Este Hide Me VPN în siguranță?

Hide Me VPN a fost în jurul blocului cea mai bună parte a ultimului deceniu și a devenit unul dintre cei mai de încredere furnizori VPN disponibili pe piață. Dispune de un număr mic de servere cu o rețea de peste 160 de servere, precum și o versiune VPN gratuită, fără șiruri atașate.


Hide Me VPN este, de asemenea, unul dintre câțiva furnizori selectați care lucrează fără probleme din China. Cel mai evident defect al acestui VPN este că nu te va ajuta să deblochezi Netflix sau BBC iPlayer. Cu toate acestea, utilizatorii P2P pot beneficia de caracteristici avansate, cum ar fi redirecționarea porturilor, atunci când folosesc Hide Me VPN.

Cu toate aceste caracteristici suculente și oferte cheie ale furnizorului, este Hide Me VPN în siguranță? Chiar merită încrederea ta? Următorul articol își propune să exploreze toate detaliile cheie referitoare la Hide Me’configurarea securității și o privire critică asupra politicii lor de confidențialitate.

Citiți recenzia noastră completă Hide Me VPN

Sunt disponibile metode de plată anonime cu Hide Me?

Din start, Hide Me vă permite să rămâneți protejat în fiecare etapă a tranzacției cu ei, permițându-vă să efectuați plăți de abonament folosind metode anonime precum Bitcoin și Litecoin. Folosind metode de plată anonime, vă puteți asigura în esență că identitatea dvs. rămâne ascunsă în fiecare moment.

Deoarece majoritatea furnizorilor VPN vor păstra de obicei informațiile contului dvs. atunci când vă abonați, o metodă de plată anonimă reduce în continuare tipul de informații identificabile personal la care au acces. Deci, în ceea ce privește acceptarea plăților de abonament anonime, Hide Me VPN poate fi considerat sigur. Continuați să citiți, având în vedere alte domenii.

Oferă Hide Me caracteristici puternice de securitate?

Acesta este un alt domeniu în care Hide Me VPN excelează. În primul rând, folosește o criptare AES robustă de 256 biți, care este literal impenetrabilă. Hide Me oferă, de asemenea, un comutator automat pentru a preveni conexiunile la internet neprotejate atunci când conectarea VPN scade. În ceea ce privește protocoalele disponibile, Hide Me acceptă protocoale IKEv2, OpenVPN, SoftEther, SSTP și PPTP, care acoperă aproape toate opțiunile dificile disponibile.

Hide Me oferă, de asemenea, o protecție avansată împotriva scurgerilor IP, care ar trebui în mod ideal să contribuie la îmbunătățirea protecției VPN, împiedicând scurgerea adresei dvs. IP, păstrând astfel identitatea reală. În plus, o caracteristică de tunelare divizată este de asemenea disponibilă pentru a vă permite să determinați ce aplicații sau trafic se îndreaptă direct către ISP și care ar trebui dirijate prin tunelul VPN.

daca tu’ne întrebăm ce fel de informații despre utilizator sunt stocate de Hide Me, dumneavoastră’Aș fi încântat să știu că îți stochează doar adresa de e-mail într-o formă criptată. Asta înseamnă acolo’nu are nicio cerință să introduceți numele dvs. atunci când vă înscrieți la Hide Me’abonament.

În timp ce Hide Me nu stochează niciun jurnal de identificare, cu siguranță acestea folosesc cookie-uri mai ales în scopuri de analiză. Cu toate acestea, furnizorul acceptă “Nu urmări” caracteristică care poate fi activată din panoul de preferințe al browserului. În esență, DNT semnalează site-urile web pe care nu doriți ca activitatea dvs. online să fie urmărită. Cea mai relevantă parte a politicii lor de confidențialitate afirmă clar că ”În plus, NICIODATĂ nu stocăm jurnalele de conectare VPN și timestamp-urile care se potrivesc cu adresa IP de intrare și de ieșire sau durata sesiunii”.

Hide Me operează dintr-o jurisdicție sigură?

Hide Me VPN operează din Malaezia, ceea ce este un lucru foarte bun de remarcat, deoarece țara nu are legi obligatorii de păstrare a datelor. Aceasta înseamnă că furnizorul poate îndeplini de fapt promisiunea de a păstra jurnalele zero. Malaezia nu este, de asemenea, membru al țărilor cu 5, 9 sau 14 ochi, adică’nu sunt obligat legal să păstreze sau să partajeze informații personale cu țările membre.

Cu toate acestea, ar putea fi în valoare de respectarea relațiilor Malaezia-China în următorii câțiva ani pentru a vedea dacă cooperarea dintre ambele guverne, în special, în ceea ce privește acordurile lor diplomatice, poate duce la schimbul de date cu caracter personal sub orice formă. Deoarece lucrurile stau deocamdată, Malaezia este o țară prietenoasă cu VPN și nu ar trebui să reprezinte probleme de siguranță pentru utilizatorii de pe ascuns.

Există vreun istoric despre Hide Me care împărtășește date cu forțele de ordine?

În acest moment în timp, acolo’nu este un scandal major de divulgare a datelor care a implicat Hide Me. Acest lucru ar însemna fie că nu a existat niciodată o cerere din partea forțelor de ordine sau că nu au avut nimic de împărtășit, deoarece păstrează zero jurnalele.

Întrucât Hide Me are sediul în Malaezia, ceea ce nu garantează nicio reținere de date, acestea’sunt foarte capabili să își mențină politica de jurnal de zero, ceea ce înseamnă că nu ar putea avea nimic de împărtășit atunci când forțele de ordine vor apela.

Poate că furnizorul respectă fie promisiunea lor de a păstra jurnalele zero, fie sunt încă testate. Cu toate acestea, pe baza descoperirilor noastre, putem spune cu încredere că Hide Me are o istorie sigură.

Informații mai relevante

Un eveniment notabil în Hide Me’istoricul ar fi în 2018, când ar exista rapoarte privind scăpările WebRTC de la utilizatorii acestui VPN. Scurgerile s-au produs în urma dezvăluirii utilizatorilor de către browserele web’ Adrese IP fără cunoștința lor.

Cu toate acestea, Hide Me a lansat rapid extensii și suplimente de browser pentru Google Chrome și Firefox pentru a rezolva această problemă. Aceste extensii au permis utilizatorilor să blocheze manual scurgerile WebRTC manual, prevenind astfel reaparițiile ulterioare. În timp ce aceasta pare a fi o preocupare majoră, aceasta este’s de fapt ca urmare a vulnerabilităților din Firefox și Chrome și afectează o gamă largă de furnizori VPN.

Verdictul final: este Hide Me VPN în siguranță?

Hide Me VPN poate să nu fie printre cei mai mari jucători de pe piață sau să aibă o rețea mare de servere, dar când vine vorba de securitatea și siguranța utilizatorilor,’cu siguranță este unul dintre cei în care poți avea încredere. Acesta oferă toate caracteristicile esențiale de securitate și câteva opțiuni avansate pentru a vă proteja confidențialitatea indiferent de locația dvs. (chiar și în China). Pe baza acestui lucru, noi’sunt destul de sigur că’Aș fi de acord cu noi că Hide Me este un VPN sigur.

Pentru o VPN cu siguranță și eficiență rock-solid când vine vorba de partajarea și transmiterea de fișiere P2P Kodi, acolo’nu sunt niciun motiv pentru care nu ar trebui’Nu te înscrie la Hide Me astăzi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − 58 =