Betternet не работи

Ако установите, че Betternet не работи правилно или изобщо може да ви завлече в тъмна яма на безсилие. Но когато тази VPN не работи надеждно, тя’не само за факта, че Betternet продължава да прекъсва връзката.


Въпреки че тези проблеми могат да бъдат доста досадни и разочароващи, по-голямата заплаха е, че може да станете жертва на IP или DNS течове. Неправилна защита срещу теч и без превключвател за убийство може да се окаже пагубно - това’s защо най-добрият залог за решаване на вашите проблеми с връзката с Betternet и изтичане може да бъде търсене на алтернативна услуга, т.е. NordVPN.

Присъединете се към нас сега, за да разберете защо’Не е добра идея да използвате или безплатния VPN, или премиум версията на Betternet, ако искате да се чувствате сигурни онлайн.

Betternet не се свързва

betternet не се свързва

Този основен проблем може да не е свързан с вашата онлайн сигурност и поверителност, но въпреки това може да бъде доста досаден и разочароващ. Както безплатният VPN на Betternet, така и премиум услугата могат да страдат от този проблем: Betternet не се свързва.

Един от основните проблеми с Betternet VPN е, че техният сървърен парк е много малък. Те имат само 17 сървъра в 10 страни, което е някои от най-лошото покритие на пазара днес. Сега добавете 38 или около милиона потребители, които искат да се свържат с тези сървъри и вероятно вече можете да видите защо може да намерите своя Betternet не се свързва дори след няколко опита.

Истината е, че потребителите на VPN без Windows и Mac могат да се свързват само по американски (7) сървъри по подразбиране. Така че, когато натиснете Бутон за свързване в приложението ви автоматично се избира оптимален сървър. Но мислите ли, че 7 сървъра всъщност могат да обслужват десетки милиони безплатни VPN потребители без супа?

Разбира се, премиум версията твърди, че осигурява по-добри скорости и по-надеждни връзки. Но наличието на общо 17 сървърни местоположения в 10 държави, независимо колко оптимизирани и посветени са, не е сравнимо с хиляди сървъри по целия свят (което предлагат някои топ VPN услуги).

Така че, най-вероятно ще имате подобни проблеми с Betternet да не се свързвате, независимо коя версия използвате.

Премиум VPN може да има по-малко проблеми, но определено не е нула.

Ако посетите Помощен център на официалния уебсайт ще откриете, че най-новите проблеми все още са свързани с Betternet, който не се свързва (със заглавия като “Мога’t свързване” за всички основни клиенти - Windows, Mac OS, Android и iOS). То’не е добър знак, когато VPN трябва да имат такива публикации. Това със сигурност е повтарящ се проблем за Betternet VPN.

Когато можеш’t свържете, има две неща, които можете да направите. Първо можете да щракнете върху Бутон за свързване отново и отново или изберете различно местоположение (ако сте премиум или пробен потребител). Второ, потърсете по-надеждна VPN услуга с по-голям флот на сървъра, покриващ повече от света.

Но свързването е само част от проблема - друг аспект на Betternet, който не работи правилно, е, че дори и да успеете да се свържете със сървър без проблем, връзката ви вероятно ще падне доста често.

Не издържате на капки на връзката? Преминете към NordVPN - услугата с най-надеждния флот на сървъра. Вземете NordVPN

Капването на Betternet спада

betternet продължава да прекъсва връзката

Когато става въпрос за капки за връзка с Betternet, ние открихме това клиентът на Chrome е най-лошият. По принцип трябва да продължите да проверявате дали разширението работи или не, тъй като, за всичко, което знаете, тъй като Betternet продължава да се прекъсва, може би току-що е прекъснал връзката ви преди минути и вие сърфирате в мрежата всички “гол.” Това може да не е просто досадно или разрушително, но и доста опасно.

Какво ще кажете за разширението на Firefox? Е, как да го кажем… НЛП… не става’изглежда, че вече не съществува. Имаше прокси, който беше болка за настройване и не’дори не работи правилно, но вече не можете да го намерите. Всички свързани връзки на официалния уебсайт са прекъснати. (Това е съобщение до екипа на програмиста за актуализиране на прекъснатите връзки, моля!)

Разбира се, същите капки за връзка не оставят никой от другите клиенти на Betternet. Представете си, че се опитвате да предавате поточно видео и той продължава да замръзва или да изостава, защото връзката ви пада. Или, тъй като току-що сте на път да ударите този ас на всички глави, вашата интернет връзка изчезва, точно така. Доста досадно, нали?

От този VPN няма превключвател за убийство, рискът Betternet да прекъсне връзката може да стане все по-опасен. След като няма VPN тунел за приложения като браузъра ви, които да използвате, системата ви автоматично ще се опита да се свърже както е. В този случай вие ще се свързвате директно чрез вашия Интернет доставчик (Интернет доставчик на услуги), което е последното нещо, което искате, когато осъществявате достъп до уебсайтове с ограничен географски характер в държава, която не е цензура като Китай. Това е директен път, свързващ обратно до вашия физически адрес и ви инкриминира във всичко, което правите онлайн. Ние не’и просто означава незаконни неща.

Ако сте политически или екологичен активист или някой, който се бори за жени’s права в Саудитска Арабия, трябва да забравите за използването на Betternet VPN. Същото важи и за хакерите и разследващите журналисти - това е вашата карта за избиване от затвора точно тук.

Какво можете да направите, ако Betternet продължава да се прекъсва? Е, винаги можете опитайте да се свържете с друг сървър, т.е. променете местоположението, за да видите дали не сте по-добре. След това можете да проверите какво казва официалният уебсайт за това, че клиентът ви Betternet не се свързва и дори това може да ви помогне само в определени случаи. И накрая, може би е най-добре да го направите изберете друг VPN софтуер.

Betternet VPN течове

Betternet VPN течове

Вече споменахме едната дума, която никой не иска да чуе, когато говори за VPN услуги: течове. добре, Изтичанията на Betternet VPN не са нещо рядко да намеря. Всъщност тестовете показват, че тази услуга може да изтече IPv4, IPv6 и DNS заявки също. Какво означава това? По принцип, ако сте били “лошо момче” (или момиче), вашият интернет доставчик (и следователно други любопитни очи, като правителствени органи) може просто да разберете за това.

В зависимост от това къде живеете, тези “злодеяния” може да не означава непременно незаконни онлайн дейности като изтегляне или споделяне на детска порнография или киберсталинг / кибертормоз. Какво става, ако сте журналист, работим усилено, за да разкриете гнусна правителствена конспирация?

Ако Betternet VPN изтече вашите IP или DNS заявки, можете да бъдете намерени и арестувани. Това звучи ли като план? Не го направихме’не мисля така.

В интерес на истината, Betternet вече има IP функция за защита от теч, които можете да изберете да сте активирали чрез Меню за настройки. Въпреки това’не вършиш добра работа, ако все още има течове, нали? Трябва да споменем, че не всички клиенти са еднакво пропускливи, но все пак…

Това е добра причина да деинсталирате Betternet VPN веднага и да намерите надежден топ-премиум VPN, за да се защитите вместо това.

Betternet не работи според очакванията

Освен всички гореспоменати сценарии, когато може да откриете, че Betternet не работи, е възможно да се натъкнете и на други проблеми. Направихме a “букет” от тези проблеми с Betternet само за вас!

Проблеми със скоростта на Betternet

Betternet не работи според очакванията

На първо място, за да можете да изпитате въобще всяка скорост, трябва да се свържете към VPN сървър. Това е не-мозъчен, нали? Въпреки това, при Betternet VPN това може да е предизвикателство на моменти.

Във всеки случай вие’Ще намерите много оплаквания от потребителите във форумите за проблеми със скоростта. Имайки предвид, че това е доста относителна област, ние ви съветваме да отидете за 7-дневен пробен премиум за да видите сами как Betternet работи за вас. Инвестирането на парите ви, преди да сте сигурни, че имате използваеми скорости, би било голяма грешка.

Нашите собствени тестове също не са твърде последователни. Понякога можем безпроблемно да предаваме HD видео от YouTube дори с безплатната версия на Betternet VPN, но в други моменти може да прекараме 20 секунди само в очакване на нашия доставчик на уеб поща’s страница за зареждане.

Проблеми с поддръжката на Betternet

За начало, защо да очакваме VPN услуга да ни предостави 24/7 поддръжка за чат на живо безплатно? Но ние го правим, нали? И тогава посещаваме сайта на Betternet и търсим навсякъде… но… има НЯМА поддръжка в чат на живо на разположение. Може би има смисъл - може да е доста скъпо да се обслужват приблизително 38 милиона потребители? Някога мислили ли сте за това? Какъвто и да е случаят, там’Без чат на живо, период.

Най-доброто, което можете да получите, е билет за приоритетна поддръжка, който все още може да вземе половин ден. Така че, дори и да плащате $ 11,99 / месец, можете да забравите за правилното обслужване. Това е истински недостатък, особено с това колко скандален Betternet VPN е проблем с връзките си.

Проблемът с Betternet China

Проблем с Betternet Китай

Е, Betternet и Китай в едно и също изречение биха могли да означават дълга и грозна присъда от затвора. Вицове настрана, не препоръчваме да използвате този VPN, за да маскирате вашите онлайн дейности, докато сте в ограничена и цензурирана зона, като отвъд страховитата Велика защитна стена на Китай.

Не би трябвало’t разглеждайте какъвто и да е безплатен VPN избор, всъщност. Но’е препоръчително да стъпвайте внимателно дори и с премиум услуги. Никога не пътувайте до Китай, преди да се въоръжите с надеждно и анонимно VPN приложение. И ако сте разположени там по избор на раждане, е, по-добре да си направите изследване!

Когато става въпрос за истинска политика без регистрация и най-високото ниво на поверителност онлайн, ние не’вярвам, че Betternet е дори в разговора. Дали Betternet не работи с основен проблем в Китай? О, да! Представете си, че вашата VPN връзка пада и вие’просто си седиш там без превключвател за убийство. Не е идеално, нали? Може да бъдете идентифицирани, вашата онлайн активност е свързана с вас, а останалото зависи от вашето въображение.

Може би виждате черна кола да спира на вашата алея в момента, когато изключите лаптопа си и изключите вашия WiFi рутер. Докато погледнете през завесата си, усещането ви удря - би трябвало’прочетох пощата ни по-внимателно. И тогава…

Проблем с плащането на Betternet

След нашата малка въображаема сцена на китайски трилър, вие спечелихте’не се чувствам по-добре, когато хвърлим светлина върху факта, че има няма анонимен начин на плащане (като криптовалути). Така че, когато закупите Betternet VPN, можете да използвате само вашата Кредитна или дебитна карта. Това ви прави да се идентифицирате лично и да сте свързани с VPN акаунт. Знаейки, че този доставчик регистрира определени данни и трети страни рекламодатели също могат “шпионирайте за вас,” това може да не е най-добрият начин да се опитате да останете анонимни онлайн, за да защитите себе си или работата си.

Защита на Betternet & проблеми с поверителността

някои проблеми със сигурността и поверителността

Ние можем’не се оставя без най-важното от всички въпроси, свързани с сигурността и поверителността на Betternet. Може да успеете да избегнете големи проблеми, когато Betternet не работи правилно. Въпреки това, проблеми със сигурността и поверителността, като например IP и DNS течове, не са тези, които можете или трябва да търпите.

Докато тази VPN услуга използва OpenVPN или IKEv2 с 128 или 256-битово AES криптиране, потенциалът му да изпуска връзки и липсата на ключ за убийство го правят доста рискован. В интерес на истината, трябва да споменем отново (и отново), че клиентът Betternet за Android е бил установен четвъртото най-рисковано приложение на пазара поради възможни зарази с зловреден софтуер и неговите (трети страни) библиотеки за проследяване.

Политиката за поверителност е доста лоша и неясна по отношение на това, което се регистрира и какво се счита за лични данни. Не е ясно също какъв вид информация може да бъде споделена с трети страни или какво могат да регистрират за вас и вашите онлайн дейности.

Като цяло, ние го считаме риск за поверителност да използвате Betternet VPN за друго освен за пускане на деинсталатора си. Можем само да ви пожелаем късмет с това.

Препоръчителни свързани публикации:

Преглед на Betternet

Как да използвате Betternet VPN

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 63 = 69

map