Astrill Kínában

Utolsó frissítés: 2020.02.01


Legtöbbször, amikor mi’újra beszél egy VPN-ről’A legmegfelelőbb egy adott feladathoz, ha ki tudja venni egyet az elit VPN-ek listájából, és szinte biztos lehet benne, hogy működni fog. De amikor a Nagy Tűzfalat legyőzzük, az esélyek tovább romlanak. A Freedom House jelentése szerint harmadik egymást követő évben, Kína volt a világ’az internetes szabadság legrosszabb bántalmazója.

Tehát nem meglepő, hogy egy nemrégiben működő VPN hirtelen tehetetlen lehet a vörös barikád ellen. És a helyzet nem jelzi a belátható jövőbeni változást, mivel az online hozzáférés egyre szűkül. 2018 augusztusában a BBC átment a HTTP-ről a biztonságos HTTPS protokollra, ami újabb tilalmat eredményezett Kínában. Mivel a HTTPS lesz a szokásos protokoll, azt várhatjuk, hogy ezek a korlátozó irányelvek folytatódjanak. Az Maga a BBC azt javasolja az olvasóknak, hogy használják a VPN-t - Te hiszed a BBC-t, Don’t te? Jobban szerezzen egyet, ha online marad Kínában. De Kínában használja az Astrill tanácsadást vagy rossz tanácsot?

Sajnos ott van’Nincs egyszerű módja az Astrill tesztelésére Kínában, mivel az sem ingyenes próbaverzióval, sem pénz-visszafizetési garanciával nem rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy el kell vásárolnia az Astrill VPN-t anélkül, hogy először meg kellene vizsgálnia, hogy működik-e. Javasoljuk, hogy mielőtt Kínába érkezik, helyezze el számítógépére vagy okostelefonjára, mert valószínűleg blokkolja a weboldalához való hozzáférést.

4 pont, amelyet figyelembe kell venni a VPN kiválasztásakor Kínában

ellenőrzőlista a vpn számára Kínában

Minden VPN-nek magas szintű biztonsággal, jó sebességgel és könnyen használható klienssel kell rendelkeznie. Ideális esetben mindezt elfogadható áron kell elérni. Ennek ellenére négy konkrét szempont van, amelyeket alaposabban meg kell fontolni, ha Ön’egy VPN használatát tervezi Kínában:

 1. A kiszolgálók száma Ázsiában
 2. Az USA nyugati partján található kiszolgálók száma
 3. Az egyes platformokhoz rendelkezésre álló protokollok
 4. Az ügyfélszolgálat minősége

Megfelel-e Astrill egy Kína-méltó VPN mind a négy kritériumának?

Az Astrillnek legalább 320 szervere van 60+ országban. Noha a kiszolgálók meglehetősen széles körben elterjedtek, a kiszolgálók száma bizonyos kétségeket adhat a wannabe VPN felhasználó számára. Ezért ki kell emelnünk, hogy a kiszolgálók teljes száma egyáltalán nem jó módszer annak meghatározására, hogy mely szolgáltatások biztosítják a jobb összeköttetést.

Gyakran a szerver betöltése. És minél népszerűbb VPN, annál több felhasználó fog bejelentkezni. De ami a legfontosabb, Az Astrill az összes szerverét birtokolja, és nem’Ne használj virtuális eszközöket, verő mennyiség a minőség.

Ennek szemléltetésére teszteltük az Astrill VPN-t és a NordVPN-t egy másik kontinensen, három ázsiai országhoz - Hongkong, Tajvan és Dél-Korea - összekötve, hogy megnézhessük, melyik viteldíjak vannak jobban. Mindegyik országban két sebességű tesztszervert használtunk, de egyiküknek meg kellett volna lennie “Taiwan Mobile.”

A VPN nélküli teszt 87 Mbps letöltést és 92 Mbps feltöltést mutat (felfelé kerekítve)..

vpn sebesség eredménye

Ahogy az jósolta, A NordVPN nagyon jó eredményeket mutatott szintén: 25–26 Mbps letöltés mindhárom országban és 11–14 Mbps feltöltés, kivéve Tajvan esetében, ahol a sebesség megsemmisült és kevesebb, mint 1 Mbps.

vpn sebesség-teszt

De amikor eljött az idő az Astrill VPN-hez, nem tehetnénk’Nem gondoltam, hogy valami ilyesmit látunk: 6 tesztből 3 mutatott letöltési sebességet legalább 70 Mbps-ra, és 2 teszt eredménye 37 és 43 Mbps között volt! Most kép, mi történne, ha az Astrill-et használja’s VIP szerverek (olvassa el róluk alább) az ázsiai kapcsolat javítása érdekében! Sajnos az összes feltöltési szám csalódást okozott, és nem érte el a 2 Mbps-ot sem.

vpn sebesség tesztelés

Noha ezek az eredmények messze nem a véglegesktől, logikusnak tűnnek - Az Astrill VPN, Kína háztartási neve, a csillagsebességet mutatja.

Astrill VPN szerverek Ázsiában

Ázsiában az Astrill VPN szerver 22 helyen és 13 országban található. Míg ez’Nem egyértelmű, hogy hány szerver rendelkezik pontosan az Astrill-rel, az a lényeg, hogy nagyon jól működnek, gyors sebességet biztosítanak. Itt’s az Astrill VPN kiszolgálók teljes ország- és helylistája Ázsiában:

 • Japán - 3
 • Tajvan - 4
 • Hong Kong - 1
 • Indonézia - 1
 • India - 4
 • Korea - 2
 • Malajzia - 1
 • Fülöp-szigetek - 1
 • Pakisztán - 1
 • Szingapúr - 2
 • Thaiföld - 1
 • Vietnam - 1

Astrill VPN szerver helytérképe

A fenti térképen két pont látható az Astrill Kína területén, ám ezek a helyi szerverek nem szerepelnek a listán - ezek a VIP dedikált szerverek, amelyeket az Astrilltől megrendelhet (több, mint később).

Astrill VPN szerverek az Egyesült Államok nyugati partján

Van esély arra, hogy a legjobb sebességet kapja az amerikai nyugati parti szerverekkel, és a legjobb választani a kényelmesen megnevezett “Kína optimalizálva.” Az ingyenes Android verzió 1-t, a fizetett 3-at ad nekünk.

Mint mindig, meg kell próbálnia, hogy melyik szerver működik az Ön számára legjobban, mivel ez függhet a dátumtól és az időtől is, és ami a legfontosabb - attól a leszerelt céltól, amelyet aznap a Nagy Tűzfal őrei választottak..

Astrill Kínában működő VPN-protokollok

Astrill VPN protokollok Kínában

Noha a kiszolgálók és az internetszolgáltató a két fő tényező, amely meghatározza a kapcsolat sebességét és stabilitását, a protokollok szintén fontosak, különösen Kínában. Az Astrill VPN széles választékot kínál az asztali felhasználók számára - OpenVPN, WireGuard, StealthVPN, OpenWeb, L2TP / IPSec, IKEv2 / IPsec, SSTP és PPTP.

Számos jelentés érkezett Kínáról a Deep Packet Inspection (DPI) használatával az OpenVPN forgalom blokkolására. Az Astrill VPN rendelkezik a fent említett StealthVPN protokollal, amely lehetővé teszi a DPI megkerülését.

Az Android felhasználók rendelkeznek OpenWeb mint alapértelmezett protokoll, de ez’csak böngészésre alkalmas. Hogy’Valószínűleg az az oka, amiért Astrill nem’t böngészőbővítményeket nem kínál. Tehát, bár az OpenWeb Kínában meglehetősen jól működik (bár biztonságát nem tesztelték ilyen jól az OpenVPN-hez képest), az’nem alkalmas torrentekre és egyéb, a böngészőn kívüli tevékenységekre. Szerencsére, A StealthVPN Androidon is elérhető. Az operációs rendszerről beszélve, tudnia kell, hogy egy DNS-szivárgásról már régóta jelentették az Android verziót, de a tesztünk nem’nem találtam semmit.

Az Astrill-Kína alagút sebessége

Ha az Astrill-et Kínában használja, várjon jó-nagyon jó sebességet, ami részben annak köszönhető, hogy a kiszolgálók száma körül van, és hosszú ideje tapasztalatokat szereznek ezen a téren.

A még nagyobb sebességért vásárolhat VIP csomagot az Astrill-től havonta 10 dollárért. Ez lehetővé teszi a hozzáférést “exkluzív VIP VPN dedikált szerverek,” ami sokkal hidegebbnek hangzik, mint az arcvezérlés átadása a The Oscars utópartin. Nagyon fillért sem kell fizetni, de valószínűleg a lehető legnagyobb sebesség érhető el Kínában. Miért? Mivel ezeket a VIP szervereket kifejezetten az ázsiai felhasználók számára hozták létre. Ezért többségük Szlovéniában található… Ázsia! Hong Kong, Tajvan, az Egyesült Államok, Japán, Szingapúr, Korea, Kína - mindez remekül néz ki, és már tudjuk, hogy az amerikai szerverek jó sebességeket is adhatnak.

Mit’s még több, A VIP szerverek fejlett biztonságot nyújtanak a Multi-Hop VPN funkcióval. Tudjon meg többet erről az Astrill VPN áttekintésben.

A kapcsolat megbízhatóságáról mondhatnánk’Jól van, de nem hasonlítható össze az Express vagy a NordVPN-vel, legalábbis közben’nem abban a VIP módban vagyok.

Támogatás azok számára, akik Kínában használják az Astrill-t

Tehát már tudunk a szerverekről és a protokollokról, most mi a helyzet a támogatással, amely Kínában gyorsan felbecsülhetetlen értékűvé válhat?

Az Astrill VPN 24/7 élő csevegést kínál. Ott’Lehetőség van arra is, hogy jegyet küldjön kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, és a válasznak nem kellene’t néhány óránál tovább tart. Ha ez nem sikerül, akkor ott’s az Astrill támogatási kézikönyveinek és útmutatásainak átfogó listája’webhelyén, hogy megpróbálja megoldani a dolgokat egyedül.

Az Astrill-China mérkőzés vagy mérkőzés közöttük?

astrill vpn Kínában

Míg Az Astrill minden bizonnyal elég jó, hogy bárki is megemlítse’s A 10 legfontosabb VPN-lista annak ára és a pénz-visszafizetési garancia hiánya ellenére továbbra is népszerű és hatékony VPN-nek hírneve, amelyet csak Kínában használnak. Hisszük, hogy ez megváltozik.

Az a tény, hogy Astrill ismert kínai VPN bajnoki játékos, áldás és átok. Átok, mert a kínai kormány megcélozza őket és megpróbálja megakadályozni őket (túl sok figyelmet vonnak fel egy új szolgáltatáshoz képest). Az Astrill blokkolására többször is sor került, ami azt jelenti, hogy a kínai kormány azon dolgozik, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez a népszerű opció már nem népszerű.

Másrészt, az Astrill VPN éves tapasztalattal rendelkezik ezen a kemény piaci szegmensen, így biztosak vagyunk benne, hogy ez továbbra is lehetőséget kínál majd nem csak a kemény rajongók számára, hanem azoknak az új belépőknek is, akik hajlandóak pénzt költeni a VIP szerverük elérésére. . Azok, akik mindig emlékeznek arra, hogy vásárlás előtt megnézzék az árcédulát, érzik a vágyát, hogy másutt keressenek.

Javasoljuk az Astrill alkalmazását Kínában?

Összefoglalva, javasoljuk Kínának az Astrill alkalmazását, kivéve, ha már régóta előfizet egy másik VPN-re, és ezzel nem merül fel problémája. Ha nem, akkor nem kellene’Nem szabad fizetnie egy kicsit extra fizetést a lehető legnagyobb sebesség és a nagy biztonság elérése érdekében, amelyek két alapvető szempont, hogy mi legyen, ha az internetet ebben az országban használják. Astrills’ A VIP dedikált szerverek tovább javíthatják a kapcsolatot és lehetővé teszik a minőségi helyi kapcsolatot a kínai szerverekkel. használata Bármi az ingyenes VPN Kínában nem tanácsos, az TunnelBear kivételével, amely sajnos szigorú 500 MB sávszélességet korlátoz.

Bármit is választ, győződjön meg arról, hogy döntése a Kínában található VPN-kre vonatkozó legfrissebb információkon alapul. Azt’Az egyik dolog, ha nem tudja ellenőrizni a Facebook-hírcsatornát Thaiföld tengerpartján, és egy másik dolog, ha nem érhet el fontos üzleti információkat, amikor egy kínai metropoliszban tartózkodik. Ez vonatkozik a kapcsolat sebességére is - ott’Néha nem sok fizetni “Inkább a VPN 2020 dollárért” A győztes, ha a torrent letöltésének becsült ideje a Porcupine évében van, ami soha nem lesz.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − 80 =