Pregled ključa upravitelja lozinke True Key


Što je istinski ključ? To’s upraviteljem lozinki od strane Intel Security-a, koji može zaštititi vaše lozinke, prijave i datoteke. U prošlosti su možda bile dovoljne slabe i lako pamtljive lozinke. Međutim, računalna moć je rasla, pa tako i broj cyber kriminalaca. Trebate jedinstvenu lozinku za sve različite račune i web stranice koje ste’ponovno koristite. S lako dostupnim generatorima lozinki to je jednostavno.

Međutim, teško je zapamtiti sve te jedinstvene lozinke. Da’Zbog čega su menadžeri lozinki danas potrebni’digitalni ekosustav.

U pregledu True Key pregledat će se ovaj upravitelj lozinki i istaknuti prednosti i nedostaci. Mi’Također ćemo pogledati tehničke specifikacije, sigurnosne značajke i cijene. Dalje, mi’Razmotrit ću kako koristiti True Key i usporediti uslugu s drugim sličnim upraviteljem, LastPassom.

Za i protiv istinskog ključa

Započet ćemo s ovom ključnom recenzijom uvidom u prednosti i nedostatke korištenja ove usluge.

Možda više nego bilo koji drugi upravitelj lozinki, istina True Key višefaktorska provjera autentičnosti. To je definitivna prednost. Ova se usluga lako može sinkronizirati na više uređaja, uključujući Windows, macOS, iOS i Android. Podržava nekoliko preglednika, ali ne podržava Safari.

Još jedna prednost je što sigurnost nije u potpunosti oslonjena na glavnu lozinku. Neki nedostaci uključuju nedostatak sigurne dijeljenja zaporki, nasljeđivanje računa i automatsku promjenu lozinke.

Tehničke specifikacije

True Key podržava Android, iOS, Windows ili macOS. Potreban je iOS 9.0 ili noviji, Android 4.1 ili noviji, Windows Vista ili noviji ili novije verzije macOS-a.

Tu su i proširenja preglednika za Chrome, Mozilla Firefox i Microsoft Edge. Vas’Želite da vaš preglednik bude ažuriran za optimalno korištenje.

Je li True Key siguran?

Ova aplikacija koristi AES-256 enkripciju, koja se smatra jednim od najsigurnijih dostupnih algoritama za šifriranje. Multifaktorska provjera autentičnosti doprinosi općoj sigurnosti usluge. Prijava se može dogoditi putem glavne lozinke ili putem prepoznavanja otiska lica ili otiska prsta. Općenito, True Key pružit će vam dobar dio sigurnosti, a istovremeno će omogućiti i neke prilagodbe.

cijena

True Key je besplatno za do 15 lozinki. Poslije je usluga 19,99 USD godišnje. S plaćenom verzijom možete pohraniti do 10 000 lozinki / prijava.

Cijena ga čini manje skupim od ostalih upravitelja lozinki, poput Dashlanea. Međutim, drugi menadžeri imaju besplatne verzije s puno više upotrebljivosti.

Kako koristiti True Key

Ovaj je upravitelj lozinki jednostavan za korištenje. Prvo, preuzmite i instalirajte proizvod od tvrtke’s web stranicu. Na Mac i Windows instalirat će se kao proširenje preglednika. Na iOS-u i Androidu instalira se kao aplikacija.

Vas’Trebat ćete stvoriti glavnu lozinku prilikom prvog prijavljivanja. Ali nakon toga, možete ga ili ne morate koristiti. Ipak, ti’Želim odabrati lozinku koja je snažna i jedinstvena, ali lako zapamćena.

Kasnije ćete moći odabrati način provjere autentičnosti. Možete koristiti prepoznavanje lica, prepoznavanje otisaka prstiju ili držati se glavnom lozinkom.

Korisnički pregledi True Key pokazuju da mnogi radije imaju pristup bez lozinke.

Kako deinstalirati pravi ključ

U nekim slučajevima ova se aplikacija nalazi na vašem uređaju kao ponuda treće strane kada instalirate određeni softver. Možda ste ga instalirali i odlučili da želite ići s drugim upraviteljem lozinki.

Kad otvorite popis instaliranih aplikacija na vašem uređaju, True Key obično ne postoji’ne pojaviti se. To je zato što nije’nisam smatrao samostalnom aplikacijom. To’dio je većeg programa McAfee Security. Zbog toga uklanjanje ovog upravitelja lozinki postaje malo zamršenije od uobičajene aplikacije.

Kako deinstalirati True Key iz sustava Windows

Za Windows, dodirnite tipku Windows. Unesite appwiz.cpl. Kliknite Enter.

Sada potražite True Key. Ako se pojavi, pritisnite gumb Deinstaliraj. Ako ne’ne pojavite se, potražite McAfee i kliknite Deinstaliraj.

Možete i pokušati gledati na upravljačkoj ploči pritiskom na Start->Upravljačka ploča.

Postoji opcija za dodavanje i uklanjanje aplikacija.

Pogledajte jesu li na popisu True Key ili McAfee. Ako je tako, kliknite Deinstaliraj.

Normalno, jedna od ove dvije mogućnosti će raditi.

Kako deinstalirati True Key s Maca

Za Mac, idite u mapu aplikacija.

Povucite True Key ili McAfee u smeće. Isprazni smeće.

Možete deinstalirati proširenja preglednika onemogućivši proširenje.

Ta će se opcija nalaziti pod Alati, Dodaci ili Proširenja, ovisno o vašem pregledniku.

Istinske alternative

True Key vs LastPass

Istinski ključ
LastPass
Dvofaktorska provjera autentičnosti Da Da
Automatsko popunjavanje web obrazaca Ne Da
Izvješće o zaporci Ne Da
Sigurno dijeljenje Ne Da
Sinkronizacija Android, iOS, Windows, Mac MacOS, Windows, Linux, Chrome, iOS, Android

True Key je dobra opcija ako vam treba samo osnovna funkcija upravljanja lozinkom. LastPass ima više značajki. Izvješće o jačini zaporke i funkcije sigurnog dijeljenja osobito su korisni. Ipak, ove aplikacije nedostaju.

Besplatna verzija LastPass-a bolja je od besplatne verzije True Key-a jer možete pohraniti više lozinki i prijava. Također ima veću kompatibilnost.

Sve u svemu, True Key je učinkovit upravitelj lozinki koji se ističe svojim fokusom na multifaktorsku provjeru autentičnosti. Ovo je sjajno ako imate loše pamćenje i don’Ne želim se sjetiti glavne lozinke. Ali to’nedostaju ključne karakteristike koje vam mogu ponuditi popularne alternative poput LastPass, Dashlane ili nekih drugih najboljih upravitelja lozinki. Na primjer, jedna stvar koju želimo da ponudi True Key je automatsko popunjavanje web obrasca.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 + = 68