Az Avast VPN ingyenes próbaverziójának áttekintése


Az Avast az antivírusvédelem egyik legnagyobb neve, amely az amerikai vállalatok és házak mintegy 17 százalékát kínálja. Azonban néhány ember rájön, hogy az Avast az Avast Secureline nevű virtuális magánhálózati szolgáltatást is kínál.

Ez a cikk mindent tartalmaz, amit tudnia kell az Avast Secureline VPN ingyenes próbaverziós ajánlatáról. Az Avast Secureline ideális kiegészítő lehet a víruskereső szoftvernek, és az Avast meglehetősen egyszerűvé tette a zászlóshajóinak titkosított eszközének próbaüzemét..

Miért döntött az Avast, hogy kínál egy teljes ingyenes próbaverziót a Secureline számára?

Az Avast ismeri a piacukat. Rájönnek, hogy a VPN-ek jelentõsen különböznek a megbízhatóság és a sebesség szempontjából, és a VPN-ket használó emberek azt szeretnék tudni, mennyire jó az eszköz, mielõtt elkötelezik magukat a fizetési tervekkel. Tehát annak érdekében, hogy ezt a lehetőséget biztosítsák a felhasználóknak, nagylelkű, 7 napos Avast VPN próbaidőszakot adnak a felhasználóknak.

Az Avast VPN próbaverzió teljesen ingyenes, vásárlási kötelezettség nélkül, amikor a próbaidőszak lejár. Az összes fő funkcióval együtt érhető el, így a felhasználók nagyon jó érzetet élvezhetnek a VPN által kínált lehetőségek iránt.

Csak rákattinthat a letöltés gombra, elindíthatja, és eldönti. Az előfizetési fizetések azonban bekapcsolódnak, ha túllépjük a 7 napos korlátot.

Tehát, amit az Avast megtett, nagyon okos: egy hétre teljes értékű kóstolót adnak, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtapasztalják a teljes Secureline csomagot. Számos VPN ingyenes próbaverziót kínál, de általában korlátozásokkal jár, amelyek sokkal kevésbé funkcionálisak, mint az igazi. Hogy’Nem ez az eset az Avast VPN próba esetében.

Mit hoz az asztalra az Avast Secureline VPN ingyenes próbaverziója?

avast secureline vpn

Annak ellenére, hogy mi’Ha új próbaverzióról beszélünk, akkor a szolgáltatáskészlet meglehetősen széles, mindent kínál’Megkapja a teljes fizetett verziót. Például az Avast VPN ingyenes próbaverziójával’kapok:

  • Banki besorolású titkosítás.
  • Egy felhasználói felület, amely’okostelefon-felhasználók számára optimalizált, speciális Android és iOS verziókkal.
  • Anti-geo-blokkoló funkciók, amelyek az ármegkülönböztetés, az adatfolyam-oldalak blokkolása és a kormány cenzúrája körül mozognak.
  • Szerverek a világ 33 országában, köztük az Egyesült Államokban, Oroszországban, Brazíliában, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban.
  • Lehetőség akár 5 eszköz csatlakoztatására ugyanazon VPN-fiókkal.
  • Nincsenek sávszélesség-korlátozások, a sebesség: “egészen” 2 gigabites másodpercenként és választható torrent-barát kiszolgálók.

Az Avast VPN ingyenes próbaverziójának megkezdése

Az Avast ingyenes próbaverziójának letöltése egyszerű, a VPN-sel való kezdés rendkívül egyszerű. Csak menjen az Avast Store-ba, és görgessen le az oldal aljára.

Amikor odaértél, te’Különféle lehetőségeket talál:

 1. PC - Ha te’A PC-re történő letöltés után az Avast létrehozott egy Windows verziót, amely letölthető a következő link segítségével.
 2. Mac - A Mac felhasználók itt megszerezhetik ingyenes próbaverziójukat.
 3. Android - ott’Ez egy ingyenes próbaverzió az Android felhasználók számára, amelyet itt megismerhet.
 4. iOS - Végül az iPhone és az iPad felhasználók letöltik az iOS verziót, amely megtalálható ezen a letöltési oldalon.

Az Avast VPN ingyenes próbaverziójának önálló verziójának beállítása

Bármelyik opciót választja, az Avast VPN ingyenes próbaverzió önálló verziójának beállítása egyszerű.

Először, visszaigazoló e-mailt kell kapnia az Avast-fiókjának részleteivel. Tartsa ezt kéznél a telepítési folyamathoz. A mobil felhasználók megtalálják “aktiváló kód” a Beállítások - előfizetés szakaszban a Secureline alkalmazásban.

Ha a Windows választja, itt’s mit kell tennie:

 1. Győződjön meg arról, hogy a rendszeren nem az Avaston kívül más VPN vagy víruskereső program fut.
 2. Töltse le a Windows biztonságos telepítőfájlját.
 3. Futtassa a fájlt “avast_secureline_setup.exe” és válassza ki a “Futtatás rendszergazdaként” választási lehetőség.
 4. Engedélyezze az alkalmazás számára a rendszer módosításainak végrehajtását, ha a rendszer kéri.
 5. Válassza ki a megfelelő nyelvet.
 6. Fogadja el az Avast licencszerződést.
 7. Válassza ki a telepítési útvonalat, majd nyomja meg a gombot “Telepítés”.
 8. kettyenés “Befejez”. Most megnyithatja a Secureline ügyfelet, ha elindul a Windows felhasználói felület jobb alsó sarkába, és kiválasztja a “Nyissa meg az Avast Secureline opciót.”
 9. Mikor’kész, indítsa el az alkalmazást, és válassza a lehetőséget “Ingyenes próba indítása” választási lehetőség. Kérjen e-mail címet, és az Avast megerősítő e-mailt küld. Amikor az alkalmazás kéri az aktivációs kódot, illessze be a megerősítő e-mailben szereplő kódot, és te is’újra kész.

Mac felhasználók számára a telepítési folyamat szinte azonos. Ha te’töltse le az ingyenes VPN próbaverziót Android vagy iOS telefonokra’Töltse le az alkalmazást a Google Playről vagy az Apple App Store-ból.

Hogyan aktiválhatjuk a Secureline ingyenes próbaverzióját, ha már rendelkezik Avast Antivirus programmal

avast biztonságos vonal aktiválás

Azt’Fontos megjegyezni, hogy a folyamat más, ha már van Avast’a rendszerére telepített víruskereső szoftver. Ebben az esetben a Secureline már része a csomagnak, és egyszerűen aktiválni kell a működés megkezdéséhez.

Itt’A VPN ingyenes próbaverziójának aktiválása a Windows rendszerben:

 1. Iratkozzon fel az ingyenes próbaverzióra, ahogyan azt korábban tárgyaltuk, és nyissa meg az Avast által küldött megerősítő e-mailt.
 2. Másolja be teljesen az aktivációs kódot, és nyissa meg az Avast fiókját az Avast Antivirus alkalmazásban.
 3. Válaszd a “Előfizetési információk” fülre, majd kattintson a gombra “Engedélyeim”. Írja be az aktiváló kódot a megadott mezőbe.
 4. Mikor’kész, nyomja meg a “Folytatni” gombot, és látnia kell, hogy aktiválódott a Secureline ingyenes próbaverziója.

És Mac felhasználók számára:

 1. Másolja az aktiváló kódot a megerősítő e-mailből.
 2. A Secureline VPN-nek már telepítve kell lennie és aktiválásra készen kell lennie (ha van Avast Antivirus). Ha megtalálja, menjen a “Megy” menü, majd a “Alkalmazások” lap.
 3. Görgessen lefelé, amíg meg nem találja az Avast Secureline VPN-t, és megnyitja az alkalmazást.
 4. Találd meg “preferenciák” fülön válassza a lehetőséget “Feliratkozás”, azután “Aktiválja”. Írja be a kódot, ahol kéri.
 5. Válaszd a “Aktiválja a Biztonsági vonalat” gombot az aktiválási folyamat befejezéséhez.

Az Avast VPN ingyenes próbaverziójának lemondása

Ha te’kipróbáltam az ingyenes próbaverziót és a don-ot’Nem tetszik, amit a Secureline kínál’rendben van. Bármikor lemondhatja a 7 nap elteltét. Ha nem’Ha nem törli, akkor a VPN letöltésekor kiválasztott előfizetési opció bekapcsol. Ezért fárasztó lenne, ha éles a próbaverzió befejezése..

A VPN egyszerű eltávolítása nem fejezi be az ingyenes próbaverziót. Ehhez a mobil felhasználóknak a Google Playen (Payment.google.com) vagy az Apple App Store-ban kell használniuk, ahol visszavonhatják a Secureline előfizetését..

Ha te’újból Windows vagy Mac, Ön’Le kell tiltania az automatikus megújítást az Avast ügyfélportálon keresztül. Írja be az Avast azonosítóját és jelszavát, majd válassza a lehetőséget “Előfizetés kezelése” opciót a Secureline mellett.

Csak a következő oldalon állítsa be “Automatikus megújítás” nak nek “Ki”, majd nyomja meg a gombot “Az automatikus megújítás letiltása” gombot, és te’jó menni.

Másik lehetőségként frissíthet teljes Secureline előfizetésre. Az Avast VPN árai a használt készüléktől függően változnak. A legolcsóbb számítógépes csomag havonta alig több, mint 5 dollárba kerül, bár az okostelefon-használók sokkal olcsóbb tarifákban részesülhetnek, havi díja pedig 1,67 dollár. Nem túl drága!

Következtetés: Az Avast VPN ingyenes próbaverziója jó??

Ingyenes az Avast VPN? Nem, az’nem. Van azonban egy teljesen működőképes Secureline VPN-próbaverzió, amely ingyenes és egy hetet ad az összes VPN-hez’Jellemzői. Tehát nyugodtan kísérletezz, de ha úgy dönt, hogy a Secureline nem’t ne felejtse el törölni a 7 napos időszakon belül. Ha nem’t, te’Hamarosan megkapjuk a teljes előfizetésről szóló számlát.

Ajánlott olvasás:

Avast Secureline VPN áttekintés

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 + = 36