Kako se koristi Avast VPN

Većina vrhunskih dobavljača VPN-a osigurava da je njihov VPN softver što jednostavniji za upotrebu. Međutim, neki također žrtvuju bogatstvo na oltaru jednostavnosti uporabe. Avast SecureLine VPN jedna je od najjednostavnijih aplikacija na tržištu danas. Možete ga nazvati snom za početnike korisnike; Pa, barem, u vezi s njezinom uporabljivošću. Iz ovog posta saznat ćete kako koristiti Avast VPN i za što ga možete koristiti.


Kako preuzeti i instalirati

Obično je ne mobitel preuzeti i instalirati VPN aplikacije. Međutim, možda će biti potrebno nekoliko dodatnih klikova u slučaju Avast VPN-a jer Avast nudi niz proizvoda za cyber-sigurnost a njihova web stranica čini ih svima dostupnima.

Dakle, u osnovi, prvi korak je odabir želite li alat za svoj dom ili za svoju tvrtku. To možete učiniti klikom na ili Za dom ili Za poslovni izbornik na vrhu službene web stranice.

Zatim na lijevoj ploči izaberete platformu (Windows, Mac OS, Android ili iOS), a zatim možete odabrati sigurnosni proizvod s nastupajuće serije. U tom ćete slučaju kliknuti SecureLine VPN, koji će vas preusmjeriti na stranicu za preuzimanje.

Još jedan klik na Gumb Preuzmi za PC, ili na koju god platformu odabrali, a preuzimanje bi trebalo započeti automatski za nekoliko sekundi.

Sama instalacija ne zahtijeva doktorat. ili u računarskim znanostima. Ipak, možda je u postupak uključeno malo više klikova nego inače. Ali, ništa previše komplicirano, naravno. To je u osnovi klik u redu, nekoliko Nexts, Instalirati, i Završi.

Sada ste spremni aktivirati svoj Avast SecureLine VPN.

Kako aktivirati Avast SecureLine VPN

aktivirati avast secureline vpn

Prije nego što ga možete koristiti, trebate aktivirati Avast SecureLine VPN. Postoje tri načina za aktiviranje VPN softvera nakon što ga kupite, ovisno o tome što biste željeli:

 • Aktivacijski kod
 • Datoteka licence
 • Avast račun.

Pronaći ćete aktivacijski kod ili datoteku licence na narudžba za potvrdu narudžbe koju ste dobili od Avasta. Nakon što kopirate aktivacijski kôd u međuspremnik ili pohranite datoteku licence na tvrdi disk, morate pokrenuti svoj Avast VPN softver.

Otvorite izbornik i idite na Moja opcija licence. Sada to možete odlučiti Prijavite se na svoj Avast račun ili Unesite važeći aktivacijski kôd na zaslonu pretplate. Ako odaberete način aktivacijskog koda, možete unijeti kôd koji pronađete u e-pošti za potvrdu narudžbe (ili je kopirati iz međuspremnika) ili kliknite Koristite vezu datoteke datoteke licence za prijenos spremljene datoteke licenci.

Nakon što završite s postupkom aktivacije, spremni ste za korištenje vašeg VPN softvera.

Besplatni probni niz Avast VPN

Besplatno probno razdoblje Avast VPN

Jedna od najboljih značajki ove VPN usluge je da je možete isprobati besplatno. Međutim, Avast ne’ne mogu vam dati 7-dnevno besplatno probno razdoblje, možda će vam dati više. Mislite li da 7 dana nije dovoljno da odlučite želite li kupiti ovaj VPN ili ne? Zašto tada ne krenete na 30-dnevno suđenje? Kako?

Nakon isteka 7 dana, možete aktivirati 30-dnevno probno razdoblje ako pokušate ponovo instalirati aplikaciju ili je pokušati naknadno koristiti. Tada vam se nudi pokretanje besplatne probne verzije i plaćanje 0,00 USD prvih 30 dana ili kupnja proizvoda sada. Naravno, u ovom slučaju već morate navesti podatke o bankarstvu ili PayPalu kao što stvarno kupujete proizvod. Imajte na umu da ćete morati otkazati pretplatu ako to ne učinite’Ne želim automatski naplaćivati ​​jednogodišnji plan.

I, to nije sve. Kada otkažete 30-dnevno besplatno probno razdoblje, možda će vam se ponuditi besplatna probna inačica od 60 dana. Imajte na umu da je moguće preuzeti 7-dnevnu besplatnu probnu verziju samo s web stranice ili dobavljača’ web-lokacije kao i ostala besplatna suđenja dostupna su samo korisnicima koji su se trudili isprobati ga 7 dana.

Za što je Avast VPN dobar

Ako vaša anonimnost na mreži nije pitanje života ili smrti, rekli bismo s nekim rezervama da Avast VPN možete koristiti za sljedeće stvari:

 • Za lažiranje IP adrese
 • Da biste osigurali javnu WiFi vezu
 • Da biste gledali Netflix, BBC iPlayer, Hulu i Kodi: moramo dodati da ćete imati problema sa povezivanjem na poslužitelje Netflix ili zaobilazeći ih. Mogu se pojaviti i problemi s brzinom, te se stoga mogu dogoditi dosadni zaostaci i zamrzavanja tijekom streaminga videozapisa. Drugim riječima, Avast SecureLine VPN možda nije najbolji izbor za streaming HD kvalitetnih TV emisija i filmova. Ali to može potpuno ovisiti o vašoj fizičkoj lokaciji i VPN poslužitelju na koji se povezujete.
 • Igranje mrežnih igara: opet, vaša sposobnost neometane igre bez pada karata i s malom kašnjenjem može uvelike ovisiti o kvaliteti vaše veze.
 • Da biste deblokirali web lokacije s ograničenim ograničenjem: preporučili bismo ovaj VPN za geoblokiranje samo ako to nema pravne posljedice u vašoj zemlji. Ako živite u Kini ili nekoj drugoj zemlji sa strogom cenzurom, možda biste htjeli koristiti VPN uslugu koja ima stroga pravila bez zapisa i stroge značajke privatnosti..

Drugim riječima, možete pokušati koristiti Avast VPN za osnovne VPN značajke i možda imate pomiješane osjećaje zbog toga.

Ono za što vam ne savjetujemo korištenje ove usluge je politički, okolišni i bilo koji drugi vid aktivizma, koji može imati ozbiljne posljedice u vašoj zemlji, ali, ako ste istraživački novinar, također biste trebali potražiti negdje drugdje za odgovarajuću internetsku sigurnost i privatnost.

Vjerujemo da ovo VPN rješenje ima dobre potencijale i može privući više korisnika nakon što se njihove Pravila o privatnosti i razmjena podataka s vlastima promijene na bolje.

Kako se koristi Avast Secureline VPN

Napokon, neka’razgovaramo o tome kako koristiti Avast VPN. Da budem iskren, ovo je jedno od najlakših oblika za korištenje VPN rješenja. U prošlosti smo vidjeli nekoliko vrlo jednostavnih aplikacija, tako da vam možemo stvarno reći da ovaj VPN mogu s najvećom lakoćom koristiti početnici i korisnici srednjih računala..

Samo sučelje je prilično intuitivno i relativno jednostavno.

Da biste se zaštitili na mreži, morate pokrenuti aplikaciju, a na njenom glavnom zaslonu kliknite gumb Gumb OFF za uključivanje zaštite (Windows ili Mac OS). Klikom na ovaj gumb automatski ćete se povezati s optimalnim ili najbližim VPN serverom. Na isti način, klikom na veliko Gumb za spajanje na mobilnim aplikacijama trebale bi imati isti rezultat.

Ako imate na umu preferiranu VPN lokaciju ili želite koristiti namjenski poslužitelj za P2P ili strujanje, svoju virtualnu lokaciju možete lako promijeniti klikom na ikonu Gumb za promjenu lokacije i odabir željenog poslužitelja.

U osnovi, to je sve o tome kako koristiti Avast VPN. Iz ovog kuta, izgleda kao početnik korisnik’san. Međutim, kad pogledamo Izbornik postavki i vaša razina slobode prilagođavanja ove usluge, loša raznolikost značajki i postavki može ostaviti loš ukus u vašim ustima.

Izbornik postavki Avast SecureLine omogućava vam sljedeće osnovne optimizacije:

 • Prikaži obavijesti SecureLine
 • Pokrenite SecureLine kada se pokrene moje računalo
 • Automatski uključite VPN kad se aplikacija pokrene
 • Primanje beta ažuriranja
 • Jezik: imate na raspolaganju 44 jezika, što Avast vjerojatno čini najvišejezičnim VPN softverom na tržištu
 • Uključite SecureLine kada ste spojeni na nesigurne WiFi mreže

Ipak dobra vijest za početnike jer oni mogu lako koristiti Avast VPN bez ikakvog tehničkog znanja. Ipak, ne bismo’Ne preporučujem ovaj VPN za naprednije korisnike.

Zaključno, možemo reći da Avast VPN može biti relativno dobar izbor za korisnike računala koji trebaju osnovne VPN značajke bez ozbiljne mrežne sigurnosti i privatnosti. No, kada je anonimnost nužna, trebali biste biti sigurni da je vaš željeni VPN softver naoružan protupožarnim značajkama, uključujući uistinu bez pravila zapisivanja, prekidač za zaustavljanje i zaštitu od propuštanja.

Preporučeni povezani postovi:

Avast SecureLine VPN za Android

Avast SecureLine VPN za bujice

Čuva li Avast VPN zapisnike?

Avast Secureline VPN pregled

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2