Pregled brezplačnega preskusnega programa Avast VPN


Avast je eno največjih imen protivirusne zaščite, ki oskrbuje približno 17 odstotkov ameriških podjetij in domov. Vendar pa malo ljudi spozna, da Avast ponuja tudi storitev virtualnega zasebnega omrežja, imenovano Avast Secureline.

Ta članek vsebuje vse, kar morate vedeti o brezplačni preizkusni ponudbi Avast Secureline VPN. Avast Secureline bi bil lahko idealno dopolnilo za vašo protivirusno programsko opremo, Avast pa je dokaj preprosto predstavil poskusno vodenje njihovega vodilnega orodja za zasebnost..

Zakaj se je Avast odločil ponuditi brezplačno brezplačno preizkusno različico za Secureline?

Avast pozna svoj trg. Zavedajo se, da se VPN močno razlikujejo glede na zanesljivost in hitrost, zato ljudje, ki uporabljajo VPN, želijo vedeti, kako dobro je orodje, preden se zavežejo k plačilnim načrtom. Tako uporabnikom zagotavljajo velikodušno 7-dnevno preskusno obdobje Avast VPN.

Preskus Avast VPN je popolnoma brezplačen, brez obveznosti nakupa, ko se preskusno obdobje izteče. Na voljo je z vsemi glavnimi lastnostmi, tako da lahko uporabniki dobijo res dober občutek za to, kar ponuja VPN.

Lahko samo kliknete gumb za prenos, ga sprožite in se odločite. Če pa prekoračite 7-dnevni omejitev, se plačilo naročnine začne.

Avast je naredil zelo pametno: en teden imajo popoln okus, uporabnikom pa omogočijo, da doživijo celoten paket Secureline. Veliko VPN-jev ponuja brezplačne preizkuse, vendar ponavadi pridejo do omejitev, zaradi katerih so veliko manj funkcionalne od pravih. To’s preskusom Avast VPN ni tako.

Kaj ponuja brezplačna preskusna različica Avast Secureline VPN na mizo?

avast secureline vpn

Pa čeprav mi’Če govorimo o brezplačni preizkusni različici, je nabor funkcij precej obsežen, saj vam ponuja vse’Dobil bom s polno plačljivo različico. Na primer, z brezplačno preskusno različico Avast VPN vas preizkusite’dobil:

  • Šifriranje razredov bank.
  • UI to’je optimiziran za uporabnike pametnih telefonov s specializiranimi različicami za Android in iOS.
  • Funkcije antigeo blokiranja, ki preprečujejo cenovno diskriminacijo, blokirajo pretočna mesta in vladno cenzuro.
  • Strežniki v 33 državah po vsem svetu, vključno z ZDA, Rusijo, Brazilijo, Avstralijo in Združenim kraljestvom.
  • Možnost povezovanja do 5 naprav z istim računom VPN.
  • Brez omejitev pasovne širine, hitrosti “do” 2 gigabita na sekundo in izbira strežnikov prijaznih strežnikov.

Uvod v brezplačno preskusno različico Avast VPN

Prenos brezplačne preskusne različice Avast je preprost, začetek uporabe VPN pa je tudi zelo enostaven. Pojdite le v trgovino Avast in se pomaknite navzdol na dno strani.

Ko prideš tja, ti’Poiščite vrsto možnosti:

 1. PC - Če ste’Po nalaganju za računalnik je Avast ustvaril različico sistema Windows, ki jo je mogoče prenesti po naslednji povezavi.
 2. Mac - Uporabniki Mac-a lahko tukaj dobijo brezplačno preskusno različico.
 3. Android - Tam’je tudi brezplačna preizkusna različica za uporabnike Android, ki jo lahko dobite tukaj.
 4. iOS - Nazadnje bodo uporabniki iPhone in iPad želeli prenesti različico iOS, ki jo najdete na tej strani za prenos.

Kako nastaviti samostojno različico brezplačnega preskusnega programa Avast VPN

Ne glede na izbrano možnost je nastavitev samostojne različice brezplačnega preskusnega programa Avast VPN enostavna.

Najprej bi morali prejeti potrditveno e-poštno sporočilo s podrobnostmi o računu Avast. Naj bo to pri roki za postopek namestitve. Uporabniki mobilnih telefonov bodo našli svoje “aktivacijska koda” v nastavitvah - naročninski del aplikacije Secureline.

Če se odločite za Windows, tukaj’s kaj morate storiti:

 1. Prepričajte se, da v sistemu ni nameščenih VPN-jev ali protivirusnih programov razen Avasta.
 2. Prenesite nastavitveno datoteko Secureline za Windows.
 3. Zaženite datoteko “avast_secureline_setup.exe” in izberite “Zaženi kot skrbnik” možnost.
 4. Dovolite, da aplikacija dovoli, da v vaš sistem spremeni spremembe v sistemu.
 5. Izberite pravi jezik.
 6. Ko boste pozvani, sprejmite licenčno pogodbo Avast.
 7. Izberite namestitveno pot in pritisnite “Namestite”.
 8. Kliknite “Dokončaj”. Zdaj lahko odjemalec Secureline odprete tako, da se usmerite v spodnji desni vogal uporabniškega vmesnika Windows in izberete “Odprite možnost Avast Secureline.”
 9. Ko to’je končano, zaženite aplikacijo in izberite “Začnite brezplačno preizkušanje” možnost. Morali bi vas vprašati za e-poštni naslov in Avast vam bo poslal potrditveno e-poštno sporočilo. Ko aplikacija zahteva vašo aktivacijsko kodo, jo prilepite v potrditveno e-poštno sporočilo in vi’ponovno vse nastavljeno.

Za uporabnike Mac je postopek namestitve skoraj popolnoma enak. Če ti’ponovno prenesete brezplačno preskusno različico VPN za telefone s sistemom Android ali iOS’Aplikacijo boste morali prenesti iz Google Play ali Apple App Store.

Kako aktivirati brezplačno preskusno različico Secureline, če že imate Avast Antivirus

aktivacija varne linije

To je’Pomembno je upoštevati, da je postopek drugačen, če že imate Avast’s protivirusno programsko opremo, nameščeno v vašem sistemu. V tem primeru je Secureline že del paketa in ga je treba preprosto aktivirati, da začne delovati.

Tukaj’s kako aktivirati brezplačno preskusno različico VPN za Windows:

 1. Prijavite se na brezplačno preskusno različico, kot je bilo že omenjeno, in odprite potrditveno e-poštno sporočilo, ki ga pošlje Avast.
 2. Kopirajte aktivacijsko kodo v celoti in odprite svoj račun Avast v aplikaciji Avast Antivirus.
 3. Izberite “Informacije o naročnini” nato kliknite “Moje licence”. V priloženo polje vnesite aktivacijsko kodo.
 4. Ko to’s končan, pritisnite “Nadaljujte” in videli bi, da je brezplačno preskusno obdobje za Secureline aktivirano.

In za uporabnike Mac:

 1. Kopirajte aktivacijsko kodo iz potrditvenega e-poštnega sporočila.
 2. Secureline VPN bi moral biti že nameščen in pripravljen za aktiviranje (če imate Avast Antivirus). Če ga želite najti, pojdite na “Pojdi” nato meni “Prijave” zavihek.
 3. Pomaknite se navzdol, dokler ne najdete Avast Secureline VPN in odprete aplikacijo.
 4. Poišči “Nastavitve” zavihek, izberite “Naročnina”, torej “Aktivirajte”. Vnesite kodo, kadar se zahteva.
 5. Izberite “Aktivirajte Secureline” gumb, da zaključite postopek aktivacije.

Preklic brezplačne preskusne različice Avast VPN

Če ti’sem poskusil brezplačno preskušanje in ne’Všeč mi je, kaj lahko ponuja Secureline, to’je v redu. Prekličete lahko kadar koli pred iztekom sedmih dni. Če ne’t prekličite, potem se bo začela možnost naročnine, ki ste jo izbrali pri nalaganju VPN-ja. Torej, če želite končati preskus, morate biti zelo ostri..

Preprosta odstranitev VPN ne bo končala brezplačnega preskusa. To bodo morali storiti mobilni uporabniki v Googlu Play (Payment.google.com) ali Apple App Store, kjer lahko prekličejo naročnino na Secureline.

Če ti’ponovno uporabljate Windows ali Mac, vi’Samodejno obnovo boste morali onemogočiti prek portala za stranke Avast. Vnesite svoj ID in geslo Avast in izberite “Upravljanje naročnine” možnost poleg Secureline.

Na naslednji strani samo nastavite “Samodejno podaljšanje” do “Izklopljeno”, nato pritisnite “Onemogoči samodejno podaljšanje” gumb in ti’dobro grem.

Lahko pa nadgradite na popolno naročnino na Secureline. Cene Avast VPN se razlikujejo glede na to, katero napravo uporabljate. Najcenejši paket za računalnike znaša nekaj več kot 5 dolarjev na mesec, čeprav lahko uporabniki pametnih telefonov uživajo veliko cenejše cene, mesečni stroški znašajo le 1,67 dolarja. Ni predrago!

Zaključek: Ali je brezplačna preizkusna različica Avast VPN sploh dobra?

Ali je Avast VPN brezplačen? Ne, ne’s ne Obstaja pa popolnoma funkcionalno preskušanje Secureline VPN, ki je brezplačno in vam nudi teden dni z vsem VPN’s lastnosti. Zato prosto eksperimentirajte, če pa se odločite, da Secureline ni’t za vas, ne pozabite preklicati v roku 7 dni. Če ne’t, ti’Kmalu prejmete račun za celotno naročnino.

Priporočljivo branje:

Pregled Avast Secureline VPN

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1