Avast VPN за Android

Когато компания за киберсигурност тази известна и популярна излезе с решение за виртуална частна мрежа (VPN), бихте предположили, че тя е също толкова надеждна и сигурна като предишните продукти. Но не винаги може да е така. С други думи, възможно е базираната в Чехия Avast VPN за Android да не е най-добрият избор.


В интерес на истината, дори ако основните платформи като Windows и Mac OS клиентите работят добре, приложението за Android все още може да бъде тромаво и по-малко надеждно. Ето защо посветихме тази страница, за да видим дали клиентът на Avast VPN за Android може да достигне името си.

Следвайте ни заедно, докато разкрием плюсовете и минусите на това приложение за Android.

Какво предлага приложението за VPN за Android

Можете да използвате версията на Avast VPN за Android за Google Android 4.1 (Сандвич за сладолед, API 15) или по-нова версия. Този клиент предлага следното:

 • 7-дневно изпитание
 • Достъп до блокирани уеб сайтове и приложения с ограничен достъп
 • Прилична онлайн сигурност и поверителност при свързване към необезпечен обществен WiFis
 • Анонимно сърфиране
 • VPN Вкл. / Изкл. Джаджа на таблото за управление
 • До 5 едновременни устройства
 • 54 VPN сървъра в 34 страни, осигуряващи сравнително добра скорост

Може да е важно да знаете, че клиентът на Avast VPN за Android съдържа реклами и предлага покупки в приложението.

Как да го изтеглите и инсталирате

Имате основно два варианта тук. Първо, можете директно да посетите Google Play Store и да изтеглите нареченото приложение VPN прокси от Avast SecureLine. Второ, трябва да посетите официалния уебсайт, отидете на За домашно меню, изберете андроид отляво щракнете върху SecureLine VPN връзка при поверителност, и накрая натиснете Бутон за инсталиране на Android на специалната страница. Втората опция по принцип ви пренасочва към същата страница с приложението Google Play Store.

Трябва да споделите следните данни с приложението: идентичност, контакти, информация за местоположението и WIFI връзка.

Самият процес на инсталиране е доста прост. Трябва обаче да споменем, че преди да инсталирате действително прокси приложението за Android VPN, трябва да го направите приемате следните разрешения така че това приложение да има достъп до вашия:

 • Идентичност: за намиране на акаунти на устройството, както и за добавяне или премахване на акаунти
 • Контакти: за да намерите акаунти на устройството
 • местоположение
 • Информация за WiFi връзка

Ако това не е достатъчно страшно за уеб сърфистите, които спазват поверителност, ето’s за какво още 10+ милиона нищо неподозиращи потребители на Android VPN са се съгласили.

Инсталирайки това приложение за Avast VPN Android, вие му разрешавате да има достъп до:

 • получават данни от интернет
 • преглед на мрежовите връзки
 • създаване на акаунти и задаване на пароли
 • свържете и прекъснете връзката с WiFi
 • пълен достъп до мрежата
 • стартирайте при стартиране
 • използвайте акаунти на устройството
 • не позволявайте на устройството ви да спи
 • прочетете конфигурацията на услугата на Google

Е, за да бъда откровен, трябва да бъдете изключително внимателни при избора на VPN услуга за вашето Android устройство. Проучване установи, че около 40% от VPN-те на Android съдържат злонамерен софтуер и други рискове за сигурността.

Въпреки че този VPN клиент може да е без такива заплахи, тези по-горе разрешения със сигурност повдигат веждите ни, когато мислим за вашата онлайн поверителност и сигурност. И все пак милиони потребители изглеждат добре с това.

По принцип в случая на клиента SecureLine VPN Android инсталирате 7-дневно изпитание първо, освен ако не решите да купите един от двата предлагани плана вместо това.

Безплатна пробна версия на Avast VPN за Android

Как да използвате приложението Avast VPN за Android

Това е областта, в която тази VPN може наистина да се отличи; поне, когато става дума за лекота на използване. Въпреки че има някои наистина лесни за използване приложения като TunnelBear, ExpressVPN и ZenMate, на този фронт, Avast SecureLine VPN Android клиентът също е някъде сред първите.

Интерфейсът му е много интуитивен, мечта за начинаещи потребители на VPN, със сигурност. Вярваме, че лекотата на използване е неговият истински форт.

Как да използвате приложението за Avast Secureline VPN Android

След като стартирате приложението си, просто докоснете голямото Бутон за свързване за да започнете връзка с оптимално местоположение на VPN сървъра, което най-вероятно е най-близкото до вашето физическо местоположение и най-малко пренаселеното. Всъщност, поради относително ниския брой сървъри, е възможно да не успеете да се свържете с претоварени сървъри или може да отнеме няколко опита.

Ако искате да промените местоположението сами, лесно можете да го направите, като докоснете Бутон за промяна на местоположението и избор на един от сървърите. То може’няма да стане по-просто.

Ако докоснете Икона на зъбно колело в горния десен ъгъл можете да получите достъп до следните настройки:

 • Сметка: информация за вашия абонамент, ако имате такава; ако не, или нямате’не го активирате, можете да докоснете Абонаментна връзка за да се пренасочи към Страница с опции.
 • Настройки: това са по същество Правила за връзка за да видите опциите за автоматично свързване и повторно свързване. По принцип това е всичко, което можете да персонализирате относно своята онлайн поверителност и сигурност с това приложение.
 • Отстраняване на неизправности: тук можете да имате помощ относно използването на това приложение.
 • Общ: за да видите вашия Лични настройки за поверителност и на Лицензионно споразумение с краен потребител.

Както можете да видите, приложението Avast VPN за Android няма’не ви давам твърде много функции, за да ощипвате наоколо. Това може да бъде доста смущаващо за по-сериозните потребители на VPN; обаче начинаещите потребители всъщност могат да приветстват тази простота.

Ако има налична нова версия, Google Play Store ви уведомява автоматично, така че актуализирането на приложението ви не трябва да е проблем.

Защо да използвате приложението Avast VPN за Android

Защо да използвате приложението Avast VPN за Android

В основата си’е възможно да използвате това приложение за Android, за да фалшифицирате вашия IP адрес, да осигурите обществени WiFi връзки, да получите достъп до геоблокирани уебсайтове, да предавате видеоклипове, да играете игри с ограничен достъп и може също да опитате да заобиколите откриването на Netflix, за да гледате любимите си телевизионни предавания. Въпреки че този списък може да изглежда напълно добре за вас, имайте предвид, че може да имате проблеми със скоростта в зависимост от местоположението ви. Ето защо 7-дневната безплатна пробна версия е голям плюс.

Ако сте загрижени за вашата анонимност или някой, който се интересува от личния живот като основно гражданско право, не препоръчваме Avast VPN.

Ако сте загрижени за вашата анонимност като политически / екологичен активист, хакер или някой, който се грижи за личния живот като основно гражданско право, не препоръчваме Avast VPN. Но дон’t чувстваш тъга Вижте нашия най-добър VPN списък за Android.

Avast VPN за Android: Цени

SecureLine VPN е доста разумна за Android, въпреки че тази услуга има един от най-сложните планове, които можете да намерите на пазара на VPN.

За това можете да се абонирате, след като изтече безплатната ви пробна версия:

 • 1-месечен план: 2,99 долара
 • 1-годишен план: 19,99 долара

Ние обаче имаме проблем с процеса на абонамент. Трябва да влезете вашата държава, трите имена, пощенския код и имейл адреса, което е донякъде притеснително и твърде много информация при търсене на уединение. Но това не е всичко.

Когато плащате за вашия абонамент за Avast VPN Android, можете да използвате само Кредитни / дебитни карти и PayPal.

Когато плащате за вашия абонамент за Avast VPN Android, можете да използвате само Кредитни / дебитни карти и PayPal. Няма анонимен метод на плащане; няма криптовалута (Биткойн), нищо, нада. С други думи, можете да бъдете ясно идентифицирани и свързани с вашия VPN акаунт, което не е най-доброто нещо, когато всичко, което искате, е онлайн анонимност.

Освен това, не забравяйте да прочетете внимателно правилата за възстановяване от вашия 30-дневната гаранция за връщане на парите може да бъде невалидна ако купувате приложението за Android чрез Google Play. Все пак, добра новина за 7-дневния безплатен пробен период, така че да го направите’няма нужда да инвестирате парите си веднага, без да знаете какво ще получите.

Как да прекратите абонамента си за SecureLine VPN на Android

Ако не’не искате да използвате приложението си Avast SecureLine VPN за Android повече, трябва да анулирате абонамента си. Можете да го направите, като посетите Google Play Store; докоснете Икона на 3-лентовото меню и изберете Опция за абонаменти. След като намерите вашия абонамент за Avast VPN в списъка, докоснете Бутон за управление. Накрая трябва да изберете Отказ от опцията за абонамент и при следващия изскачащ прозорец докоснете отново Бутон за анулиране на абонамента.

Препоръчителни четива

Avast Secureline VPN преглед

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2