Az Avast VPN használata

A legtöbb VPN-szolgáltató gondoskodik arról, hogy VPN-szoftverük a lehető legkönnyebben használható legyen. Vannak azonban olyan áldozatok is, amelyek gazdagságot mutatnak a könnyű használat oltárán. Az Avast SecureLine VPN a mai piacon az egyik legkönnyebben használható alkalmazás. Úgy hívhatja, hogy álma kezdő felhasználóknak; Nos, legalább a felhasználóbarátságával összefüggésben. Ebből a bejegyzésből megtudhatja, hogyan kell használni az Avast VPN-t, és mire használhatja.


Hogyan lehet letölteni és telepíteni?

A VPN-alkalmazások letöltése és telepítése általában nincs értelme. Az Avast VPN esetében azonban néhány további kattintásra lehet szükség, mivel az Avast számos kiberbiztonsági terméket kínál, és weboldaluk mindegyiket elérhetővé teszi.

Tehát alapvetően az első lépés annak kiválasztása, hogy szerszámot szeretne otthona vagy vállalkozása számára. Ezt megteheti a vagy a gombra kattintással Otthonra vagy Üzleti menühez a hivatalos weboldal tetején.

Ezután a bal oldali panelen választhat egy platformot (Windows, Mac OS, Android vagy iOS), majd kiválaszthat egy biztonsági terméket a megjelenő tételből. Ebben az esetben kattint SecureLine VPN, amely átirányítja Önt a letöltési oldalra.

Még egy kattintás a Letöltés PC-re gomb, vagy a választott platformot, és a letöltésnek automatikusan el kell indulnia néhány másodperc alatt.

Maga a telepítés nem igényel Ph.D. a számítástechnikában is. Előfordulhat azonban, hogy a szokásosnál kissé több kattintással jár a folyamat. De természetesen semmi túl bonyolult. Alapvetően kattintás rendben, néhány Nexts, Telepítés, és Befejez.

Most már készen áll az Avast SecureLine VPN aktiválására.

Az Avast SecureLine VPN aktiválása

aktiválja az avast biztonságos vpn-t

Mielőtt használni tudná, aktiválnia kell az Avast SecureLine VPN-t. Három módon aktiválhatja a VPN-szoftvert a vásárlás után, attól függően, hogy mit szeretne:

 • Aktiváló kód
 • Licenc fájl
 • Avast fiók.

Az aktiválási kódot vagy a licenc fájlt a megrendelés megerősítő e-mail kapta az Avast-tól. Miután az aktivációs kódot átmásolta a vágólapra, vagy elmentte a licencfájlt a merevlemezre, el kell indítania az Avast VPN szoftvert..

Nyissa meg a menüt, és lépjen a Saját licencek opcióm. Most választhat Jelentkezzen be az Avast fiókjába vagy Adjon meg egy érvényes aktiválási kódot az Előfizetés képernyőn. Ha az aktiválási kód módszerét választja, beírhatja a megrendelés megerősítését tartalmazó e-mailben található kódot (vagy a vágólapra másolhatja), vagy kattintson a Használjon licencfájl-linket az elmentett licenc fájl feltöltéséhez.

Miután befejezte az aktiválási folyamatot, készen áll a VPN-szoftver használatára.

Avast VPN ingyenes próba sorrend

Az Avast VPN ingyenes próbaverziója

A VPN szolgáltatás egyik legjobb tulajdonsága, hogy ingyenesen kipróbálhatja. Az Avast azonban nem’Csak egy 7 napos ingyenes próbaverziót kínál, ez még többet eredményezhet. Gondolod, hogy a 7 nap nem elegendő annak eldöntéséhez, hogy megvásárolja-e ezt a VPN-t vagy sem? Akkor miért nem megy a 30 napos próbaba? Hogyan?

A 7 napos lejárat után aktiválhatja a 30 napos próbaverziót, ha megpróbálja újratelepíteni az alkalmazást, vagy ha utána megpróbálja használni. Ezután felkínálják Önt, hogy indítson el ingyenes próbaverziót és fizessen 0,00 USD az első 30 napban, vagy vásárolja meg a terméket most. Természetesen ebben az esetben már meg kell adnia banki vagy PayPal adatait, mint ahogyan valójában a terméket vásárolja. Ne feledje azonban, hogy ha nem, akkor el kell törölnie ezt az előfizetést’Nem akarjuk, hogy automatikusan számoljunk fel egyéves tervért.

És ez még nem minden. Ha lemondja a 30 napos ingyenes próbaverziót, akkor egy 60 napos ingyenes próbaverziót kínálhat fel Önnek. Felhívjuk figyelmét, hogy a 7 napos ingyenes próbaverzió csak a webhelyről vagy a gyártótól tölthető le’ mivel a többi ingyenes próbaverzió csak azoknak a felhasználóknak érhető el, akik 7 napig megkóstolhatták.

Mire jó az Avast VPN?

Ha az online névtelenség nem az élet vagy halál kérdése számotokra, néhány fenntartással azt mondanánk, hogy az Avast VPN-t a következőkre használhatja:

 • Az IP-cím hamisítása
 • A nyilvános WiFi-kapcsolatok biztosítása
 • A Netflix, a BBC iPlayer, a Hulu és a Kodi nézéséhez: hozzá kell adnunk, hogy problémák merülhetnek fel a Netflix szerverhez való csatlakozáskor vagy azok megkerülésekor. Előfordulhatnak sebességproblémák is, ezért zavaró késések és befagyások történhetnek a videók streamingje közben. Más szavakkal: az Avast SecureLine VPN nem lehet a legjobb választás HD minőségű TV-műsorok és filmek közvetítéséhez. Ez azonban teljesen függhet a fizikai helyétől és a VPN-kiszolgálótól, amelyhez csatlakozik.
 • Online játékok: ismét az, hogy zökkenőmentesen játszik kapcsolat nélküli kapcsolat nélkül, alacsony késleltetéssel, nagyban függhet a kapcsolat minőségétől.
 • A földrajzilag korlátozott webhelyek feloldásának feloldása: csak akkor javasoljuk ezt a VPN-t a földrajzi feloldáshoz, ha ennek nincs joghatása az Ön országában. Ha Kínában vagy más szigorúan cenzúrált országban él, akkor érdemes használni egy olyan VPN-szolgáltatást, amely szigorúan nincs naplózási politikával és erős adatvédelmi funkciókkal rendelkezik..

Más szavakkal: megpróbálhatja az Avast VPN-t használni az alapvető VPN-szolgáltatásokhoz, és valószínűleg vegyes érzéseid vannak róla.

Amit nem javasolunk, hogy használja ezt a szolgáltatást, az a politikai, környezeti és bármilyen más aktivista, amelynek súlyos következményei lehetnek az Ön országában, de ha nyomozó újságíró vagy, akkor máshol is kell keresnie a megfelelő online biztonságot. és magánélet.

Úgy gondoljuk, hogy ez a VPN-megoldás jó lehetőségeket rejt magában, és több felhasználót vonzhat, ha az adatvédelmi politikájuk és a hatóságokkal történő adatmegosztási gyakorlat jobbá válik.

Az Avast Secureline VPN használata

Végül hadd’Beszél az Avast VPN használatáról. Őszintén szólva, ez az egyik legkönnyebben használható VPN-megoldás. Néhány nagyon könnyen használható alkalmazást látottunk a múltban, így valóban elmondhatjuk neked, hogy ezt a VPN-t a kezdők és a középső számítógépes felhasználók is használhatják a legnagyobb könnyűséggel.

Maga a felület nagyon intuitív és viszonylag egyszerű.

Online védelme érdekében el kell indítania az alkalmazást, és a fő képernyőjén kattintson a KI gomb a védelem bekapcsolásához (Windows vagy Mac OS). E gombra kattintva automatikusan csatlakozik az optimális vagy legközelebbi VPN-kiszolgálóhoz. Ugyanígy kattintva a nagyra Csatlakozás gomb a mobilalkalmazásokban ugyanazzal az eredménnyel kell rendelkezniük.

Ha szem előtt tartja a preferált VPN-helyet, vagy dedikált szervert kíván használni a P2P-hez vagy streaminghez, akkor a virtuális helyét egyszerűen megváltoztathatja a Hely módosítása gomb és kiválasztja a kívánt szervert.

Alapvetően az Avast VPN használatáról szól. Ebből a szempontból úgy néz ki, mint a kezdő felhasználó’álma. Amikor azonban a Beállítások menü és a szolgáltatás szabadságának szintje miatt, a szolgáltatások és szolgáltatások rossz változatossága miatt rossz íze lehet a szájában.

Az Avast SecureLine Settings menü lehetővé teszi a következő nagyon egyszerű optimalizálást:

 • A SecureLine értesítések megjelenítése
 • Indítsa el a SecureLine-t, amikor a számítógép elindul
 • Az alkalmazás indításakor automatikusan kapcsolja be a VPN-t
 • Béta frissítések fogadása
 • Nyelv: 44 nyelv közül választhat, ami valószínűleg a legfejlettebb többnyelvű VPN-szoftvert kínálja az Avast-ról a piacon
 • Kapcsolja be a SecureLine szolgáltatást, ha nem biztonságos WiFi hálózatokhoz kapcsolódik

Mégis jó hír kezdő felhasználók számára, mert bármilyen műszaki ismeret nélkül könnyen használhatják az Avast VPN-t. Ennek ellenére nem akarjuk’Mindeközben nem javasolhatja ezt a VPN-t a haladóbb felhasználók számára.

Összegzésként elmondhatjuk, hogy az Avast VPN viszonylag jó választás lehet azoknak a számítógép-felhasználóknak, akiknek alapvető VPN-funkcióira van szükségük komoly online biztonság és magánélet nélkül. De ha a névtelenség elengedhetetlen, érdemes lehet ellenőriznie, hogy a kívánt VPN-szoftver golyóálló funkciókkal van-e élesítve, ideértve a valóban nem naplózási irányelveket, a kikapcsolót és a szivárgás elleni védelmet..

Ajánlott kapcsolódó hozzászólások:

Avast SecureLine VPN for Android

Avast SecureLine VPN a torrentinghez

Az Avast VPN naplókat tart-e?

Avast Secureline VPN áttekintés

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3