Mailfence áttekintés

Azóta az internet hackerekké vált’A hátsó udvarban a felhasználók olyan rendszert kértek, amely megakadályozhatja a feltörést, a személyazonosság-lopást, és biztonságosabb környezetet teremthet a bizalmas adatok postai küldeményeinek küldésére és fogadására. Az emberek szívüket, elmüket és készpénzüket tettek postájukba, és bármi vagy bárki, aki ezt el tudja fogni, megváltoztathatja vagy akadályozhatja, potenciális fenyegetést jelent..


A Mailfence megkísérli kizárni ezeket a lehetőségeket a biztonságosabb levelezés alternatív útvonalával. A Mailfence egy böngésző alapú szolgáltatás, amely megakadályozza, hogy a hackerek és a tolvajok jogosulatlanul hozzáférjenek az e-mailekhez. enged’behatol a Mailfence finomabb részleteibe, és megpróbálja jobban megérteni.

Mi az a Mailfence??

Az 1999-ben alapított ContactOffice Group - a Mailfence anyavállalata - immár 20 éve gondoskodik a biztonságosabb munkakörnyezetről.’Nincs olyan vállalkozás, amely jobban megérti a hackelés problémáját, mint a Mailfence. Talán ez az egyetlen vállalkozás, amely nem csak tudja, mit csinál, hanem ugyanúgy jók is.

A Mailfence egy böngésző alapú e-mail kliens, amely megvédi az e-maileket a lehetséges feltörések és illetéktelen hozzáférések ellen. A Mailfence tűzfalként történő szokásos használatával megmentheti magát a hackelés és az identitáslopások ellen.

A Mailfence szolgáltatásai

  • Nincs szükség telepítésre vagy integrációra

A kortársaktól eltérően, a Mailfence nem kíséri fel beépülő modulok vagy szoftvercsomagok telepítését. A Mailfence használatával nem kell órákat töltenie az e-maileknek a harmadik fél alkalmazásaiba történő integrálásával, hogy biztonságban maradjon. A böngésző alapú rendszer biztosítja a szükséges biztonságot.

  • Belga törvény védi

Csak néhány levélvédelmi eszköz biztosítja a felhasználók számára a törvény által megkövetelt biztonsághoz való hozzáférést. A Mailfence a belga törvények legitimitása alapján működik, amely biztosítja, hogy harmadik felek ne férhessenek hozzá adataihoz vagy ellopják az e-mailjeidet.

  • Összehasonlíthatatlan védelem a követés ellen

Talán a legnagyobb biztonsági aggodalom az, hogy valaki nyomon tudja követni az interneten való mozgását. A Mailfence megfelelő titkosítást használ annak biztosítására, hogy az e-maileket semmilyen módon ne akadályozzák meg.

  • Digitális aláírások a bizalom kialakításához

Ez a kivételes szolgáltatás megkönnyíti az ügyfelek számára a kapott e-mailek megbízhatóságát. A digitális aláírással rendelkező e-maileket valóban Ön küldi el, míg a többi csak az adatok megtámadására tett kísérlet. Az ilyen digitális aláírások segítségével könnyen áthidalható a bizalmi rés, és biztonságosabb munkakörnyezet alakítható ki.

  • Csúcskategóriás adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások

A Mailfence számos adatvédelmi és biztonsági funkciót kínál, és biztosítja, hogy minden érzékeny adata védett legyen. A szolgáltatás végpontok közötti titkosítást biztosít, és az OpenPGP-t számos más protokolllal együtt használja, mint például az IMAP, a CalDAV, az LDAP támogatás és így tovább. Az e-mail kliens képes vírusok és spam szűrésére is.

  • Tiszta felület

A Mailfence sok szempontból egyike, hogy könnyen használható felülete határozottan tiszta, sima és gyors.

  • Árazás

Az e-mail kliens ingyenesen elérhető, három további tervvel - Entry, Pro és Business - havi 2,50 euróval (2,78 USD) kezdődik. A Mailfence éves Pro terv bevételeinek 15% -át az Electronic Frontier Foundation és az Európai Digitális Jogok Alapítványának adományozza.

Speciális eszközök

A Mailfence inkább a teljes eszközkészlet, mint pusztán e-mail kliens. A rendkívüli biztonság mellett a szolgáltatás lehetővé teszi álnevek, saját domain nevek használatát és hozzáférést harmadik fél gyártóinak postafiókjaihoz. Ott’Ez egy praktikus naptár is, amely könnyen és biztonságosan megosztható másokkal.

A Mailfence segítségével olyan helyet kap a dokumentumainak, ahol szerkeszthetők és megoszthatók. És annak érdekében, hogy valaki megosszák ezeket a dokumentumokat, könnyen elérhető a Névjegyek és a Névjegycsoportok felvételének lehetősége. Csak annyira van szüksége, hogy importálja őket, csoportosítsa őket (ha akarod), és kezdje el megosztani!

A Mailfence biztonságos?

Az egyszavas válasz: igen. A Mailfence biztonságos, és biztosítja Önnek, nekem és mindenki másnak a szükséges védelmet a hackelés, a követés, a magánélet megsértése és a személyazonosság-lopás ellen. A Mailfence egy böngésző alapú titkosítási rendszer, amely biztosítja, hogy minden egyes adat megfelelően rejtjelezhető legyen.

A Mailfence névtelen?

Az internetes változatos veszélyek miatt a felhasználók anonimitást biztosító rendszert igényelnek, a Mailfence pedig ezt teszi. Lehet újságíró, vállalkozó, társadalmi aktivista vagy politikus, és kétség nélkül használhatja a Mailfence szolgáltatást. Te, mozgása, adatai és magánélete a jó kézben van a Mailfence segítségével.

Számos forgatókönyvet vesz figyelembe a Mailfence a megfelelő névtelenség biztosítása érdekében:

  • VPN-ként szolgál
  • Támogatja a kriptovalutákat

Mailfence vs ProtonMail

Jellemzők Mailfence ProtonMail
Tulajdonos ‎ContactOffice Group Proton Technologies AG
felszabadított 2013 2014
Elhelyezkedés Belgium Svájc
Ingyenes verzió elérhető Igen Igen
Költség Évente 30,00 € a belépési tervhez
Évi 90,00 € a Pro tervhez
Egyedi ár az üzleti terv számára
Évi 48,00 € a Plusz tervhez
Évente 75,00 € / felhasználó a szakmai tervhez
Évente 288,00 EUR a Visionary tervhez
Postafiók tárolása 500 MB - 20 GB a tervétől függően 500 MB - 20 GB a tervétől függően
Max. rögzítési határ 50 MB 25 MB
Biztonsági jellemzők AES, OpenPGP AES, RSA és OpenPGP

Ajánlott szövegek:

A legbiztonságosabb e-mail szolgáltatók

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − = 58