Hide.Me VPN gratuit

VPN-urile gratuite au o reputație proastă și destul de corect. Am văzut numeroase scandaluri diferite care se învârt în jurul VPN-urilor gratuite, dintre care cel mai cunoscut se referă la HolaVPN. Hola a fost implicată în atâtea oferte umbroase, încât un întreg site web a fost dedicat pentru a ține oamenii departe de el.


Cu toate acestea, VP. hide.me pretinde că a schimbat toate acestea cu versiunea sa gratuită. Versiunea gratuită hide.me susține că are toată securitatea la care te poți aștepta de la o VPN premium, cum ar fi criptarea AES-256, o politică strictă de neregistrare și prevenirea scurgerilor DNS / IP.

Zicala “Dacă nu plătiți, atunci sunteți produsul” este foarte frecventă în industria VPN. Cu toate acestea, versiunea hide.me free este configurată într-un mod prin care compania este în continuare capabilă să se mențină, oferind în același timp utilizatorilor un VPN de încredere pentru a-l utiliza gratuit.

Lăsa’mergeți mai departe și priviți caracteristicile, precum și restricțiile plasate pe versiunea gratuită hide.me, împreună cu diferențele dintre versiunile gratuite, plus și premium ale serviciului.

Funcții de versiune VPN gratuită hide.me

Lăsa’alegeți toate caracteristicile și vedeți dacă versiunea gratuită merită sau nu greutatea sa în comparație cu alte VPN-uri gratuite.

Securitate

Primul lucru pe care trebuie să îl știi este că versiunea gratuită hide.me are aproape toate aceleași caracteristici în ceea ce privește securitatea ca și planurile lor plătite, cu excepția proxy-ului SOCKS. Obțineți acces la orice, inclusiv capacitatea de a avea un IP comun anonim, diverse protocoale diferite pentru a vă conecta și Tunneling Split.

Viteză

Unul dintre cele mai bune lucruri despre planul gratuit este acela că viteza dvs. nu este accelerată în niciun fel. Acest lucru este valabil pentru un procent destul de mic de VPN-uri gratuite, deoarece majoritatea distribuie doar versiunile de probă pentru a-i cunoaște pe utilizatori cu produsul lor. hide.me, pe de altă parte, vă permite să exploatați o mare parte din potențialul maxim.

intimitate

În plus, hide.me susține că nu înregistrează datele utilizatorului și nu vând istoricul de navigare al niciunui utilizator VPN gratuit. Procesul gratuit hide.me este auditat de analiștii de securitate independenți, care au lămurit că sistemul lor nu stochează date despre utilizatori, ceea ce face ca probabilitatea ca datele dvs. să fie vândute foarte scăzute.

Relații Clienți

La fel ca planul Plus și Premium, veți avea acces la asistența 24/7 clienți atunci când utilizați planul gratuit. Există o opțiune de chat live pe hide.me’site-ul web, pe care îl puteți accesa cu ușurință în colțul din dreapta jos. În cazul în care nu doriți să discutați cu cineva sau aveți o problemă care trebuie explicată în profunzime, puteți crea un Bilet de asistență sau puteți cere comunității o soluție.

Data-limită

Majoritatea VPN-urilor trebuie să trateze versiunile gratuite ca pe o cheltuială de marketing pentru produsul complet și hide.me nu este diferită. Pentru a-și limita cheltuielile și pentru a le oferi utilizatorilor un stimulent pentru a face upgrade la un plan plătit, versiunea gratuită hide.me are anumite limitări.

Anume, există un capac de date de 2 GB. În plus, este permisă o singură conexiune la un moment dat. Acest lucru înseamnă că dacă doriți să utilizați hide.me pe telefonul dvs. atunci când este conectat și computerul, va trebui să vă deconectați pentru a face loc pentru telefonul dvs..

Cum să configurați versiunea gratuită hide.me

Acum, vă vom duce la procesul de configurare a versiunii gratuite hide.me. În primul rând, trebuie să vă îndreptați către site-ul hide.me și să faceți clic pe Inscrie-te acum în colțul din dreapta sus.

Unul dintre avantajele înscrierii este că nu este necesar să furnizați informațiile cardului dvs. de credit atunci când utilizați VPN gratuit. Majoritatea altor VPN-uri vă solicită să furnizați aceste informații pe măsură ce vă înregistrați și să vă oferiți un proces gratuit sub forma unei garanții de returnare a banilor.

După ce ați furnizat e-mailul, parola și toate celelalte informații, puteți descărca aplicația. hide.me are aplicații pentru Windows, macOS, iOS, Android, Windows Phone și extensii de browser atât pentru Chrome cât și pentru Firefox. Alegeți orice aplicație doriți să o descărcați și să o instalați pe dispozitiv.

După instalarea aplicației, pur și simplu conectați-vă cu adresa de e-mail și parola și alegeți un server la care doriți să vă conectați. Cel mai bine este să alegeți serverul cel mai aproape de locația dvs. pentru a avea stabilitate maximă. Apoi pur și simplu faceți clic Conectați.

Gratuit vs Plus vs Premium

După cum am menționat mai sus, există anumite limitări ale serviciului gratuit datorită faptului că hide.me nu este în măsură să obțină niciun venit din acesta. Permiteți-ne să vă parcurgem câteva dintre caracteristicile din hide.me’serviciile plătite care nu fac parte din planul gratuit.

ascunde.me Plus

hide.me are două planuri diferite plătite. Primul dintre ele este Plus, pe care îl puteți obține pentru 9,95 USD pe lună sau 4,49 USD / lună pe lună dacă plătiți timp de 12 luni în avans (cu garanție de 14 zile înapoi). Plus are toate caracteristicile care fac parte din planul gratuit, împreună cu un proxy SOCKS pentru protecție suplimentară.

Cu toate acestea, versiunea Plus este încă restricționată în sensul că puteți conecta un singur dispozitiv la un moment dat la rețeaua hide.me. Aceasta prezintă o problemă, deoarece aproape nimeni nu mai folosește un singur dispozitiv pentru a vă conecta la internet. Dacă doriți să aveți funcții nelimitate, va trebui să vă apucați de planul Premium.

ascunde.me Premium

Acesta este principalul serviciu hide.me și vă permite să aveți acces nelimitat la internet cu securitate de top. Versiunea premium hide.me menține securitatea care se găsește în planurile menționate mai sus, dar elimină capacul de date, astfel încât să puteți descărca cât mai multe date doriți.

În plus, puteți conecta simultan cinci dispozitive diferite. Acest lucru înseamnă că nu veți avea probleme în a proteja toate dispozitivele dvs. în permanență. În ceea ce privește prețul, puteți obține planul Premium pentru 12,95 USD pe lună sau 8,32 USD / lună pe lună dacă plătiți pentru cele 12 luni complete (cu garanția de 14 zile înapoi).

Ar trebui să actualizez hide.me?

Depinde. În trecut, o plângere majoră pe care utilizatorii au avut-o cu hide.me a fost că serviciul a fost destul de scump în comparație cu alte VPN-uri. Acest lucru nu se mai întâmplă, întrucât prețurile oferite acum sunt standard pentru industria VPN.

Pentru majoritatea oamenilor, versiunea gratuită nu va fi suficientă pentru nevoile lor zilnice. Este posibil să parcurgi 2 GB de date în câteva ore, chiar dacă nu descarci nimic. Ar trebui să utilizați versiunea gratuită doar dacă simțiți că aveți nevoie de o VPN fără probleme, deși dovezile sugerează că ar trebui să utilizați o VPN ori de câte ori accesați internetul.

Planul Plus este mai versatil, deoarece mulți utilizatori casual vor avea suficiente date pentru a le dura o lună. Dezavantajul principal este faptul că puteți conecta un singur dispozitiv la un moment dat. Pentru cei care nu descarcă o mulțime de date și accesează de obicei doar internetul pe telefonul / laptopul lor, planul Plus va funcționa foarte bine.

Pentru toți ceilalți, planul Premium este cel mai bun, deoarece permite descărcarea, torrentingul și streamingul nelimitat.

Concluzie

hide.me oferă unul dintre cele mai bune pachete gratuite disponibile în prezent pe piață. Securitatea pare solidă și pare o modalitate excelentă de a testa calitatea lor înainte de primăvara pentru unul dintre planurile lor premium. De la scăderea prețului, acum este posibil să te bucuri de hide.me pentru aproximativ același preț ca și alte VPN-uri de top de pe piață, ceea ce îl face un pachet foarte atractiv în general.

Citește recomandări:

Review.me VPN recenzie

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =