Proxy ascunde.me

Dacă sunteți la școală sau locuiți într-o țară în care accesul este limitat la anumite site-uri web, atunci un proxy ar putea fi soluția perfectă. În timp ce multe persoane care au astfel de restricții le sunt impuse adesea sfârșesc folosind un VPN, deoarece multe dintre ele nu știu care sunt reprezentanții reprezentanți.


Vă vom conduce prin ce este un proxy și cum vă poate ajuta să faceți experiența dvs. de navigare pe Internet mult mai sigură decât înainte. Vă vom spune, de asemenea, despre proxy-ul hide.me, care este unul dintre cele mai avansate proxy-uri din lume și este încărcat cu o mulțime de funcții diferite.

Până la urmă, noi’Voi acoperi diferențele dintre un proxy și un VPN, astfel încât să puteți înțelege diferitele lor scopuri și să decideți care să le utilizați pentru propriile dvs. nevoi de navigare.

Cum funcționează proxy

Ce este un proxy?

Proxy-ul este scurt pentru un server proxy. Un server proxy acționează ca un mijloc de mijloc între dvs. și serverul la care încercați să vă conectați.

De exemplu, dacă vă conectați la Facebook, conexiunea dvs. va trimite o solicitare serverelor Facebook și va începe să transmită date după ce cererea a fost acceptată. Cu toate acestea, dacă vă conectați printr-un server proxy, atunci veți solicita date de la serverul proxy care va solicita apoi datele de pe serverele Facebook și vi le vor trimite.

De ce să folosiți un proxy?

Există 2 motive principale pentru a utiliza un proxy. Prima dintre ele este că poți trece prin orice cenzură pe care ar putea-o avea internetul tău. Multe țări au legi stricte care reglementează utilizarea internetului, care nu permit utilizatorilor să acceseze anumite site-uri web.

Folosind un proxy, veți putea ocoli unele restricții plasate pe adresa dvs. IP de internet. Vă poate ajuta în cazul în care internetul dvs. este restricționat de guvern, angajator sau școală. După ce deschideți un site web proxy, tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa URL pe care doriți să o vizitați și veți putea să o accesați.

Proxy-ul este o modalitate bună de a vă asigura că nimeni nu este în măsură să arunce o privire asupra istoricului de navigare

În al doilea rând, un proxy este o modalitate bună de a vă asigura că nimeni nu este în măsură să arunce o privire asupra istoricului de navigare. Nu este un secret ascuns faptul că, probabil, există mai multe organizații diferite care spionează în prezent pe activitatea dvs. de internet. Un proxy se va asigura că oricine aruncă o privire asupra istoricului dvs. de navigare va putea vedea doar că sunteți conectat la un proxy și nimic altceva.

Funcțiile proxy-ului Hide.me

Există tone și tone de site-uri web proxy disponibile pe internet. Pentru a ieși în evidență de restul pachetului, proxy-urile trebuie să ofere funcții suplimentare. Proxy-ul hide.me face tocmai asta, deci lasă’aruncați o privire asupra bunătăților suplimentare pe care le obțineți atunci când le folosiți proxy.

Hide.me harta locațiilor proxy

Hide.me locații proxy

Unul dintre avantajele principale ale utilizării proxy-ului hide.me este că puteți selecta ce locație doriți să acționeze ca proxy. În prezent, există 3 țări diferite pentru care să alegeți dintre care sunt Germania, SUA și Olanda.

Nu uitați că serverul proxy este mai aproape de locația dvs., cu atât va fi mai rapidă și mai stabilă experiența dvs. Hide.me a selectat strategic aceste locații pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă pentru toți rezidenții aflați în prezent în Europa și America de Nord. Din păcate, în prezent nu există locații disponibile în niciunul din celelalte continente.

Funcții de securitate pentru proxy Hide.me

Proxy-urile sunt, în general, considerate mai sigure decât o conexiune de rețea standard, dar nu sunt suficient de sigure în comparație cu alte instrumente de securitate de rețea, cum ar fi VPN-urile. Hide.me încearcă să schimbe asta oferind anumite funcții care te-ar proteja de amenințări precum hacking-ul și malware.

De exemplu, depinde de dvs. dacă doriți sau nu să permiteți cookie-urile pe pagină. În plus, aveți opțiunea de a cripta complet adresa URL, precum și datele din pagina pe care o vizitați. Criptarea vă asigură că, chiar dacă cineva este capabil să vă intercepteze traficul de rețea, nu va putea să îl decripteze și să arunce o privire asupra datelor dvs..

Criptarea vă asigură că, chiar dacă cineva este capabil să vă intercepteze traficul de rețea, nu va putea să îl decripteze și să arunce o privire asupra datelor dvs.

În cele din urmă, aveți opțiunea de a elimina atât scripturi cât și obiecte. Aceste 2 combinate sunt cunoscute drept unele dintre cele mai comune moduri de a răspândi malware și de a le putea elimina pot oferi utilizatorilor interesați de securitate un stimulent să utilizeze proxy hide.me.

Extensia browserului

Extensia browserului

De asemenea, puteți descărca extensia browserului lor atât pentru Chrome cât și pentru Firefox, ceea ce vă va permite să aveți o experiență de internet fără probleme, în timp ce proxy-ul rulează în fundal. Această caracteristică este excelentă pentru persoanele cărora le place să aibă un proxy activat în orice moment.

Proxy Hide.me vs VPN

Principalul serviciu pe care îl oferă hide.me este cel al VPN-ului lor. Un VPN este mai avansat decât un proxy și poate fi utilizat pentru a avea o protecție mult mai bună pe internet decât vă poate oferi un proxy.

Unul dintre dezavantajele majore ale unui proxy este că este foarte ușor să îl blochezi. Dacă școala / angajatorul / guvernul dvs. știu despre site-urile web proxy, atunci pot bloca pur și simplu domeniul site-ului și nu veți mai putea să îl accesați. Pe de altă parte, VPN-urile au mii de IP-uri partajate distribuite pe sute de servere diferite, ceea ce le face aproape imposibil de blocat.

În plus, un VPN oferă o securitate mult mai bună decât un proxy. VPN-ul Hide.me are criptarea AES-256 împreună cu protecție împotriva scurgerilor IP și DNS. În plus, puteți instala aplicația VPN pe aproape orice dispozitiv modern, inclusiv telefonul, tableta și computerul dvs., garantând securitatea pe toate perifericele..

Ce ar trebui să folosești? VPN sau PROXY

La ce ar trebui să folosești?

Aceasta este o decizie grea și una care depinde de nevoile tale. Dacă sunteți cineva care doar caută să acceseze site-urile blocate, atunci proxy-ul ar putea funcționa bine pentru dvs. Nu este necesar să investești într-un VPN dacă nu simți că ai nevoie de securitate suplimentară.

Cu toate acestea, cel mai bine este să investești într-un VPN. Există numeroase avantaje diferite pe care le obțineți odată ce începeți să utilizați un VPN. Nu numai că vă puteți bucura de securitatea avansată pe care o are un VPN, dar veți putea accesa servicii precum Netflix SUA și Amazon Prime.

Când descărcați VPN hide.me, veți putea accesa peste 160 de servere localizate în întreaga lume. De asemenea, nicio activitate a internetului dvs. nu va fi înregistrată în niciun fel. Acest lucru face sigur că va fi extrem de dificil pentru autorități să pună mâna pe datele dvs. despre traficul de internet chiar dacă reușesc să achiziționeze un document legal care să le permită acest lucru.Hide.me plan gratuit VPN

De asemenea, este posibil să utilizați VPN gratuit. Cu toate acestea, veți putea să conectați un singur dispozitiv la rețeaua de ascundere simultan (spre deosebire de cinci pentru planul Premium) și puteți utiliza doar două GB de date în fiecare lună.

Acest plan gratuit poate fi o modalitate excelentă de a încerca serviciul VPN pentru a vedea dacă este sau nu pentru tine. După aceea, puteți opta pentru planul Plus sau planul Premium. Puteți arunca o privire asupra avantajelor și dezavantajelor diferitelor planuri aici.

Concluzie

Iată ce primiți cu proxy-ul hide.me:

  • Acces la unele site-uri web blocate pe internet
  • Trei locații diferite din care să vă conectați (benefic dacă serviciul dvs. este restricționat geografic la una dintre aceste trei țări).
  • Caracteristici de bază de securitate, cum ar fi criptarea și posibilitatea de a dezactiva scripturile.

În timp ce un proxy ar putea fi suficient pentru unele persoane, obținerea unui VPN este opțiunea mai bună pentru majoritatea oamenilor. Puteți economisi bani prin abonare pentru mai multe luni, și toate beneficiile suplimentare aproape sigur vor merita.

Citește recomandări:

Revizuire a VPN-ului Hide.me

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 12