YouTube-alternatívák: A 6 legnépszerűbb videoplatform


Ha szereti az online tartalmat, akkor te is’Használják a legfrissebb videók megtekintéséhez a YouTube-on. De bár a globális tartalommegosztó webhely egyszer uralkodott a legfelsőbb szinten, más videotartalmi platformok most felzárkóznak.

Függetlenül attól, hogy hirdetés nélküli YouTube-alternatívákat keres, vagy egy nem megfelelő video-platformot’t megváltoztatja T értékét’s és C’Éjszaka és figyelmeztetés nélkül érdemes megfontolni ezeket a YouTube alternatívákat.

1. Dailymotion: a nyilvánvaló

Ez egy jól ismert csere, és a YouTube alternatíváit kereső felhasználók körében magasra értékelték. Az elrendezés szinte pontosan megegyezik, és a kategóriák is ismertek - így könnyű váltani a nagymárkás riválistól. te’Találhatja, hogy szinte azonnal hozzászokhat a Dailymotionhoz.

Ne feledje, hogy csak a profi felhasználók tölthetnek fel HD minőségű filmet, és 4 GB-os korlát van érvényben, így akár 60 perc videóidőt is lehet feltölteni. Ez azt jelenti, hogy a webhely valószínűleg nem működik jól a hosszabb és mélyebb bemutató vagy képzési típusú videók esetében.

Egyéb tudnivalók:

  • A tartalom eltávolítására vonatkozó szabályok enyhébbek - ami nem’Mindig jó a nézők számára, mivel a feltöltők szabadon adhatják hozzá a kívánt tartalmat
  • Rengeteg kiváló minőségű videó elérhető
  • Könnyű navigáció és nagyszerű UX
  • Európában népszerű, bár az Egyesült Államokban kevésbé népszerű
  • 1080p sapka a video felbontáshoz.

A legtöbb YouTube-alternatívát kereső ember számára ez azonban problémamentes váltás.

2. Vimeo: a hatalmas

Ez lenne a második ajánlásunk, amikor a YouTube alternatíváit vizsgáljuk.

A platform nem’Nem a YouTube közvetlen versenytársa, hanem fantasztikus streaming szolgáltatás, rengeteg nagyszerű tartalomszolgáltatóval, akik munkájuk bemutatására választják. Maga a honlap igazán vonzó, és sok gondolat ment a tervezésre és az UX-re.

Még jobb, ha a videómegfigyelési élmény tiszta és nem tartalmaz irritáló háttérelemeket. Fókuszában teljes mértékben az a tartalom lehet, amelyet megnéz. Ez segít megmagyarázni, miért’Videofelvételeik bemutatására vágyó kreatívok választott platformjává válnak.

A feltöltésekre azonban hetente korlátozott, 500 MB-os korlát. Lehetőség van arra, hogy ezt díj ellenében 5 GB-ra frissítsék, amit a legsúlyosabb felhasználók kétségkívül meg akarnak tenni. Tényleg tudsz’500 MB-val már nem messze lehet.

3. Metakafe: a rövid

Azért nevezték el, mert a videókra 90 másodperces korlátozást írnak elő. Ez a webhely népszerű a közösség számára, és kiválóan alkalmas rövid klipekre, hülye, tiszta és gondtalan élményre..

A platform könnyen kezelhető, és körülbelül 40 millió nézővel rendelkezik, ami tisztességes, ha emlékszel arra, hogy nagyon kevés durva tartalom létezik a webhelyen.

A 90 másodperces sapka azt jelenti’nem alkalmas részletesebb és átfogóbb nézők számára, és a tagok száma jóval kisebb, mint a YouTube-on’s.

4. Twitch: a játékos’választása

Ez eredetileg koncepcióhely volt, de az’Most az első választás a videojátékok rajongói számára. Igen, élő közvetítésű videókat is láthat, de a webhely fő eleme a játék.

A Twitch nagy hírnévnek örvend azoknak a játékosoknak a körében, akik a saját közösségüket keresik. A tartalom-betöltők ezt választják a játékkal kapcsolatos tartalmak YouTube-alternatívájának legjobbjaként, amely hatalmas mennyiségben jelenik meg. Nézze meg, hogy mindent megnézhet a játék oktatóvideói és az élő játék videók között.

Mégis érdemes megjegyezni - a teljesítmény szempontjából a streaming sebessége kissé elmarad a YouTube alternatíváitól, és te is tudod’t visszatekerje a videókat az oldalon. A tartalom-betöltők alacsonyabb kifizetést fognak találni, mint a YouTube esetében.

5. Az Internet Archívum: a könyvtár

Az ott elérhető YouTube alternatívák közül az Internet Archívum valójában digitális könyvtár, azaz tele van TV-sorozatokkal, dokumentumfilmekkel, filmekkel és egyebekkel.

A tartalom hátsó katalógusa hatalmas, és a sokféleség is fantasztikus. A felhasználók szabadon feltölthetik saját tartalmukat. Az ott található dolgok általában kissé idősebbek, mint néhány streaming webhelyen, de az’abszolút aranyminta a speciálisabb keresésekhez és a tárgykörhöz.6.

6. 9Gag TV: a vicces

A szociális média felhasználóival ismerős ez a csatorna tele van szórakoztató GIF-ekkel, képekkel, mémekkel és még sok mindennel - beleértve sok videót. Néhányuk teljesen alkalmatlanok családi megtekintésre, de minden bizonnyal nagyon sok vicces tartalom található, így ez a platform ideális azokra az időszakokra, amikor csak egy kuncogást akar!

Csak készülj fel arra, hogy korának végtelen darabjai megrémülnek, amikor komédia, viccek és egyéb tartalmakba merül’Nem akarom, hogy a főnöke láthassa… és fontolja meg a reteszelést, ha otthon vannak fiatalabb gyermekek, akik hajlamosak kinyitni készülékeidet vadászatra a legújabb online videók körül!

összefoglalva

Rengeteg kiváló YouTube-alternatíva érhető el online, ha készen áll a kutatásra. Ezek közül néhány, amint láthatja, általában speciális érdekcsoportokon vagy témákon alapul, ami nagyszerű, ha közösségi szintet keres.

Ezeknek a webhelyeknek a többsége szabadon használható, de fizetős opciókkal rendelkeznek, vagy bevételi modellként hirdetéseket használnak. te’Megtalál más alternatívákat is, mint például a Flickr, amely meglepő a hozzáféréshez a videókhoz, valamint az ismerősebb fotózási platform célja.

Maradjon védett

Ne feledje, hogy ha szabadon szeretne böngészni a videotartalmú webhelyeket - különösen akkor, ha a földrajzilag blokkolt YouTube-tartalmakhoz Kína vagy Oroszország nagy tűzfala mögül érkezik, vagy ha külföldön tartózkodik, és otthoni tartalmat keres, akkor használhat VPN-t privát és biztonságos hozzáférést szerezzen a video platform tartalmához - azonnal és teljes mértékben.

Hozza ki a legtöbbet az internetről a YouTube ezen alternatíváival, és tekintse meg a kívánt tartalmat szabadon és invazív hirdetések nélkül, ami rontja az élményt!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

17 + = 26

map