
 • platforme: Windows, macOS, Android, Linux
 • Rizik: visok
 • Tip: BitTorrent klijent

Popcorn Time je vrlo popularno i potpuno besplatno streaming rješenje s puno raznolikosti. Međutim, to’razlikuje se od FlixTora na nekoliko važnih načina. Prije svega, ti’Trebat ćete preuzeti namjensku aplikaciju da biste je koristili (dostupno za Windows, macOS, Android i Linux). Drugo, gledanje videozapisa na njemu isto je kao i bujica i nosi iste rizike.

Usluga pruža pristup sadržaju s nekoliko velikih bujičnih tragača, što znači da su raznolikost i količina sadržaja prilično velika. Vrijeme kokica postaje još bogatije ako i vi ručno dodajte druge tragače u njega.

To’vrlo je korisnik i zahtijeva minimalan napor za upotrebu. Sve što trebate učiniti je pretražiti emisiju koju želite gledati, odabrati kvalitetu videozapisa, odabrati jezik titlova i vas’dobro je ići!

Postoje li kontrasti?

Od Popcorn Time koristi BitTorrent protokol, bilo tko može vidjeti vašu IP adresu kada vi’ponovno gledate videozapise. To znači da biste ga trebali koristiti s VPN-om - u protivnom ćete možda doći u posjet policiji. Vas’ne preuzimate samo sadržaj uz Popcorn vrijeme - vi’Ponovno ga prenosite, što će usporiti vašu vezu više nego što će to učiniti FlixTor.

2. FilmoviJoy

MoviesJoy

 • ograničenja: nijedan
 • Sadržaj: Različito, usporedivo s FlixTor-om
 • platforme: Web stranica
 • Rizik: Srednji
 • Tip: Ugrađuje strujanje s drugih platformi

MoviesJoy je gotovo 1 za 1 alternativa FlixToru: obje su internetske streaming platforme koje ugrađuju videozapise iz drugih izvora (a ne rade kao BitTorrent klijenti), i oba su potpuno besplatna za upotrebu. S MoviesMoy you’Pronaći ću bogatu knjižnicu preko 10 000 filmova i TV emisija, mnogi su dostupni u HD (ili 720p) i sa titlovima.

Ako to usporedimo s FlixTor-om, mi’Vidjet ću nekoliko razlika. Na primjer, MoviesJoy ne’nemate premiju ili “VIP” verzija. To obično nije sjajan znak, ali ne u ovom slučaju: s MoviesJoy, vaše TV vrijeme neće prekinuti dosadni oglasi.

MoviesJoy ima zgodnu i zgodnu web stranicu na kojoj možete filtrirajte sadržaj po žanru, zemlji, IMDb ocjeni i više.

Postoje li kontrasti?

Dok je’istina je da su pobijedili oglasi’Neću vas smetati dok struji na MoviesJoy, ovoj platformi zar’Ne mogu biti privatni poput FlixTor-a - koristi određene nametljive načine oglašavanja, kao što su PopAds oglašavačka usluga. Također, neki filmovi i TV emisije na MoviesJoy imaju titlove koje ste osvojili’ne možete uključiti ili isključiti.

3. Projekt Besplatno TV

početna stranica besplatnog TV programa

 • ograničenja: nijedan
 • Sadržaj: Varijan, manje sadržaja nego FlixTor
 • platforme: Web stranica
 • Rizik: Srednji
 • Tip: Tražilica za strujanje

Još jedna potpuno besplatna platforma za online streaming je Project Free TV - ili se tako nekako čini. U stvarnosti, ovo je više od tražilicu koja učitava potoke s “nepovezane treće strane.”

Izbor je prilično bogat, pogotovo ako ste’tražite najpopularnije emisije ili filmove dana. Ako’nešto ti je nepoznato’tražiš, onda ti’veća je vjerojatnost da ćete biti uspješni s bilo kojim od naših Top 2 izbora.

Otkad platforma ima nema sadržaja na njihovim poslužiteljima i nije’Ako se poslužuje putem P2P-a kao što je Popcorn Time, korištenje ProjectFTV-a manje je rizično.

Postoje li kontrasti?

Prvo, the knjižnica je znatno manja od vas’Na FlixTor ćete biti navikli. Drugo, iako je sadržaj sigurno dostupan, možda ćete morati malo raditi kako biste pronašli pravi izvor. I uz put, možda ćete biti preusmjereni na neke nesretne lokacije, uključujući one s NSFW-a. Ukratko, iskustvo nije’kao glatka i trebali biste razmotriti korištenje alat protiv zlonamjernog softvera kao i blokator oglasa.

4. SubsMovies

početna stranica submoviesa

 • ograničenja: nijedan
 • Sadržaj: Različito, usporedivo s FlixTor-om, ali niže kvalitete
 • platforme: Web stranica
 • Rizik: Srednji
 • Tip: Ugrađuje strujanje s drugih platformi

Korištenje SubsMoviesa nipošto nije ugodno kao korištenje FlixTor-a, ali ova platforma ima specifičnu snagu - titlove. Ako vi (ili vaši mama i tata) tražite subbed struje na drugim jezicima osim na engleskom, ovo je tvoja najbolja opklada. Neki od popularnijih filmova ili TV emisija omogućit će vam pristup desecima jezika, a sučelje je jednostavno jednostavno.

izbor sadržaja je vrlo bogat i tvoji su potoci pobijedili’ne smiju vas prekinuti oglasi. SubsMovies također ne’nemate sadržaj na licu mjesta, što ga čini mnogo manje opasnim (autorskim) i za upotrebu od usluge koja se temelji na bujici.

Postoje li kontrasti?

FlixTor i MoviesJoy imaju visoke standarde za sadržaj. Kao rezultat toga, ti’manje će se vjerojatno pojaviti loši omjeri ili videozapisi niske razlučivosti. SubsMovies br’Skoro kao marljiv.

Također, iako nema oglasa usred videozapisa, web mjesto se ipak prikazuje dosadni i zlobni oblici oglašavanja - prvi put kada kliknete “igra” neizbježno će vas odvesti na neko web mjesto treće strane. Napokon je video player buggy i tamo’Ne mogu se sinkronizirati pretplatnici ako im je vrijeme isključeno.

5. PopcornFlix

Početna stranica popcornflix

 • ograničenja: nijedan
 • Sadržaj: Mnogo ‘80-ih i ‘Sadržaj 90-ih
 • platforme: Web lokacija ili aplikacije za Apple TV, Roku, Amazon, Xbox, iOS i Android
 • Rizik: nijedan
 • Tip: Besplatna streaming platforma, sav sadržaj domaćin PopcornFlix

Svako kome nedostaje filmove i TV emisije o ‘80-ih i ‘90s treba isprobati PopcornFlix - ti’Pronaći ću mnoge stare klasike i B filmove koji samo čekaju da budu gledani.

PopcornFlix je najjasnije od svih platformi za strujanje na ovom popisu: sav se sadržaj nalazi na web mjestu, tako da sve što trebate učiniti je kliknuti reprodukciju. Tamo’Bez prijave, bez plaćanja i apsolutno bez oglasa. Razlog zašto je to moguće je taj što je PopcornFlix u vlasništvu najvećeg neovisnog distributera filmskih slika na svjetskom tržištu - Screen Media Ventures, LLC. Drugim riječima, koristeći PopcornFlix je u potpunosti legalan.

Sadržaj je dostupan putem web stranice, ali njemu možete pristupiti i putem jedne od PopcornFlix aplikacija, što olakšava onima s televizora ili mobilnih uređaja.

Postoje li kontrasti?

PopcornFlix je a ne vaše mjesto za novoobjavljeni sadržaj. Također, tamo’nema prikladnog načina filtriranja, čineći otkriće malo gnjavaže.

6. Sony Crackle

početna stranica sony crackle

 • ograničenja: Samo u SAD-u i na još 20 lokacija
 • Sadržaj: Raznolike - biblioteke Sony, Columbia Pictures, TriStar Pictures i Screen Gems
 • platforme: Web lokacija ili aplikacije za iOS, Android, Android TV, Apple TV, Chromecast, Amazon, Xbox, Playstation 4, Roku i još mnogo toga
 • Rizik: nijedan
 • Tip: Besplatna streaming platforma, sav sadržaj hostira Sony Crackle

Sony Crackle jedna je od najbrže rastućih web stranica za streaming na svijetu. Vlasništvo kompanije Sony Pictures, usluga pruža videozapise najviše kvalitete. Dodaj tome a glatko sučelje, lako za kretanje, i to’lako je vidjeti zašto se ljudi pretplaćuju na uslugu.

Svaka filmska i TV emisija o Sony Crackleu nalazi se na web mjestu, pa vi’Nikad neću morati prelaziti na neko drugo web mjesto ili poslužitelj da biste uživali u najnovijem sadržaju.

Budući da je sadržaj na Sony Crackleu uključuje filmove nekih od najvećih filmskih studija, vas’Na web stranici Crackle naći ćete mnoge klasike. Tamo’također dobar izbor novoobjavljenih filmova i nekih od najnovijih TV serija - Sony Crackle nije poni u jednom triku.

Postoje li kontrasti?

Izbor nedostaje što’dostupan na FlixToru a usluga je - iako potpuno besplatna - dostupna samo u 21 zemlji s najviše sadržaja na raspolaganju američkim gledateljima. I VPN korisnici, naravno. Uz to, vi’Morat ću trpjeti neke oglase.

7. Tubi TV (tubi)

Početna stranica Tubi TV (tubi)

 • ograničenja: Samo u SAD-u i Kanadi
 • Sadržaj: Razno - Paramount Pictures, Metro Goldwyn-Meyer, Lionsgate, Warner Bros., Univerzalne biblioteke slika i više
 • platforme: Web lokacija ili aplikacije za iOS, Android, Android TV, Apple TV, Chromecast, Amazon, Xbox, Playstation 4, Roku i još mnogo toga
 • Rizik: nijedan
 • Tip: Besplatna streaming platforma, sav sadržaj domaćin Tubi TV

Tubi TV trenutno je dom više od 12.000 filmova i TV emisija. Ova moćna usluga kategorizira sadržaj u žanrove kako bi olakšala pretraživanje. Ali ako znate ime filma ili će vam pokazati’ako tražite, možete ga unijeti u traku za traženje rezultata.

Tamo’s lijepim izborom novoobjavljenih sadržaja dostupnih na televiziji Tubi. Međutim većina dostupnih filmova stara je najmanje 10 godina. Ako ti’Tražite li B filmove ili klasike svih vremena, Tubi TV može mnogo toga ponuditi.

Postoje li kontrasti?

Tubi TV je dostupno samo korisnicima u SAD-u i Kanadi - korisnici u drugim zemljama morat će se osloniti na VPN uslugu.

Zašto bi svaki streamer trebao razmotriti dobivanje VPN usluge

Sve vrste strujanja mogu imati koristi od solidnog VPN alata. To se posebno odnosi na besplatni streaming, gdje sigurnost i anonimnost mogu biti ozbiljna briga. Međutim, čak i oni koji koriste platforme za uobičajeni sadržaj mogu upotrebljavati VPN-ove za pristup većem broju sadržaja ili čak povećati brzinu veze u određenim slučajevima. Dakle, neka‘pogledajte kako vam VPN može koristiti.

kršenje autorskih prava

Korištenje nekih od gore navedenih platformi za strujanje može vas dovesti u probleme. Na primjer, korištenje Popcorn Time-a u osnovi je nemoguće bez propuštanja vaše IP adrese i otvaranja pritužbi na autorska prava. Ovisno o tome gdje se nalazite u svijetu, to može biti skupo.

Dok su neke druge web stranice za strujanje manje opasne (trećim stranama može biti teško reći što ste točno vi’radiš na platformi kao što je MoviesJoy), to’naivno je tamo razmišljati’nema rizika.

VPN može zaštititi vas zbog:

 • Vaš davatelj internetskih usluga vidjet će vas samo spajanje na VPN, a ne na poslužitelju koji sadrži sadržaj zaštićen autorskim pravima
 • Odredišni poslužitelj vidjet će samo VPN IP adresu, umjesto svog stvarnog
 • VPN šifrira sve vaše podatke, pa nitko izvana ne može znati što ste vi’radiš

Na taj način možete biti sigurni u svoju sigurnost tijekom strujanja svojih omiljenih emisija.

Geo-blokiranje

Neke web stranice za strujanje ograničavaju koji sadržaj možete pristupiti na temelju svoje lokacije. To se obično događa s potpuno legalnim platformama koje se financiraju putem oglasa, poput Sony Crackle i Tubi TV (a ne PopcornFlix), kao i premium onima kao Netflix ili Hulu.

Geo-blokiranje

Da biste izbjegli ta ograničenja, morate promijeniti svoju virtualnu lokaciju koja je određena vašom IP adresom.

Pa, kao što već znate, VPN će vam omogućiti da promijenite svoju IP adresu. Štoviše, on će vam omogućiti da odaberete kroz koju zemlju se povezujete, otključaćete sadržaj dostupan samo u toj zemlji.

Ako odaberete VPN uslugu sa poslužiteljima u SAD-u, vi’Moći ćete pristupiti većini najkvalitetnijih engleskih sadržaja na internetu.

ISP prigušivanje

Česta je pojava davatelja internetskih usluga (ISP) ograničavaju brzine veze za određene vrste prometa. P2P je uobičajena meta, ali popularne su web stranice za strujanje - oba su velika opterećenja na ISP poslužiteljima’d radije ne bih.

Ovo je nepoštena praksa, ali i VPN će vam pomoći ovdje: ako vaš davatelj internetskih usluga ne’ne znam što ti’to radiš na mreži, može’ne možeš otežati svoj život.

Odabir prave VPN

Vaš odabir VPN ovisit će o platformi za strujanje koju ste’koristite, ali uvijek biste trebali uzeti u obzir tri faktora:

 • sigurnosti
 • Izvođenje
 • Popis poslužitelja

Ovdje su tri izbora koja imaju dobru kombinaciju ovih karakteristika.

ExpressVPN ExpressVPN VPNpro ocjena: 9.3 / 10

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 82 = 89