Besplatno VPN za iPhone i iPad u 2020. godini


Kršenja podataka na mreži postaju rastući razlog za zabrinutost posljednjih godina. To je malo iznenađujuće s obzirom na slučajeve krađe podataka u porastu. Kao takav, to’postat će važnije nego ikad pokušati i zadržati vaše osobne podatke iz ruku potencijalnih lopova.

Postoji mnogo VPN-ova koji će vam omogućiti uživanje u poboljšanoj privatnosti na mreži. Velika većina njih je jednostavna i jednostavna za postavljanje i pokretanje na vašem iOS uređaju u bilo kojem trenutku. Što’s više, to’Sa sigurnošću možemo reći da su savršen način zaštite vaših osobnih podataka.

Dakle, ako ti’Želite li saznati koji je najbolji besplatni VPN za iPhone i iPad, jednostavno nastavite čitati. Sljedeći članak će vam reći sve što trebate znati zašto vam je potreban VPN na vašem iOS uređaju i pružiti naših top 5 besplatnih VPN-a za iPhone i iPad.

Zašto trebate koristiti VPN na svom iOS uređaju

Stvarno ne bi trebao’Ne podcjenjujte koliko je lako ukrasti vaše podatke - posebno ako pregledavate web na iOS uređaju dok ste povezani s otvorenom mrežom. Srećom, vaši će se podaci ostati daleko od bilo kakvih znatiželjnih očiju ako koristite VPN.

Uključivanjem i pokretanjem VPN usluge na svojim uređajima ne samo da ćete poboljšati internetsku privatnost, već i vi’Također ćete moći zaobići prakse geo-blokade koje postavljaju popularne internetske streaming usluge kao što su Netflix i Amazon Prime Video.

Jedini problem je što nemaju svi sredstva za plaćanje VPN pretplate. Srećom, postoji odgovor na vaše molitve i to’s mnoštvo besplatnih VPN-a koje možete odabrati. To ne’znači, trebali biste se odlučiti za prvu koju vidite. Kao i kod mnogih drugih stvari, uvijek se isplati istražiti. Srećom, sljedeći će odjeljak pružiti naše preporučene besplatne VPN-ove za iPhone i iPad. Dakle, bez ikakvih dodatnih slutnji, evo ih!

Top 5 najboljih besplatnih VPN-a iPhone i iPad

1. TunnelBear

Logotip usluge TunnelBear Posjetite TunnelBear

Mnogo je razloga što će se svidjeti ovom konkretnom VPN pružatelju. To’jednostavan je za upotrebu, nudi pristojnu brzinu, podržava više uređaja, koristi snažnu AES-256-bitnu enkripciju i što je najbolje od svega - to’je besplatno! Činjenica da ne’Ne treba vam kreditna kartica za postavljanje i korištenje usluge je također sjajni dodani bonus.

Međutim, većina besplatnih VPN-ova ima ograničenja zbog kojih morate nadograditi na verziju koja se plaća. Uostalom, ako pružatelj VPN-a ne’Ako ne zaradite, jednostavno je pobijedio’Ne mogu biti održivi za njih da ostanu u poslu. TunnelBear sigurno nije iznimka, jer nudi samo 500 milijuna MB besplatnih podataka svakog mjeseca.

Da biste maksimalno iskoristili uslugu, vi’Morat ćete nadograditi na plaćenu verziju, koja se kreće u rasponu od 9,99 USD do 5,00 USD mjesečno za mjesečne i 12-mjesečne pretplate. Bilo kako bilo’Jednostavno je postavljanje i korištenje na vašem iOS-u, tako je’vrijedi razmotriti.

2. Windscribe VPN

Windscribe VPN logotip usluge Posjetite Windscribe

Ako ti’Ako ste u potrazi za sve oko VPN-a koji će vam omogućiti uživanje u poboljšanoj privatnosti na mreži, Windscribe Free je nesumnjivo sjajna opcija. Njihova besplatna verzija omogućuje izdašnih 10 GB podataka mjesečno, što je puno više od većine besplatnih VPN-a.

Windscribe Free je ograničen u usporedbi s premijskom verzijom, no i dalje imate pristup do osam udaljenih mjesta poslužitelja, a svaka nudi razumne brzine. Pokretanje i pokretanje stvari na vašem iPhoneu ili iPadu također će biti lak, jer postoji posebna aplikacija koja je dostupna u App Storeu.

3. Štitnik žarišta

Logotip Hotspot Shield usluge Posjetite Hotspot Shield

Savršen za iOS uređaje, Hotspot Shield je sjajna opcija za besplatan VPN. Uostalom, nudi besplatan i neograničen pristup, s 17 različitih zemalja na raspolaganju. Pokreće AnchorFree, ovaj VPN ne zahtijeva registraciju ili kreditnu karticu i osigurava maksimalnu anonimnost dok pregledavate web.

Ako ti’želite iskoristiti maksimum na ovom VPN-u, možda bi bilo vrijedno nadograditi na njihovu plaćenu verziju jer imate samo 500MB dnevnica. Uz spomenuto, oni s osnovnim potrebama trebali bi ustanoviti da je to više nego dovoljno.

4. ProtonVPN

Logotip usluge ProtonVPN Posjetite ProtonVPN

Kada je riječ o poboljšanju vaše internetske privatnosti besplatno, možete’ne mogu pogriješiti s ProtonVPN-om. Uostalom, njegova usluga nudi neograničen broj podataka i širinu pojasa, izvrsne protokole šifriranja, pristojnu brzinu i tu’s namjenskom aplikacijom dostupnom putem App Store-a.

Međutim, usluga može biti donekle ograničena u smislu pružanja povremeno nepouzdanih performansi. Također, ako i vi’želite koristiti uslugu na više uređaja, to ne možete učiniti s ovom određenom uslugom. Vas’trebate nadograditi na plaćeni VPN kao što je ExpressVPN koji omogućuje višestruko povezivanje u bilo kojem trenutku.

5. Sakrij me VPN

Sakrij logotip VPN usluge Posjetite Hide.me

Sakrij me VPN snažan je u privatnosti i nudi besplatnu VPN uslugu s 2 GB podataka mjesečno. Obično to nije najbolja opcija za stalne korisnike, ali oni koji imaju osnovne potrebe mogu jednostavno smatrati da je to dovoljno.

Postoje samo tri lokacije poslužitelja (Kanada, Nizozemska i Singapur), ali brzina vaše veze je pobijedila’Ne smije se ugasiti, što je izvrsno za besplatni VPN za vaš iOS uređaj. Dodatna prednost je što nema reklama koje se podnose, što se vidi i kod mnogih drugih besplatnih VPN-ova. Sve u svemu’je izvrsna opcija za korištenje na vašem iPhoneu ili iPadu zahvaljujući jednostavnosti upotrebe i mogućnosti održavanja vaše privatnosti.

Zaključak

Sad kad i mi’pokrili smo naše najbolje odabire najboljeg besplatnog VPN-a za iPhone i iPad, preostaje vam samo da donesete odluku o onome koji je prilagođen vašim potrebama. Kao ti’Vjerojatno smo se do sada okupili, postoji čitav niz besplatnih VPN-a od kojih možete izabrati. Ali, nadamo se, ovaj će vam članak toliko olakšati odluku!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − 84 =