Tippek a Dropbox használatához Kínában


A Dropbox egy olyan webhely, amely egyesíti a fájljait egy központi helyen, és könnyebben hozzáférhetővé teszik azokat. A Dropbox használata időt takaríthat meg a dokumentumok letöltésekor, mivel az összes eszközzel szinkronizálva van.

A szolgáltatás Microsoft Windows, MacOS és Linux számítógépekkel működik. Ez Android, iOS és Windows telefonokon is elérhető.

A dokumentumok biztonsága garantált, mivel szigorú jelszavak szükségesek. A Dropbox adatvédelmi minősítése öt csillag. Mint ilyen, ez’Nem meglepő, hogy a Dropbox felhasználói növekedése Kínában folyamatosan javult, amíg be nem tiltják. Az elveszett dokumentumok helyreállítása megkönnyült, mivel a törölt fájlok 30 napon belül visszaállíthatók.

A Dropbox plus előfizetése garantálja, hogy egy év alatt visszaállíthatod a dokumentumokat. A Dropbox díjai attól függnek, hogy személyes tárolásához vagy megosztott munkához használja-e. A megosztott munka természetesen drágább, mivel gyakran üzleti célra használják. Itt jön be a Dropbox Professional.

A legrelevánsabb kérdés az, hogyan lehet elérni a Dropbox-ot? Bármely számítógépről hozzáférhet a fájlokhoz. Hálózati meghajtóként működik a felhőben. Ez azt jelenti, hogy vállalkozását működtetheti, e-mailjeit, fényképeit és blogjait bármilyen számítógépről elérheti.

Csak annyit kell tennie, hogy húzza a fájlokat a merevlemezről a Dropboxba, és automatikusan elmenti az internetet. A fájlban később elvégzett frissítések automatikusan frissülnek. Ha távol van a készüléktől, telepítse a Dropboxot az új eszközre, és jelentkezzen be fiókjába. A webböngészőt telepítés nélkül is használhatja. Ez hozzáférést biztosít a mentett dokumentumokhoz a világ bármely pontjáról.

Legfeljebb 2 GB tárhely ingyenes. Ha több helyre van szüksége, akkor a tárhely méretétől függően előfordulhat, hogy havi előfizetésre iratkozzon fel, amelynek értéke 10 - 20 USD. Nagyobb fájlokat megoszthat más Dropbox felhasználókkal is, mivel ezek közül néhány lehet túl nagy ahhoz, hogy más módszerekkel elküldhesse őket.

Dropbox működik Kínában?

Kíváncsi lehet, működik-e a Dropbox Kínában? Sajnos Kínában nem működik, kivéve speciális eszközök, például VPN vagy MPLS használatával. Kínában nincs alternatívája a Dropbox-nak. Néhány megoldást hoztak be, például a Baidu Cloud által nyújtott felhőalapú tárhelyet, de szabványaik még nem teljesítik a Dropbox által beállított szabványokat. A külföldi felhős játékosok rövid életűek Kínában, mivel blokkolják őket.

A Dropbox blokkolva van Kínában

2018 szeptemberéig több mint 10 000 domain nevet blokkoltak Kínában, az ország internetes cenzúra politikája alapján. Jelenleg a Dropbox blokkolva van Kínában. Ez azt jelenti, hogy csak bizonyos részekben érhető el. Ez feltételezhetően eszköz, amely lehetővé teszi a kínai vállalatok számára, hogy saját felhőalapú szolgáltatásaikkal álljanak elő, amelyekre nem vonatkozik az amerikai verseny. Ki tudja?

Hogyan küldhetünk nagy fájlokat Kínába? Használhatja a Baidu felhőt, amely Kínában a legnagyobb és leghíresebb. Más eszközök, például a Qualtrix és a Binfer jöttek létre. Ha el akarja menteni és rendezni a fájlokat személyes használatra, akkor a Tencent a legjobb megoldás. Legtöbbjük ingyenes tárhelyet kínál hatalmas fájlok számára. Ezt marketing technikának lehet értelmezni.

Ajánlás: Kína legjobb VPN-je

Miért blokkolja Kína a meghatározott webhelyeket??

Számos ok a következő:

 • A globális internetes szolgáltatások monopóliumának csökkentése vagy megszüntetése céljából.
 • A hazai találmányok ösztönzése meghatározott területeken és iparágakban. Ez lehetővé teszi számukra a helyi vállalatok növekedését.
 • A kínai kormány nagyon különös, amikor az interneten a kormányról szóló információkról van szó. Nagyon sok cenzúra van.

A Dropbox használatának előnyei

Az előnyök között szerepel:

 • Olcsó. Legfeljebb 2 GB ingyenes tárhelyet élvezhet. Lehet, hogy ez nem nagyon hangzik, amíg rájössz, hogy vannak más módok is további szabad hely megszerzésére.
 • Kényelem, mivel könnyen kezelhető.
 • A dokumentumok automatikusan biztonsági másolatot készítenek.
 • Van szinkronizálás, így az összes mentést minden eszköz frissíti.
 • A fájlok visszaállítása a törléstől számított 30 napon belül lehetséges.
 • Könnyű megosztani a fájlokat.

A Dropbox használatának hátrányai

Természetesen vannak hátrányok is:

 • A Dropbox magánéletét és biztonságát kritizálták. A biztonság kedvéért, Don’nem használja a legérzékenyebb adatokhoz.
 • A fájlokat nem töltheti fel közvetlenül az alkalmazásba anélkül, hogy szinkronizálná azokat a merevlemezzel.
 • A Dropbox ingyenes verziója kicsire korlátozódik, így néhány felhasználó számára kényelmetlenséget okozhat.

Ez nem korlátozhatja vagy akadályozhatja meg a felhasználót abban, hogy a Dropbox használatát válasszák. Előnyei minden bizonnyal meghaladják a hátrányokat, ami minden okot jelent a feliratkozásra. Az egyik legfontosabb előnye, hogy megkönnyítette az otthoni munkát és a fájlok mentését. Fontos azonban, hogy tudomásul veszi a hibákat, és dolgozzon ki módszereket azok kezelésére.

Hogyan lehet megnyitni egy Dropbox fiókot

Számlanyitás egyszerű. Nyissa meg a kívánt böngészőt és keresse fel a https://www.dropbox.com oldalt. Kattintson a parancsgombra, amely a varázslatokkal feliratkozik. Meg kell adnia az adatait, például keresztnevét, vezetéknevét, e-mail címét és jelszavát. Fogadja el az olvasás után megfogalmazott feltételeket. Kattintson a regisztrációra. Most már van egy saját fiókja, amelyet bárhol szabadon felhasználhat.

Bejelentkezés és a Dropbox használata?

Ha még nem telepítette az alkalmazást, akkor ellátogatnia kell a Dropbox webhelyére a böngészőben, majd kattintson a Bejelentkezés elemre. Ez megadja az e-mail címét és a jelszavát. Ha már telepítette az alkalmazást, ez még könnyebb, mivel csak annyit kell tennie, hogy kattintson az ikonra, és kövesse a fenti eljárást..

Használhatja a Dropboxot más hack-ekhez is, például bármilyen számítógépről dokumentumok kinyomtatására az otthoni nyomtatóra. Ugyanazt a jelszót megőrizheti a különböző személyi számítógépen lévő összes alkalmazás számára. A fájlok mentéséhez annyit kell tennie, hogy húzza őket az ikonra. Oszd meg őket a megosztás parancs gombjával. Ha bármilyen probléma merül fel, kattintson a “Segítség” gombot, és csatlakoztassa az ügyfélszolgálathoz minden kérdésének megválaszolásához.

Miért érdemes használni a Dropboxot??

Az emberek értékeléseinek és nézeteinek elégségesnek kell lennie ahhoz, hogy rávegyék Önt a Dropbox használatára. Azok, akik kipróbálták, beszélnek arról, hogy szeretik. Az ügyfelek elismerik a könnyű használat és a hozzáférhetőség szempontjából. Az egyszerű, ügyfélbarát nyelv használata megkönnyíti a navigációt és a parancsok kiadását. Használta a preferált nyelveken is, megkönnyítve ezzel a globális kapcsolatot.

Mindenki szeretne frissíteni magát a jelenlegi technológiával. Annak érdekében, hogy lépést tartson ezzel a sebességgel, abba kell hagynia a merevséget és új ötleteket kell elfogadnia. A Dropbox csak a század egyik találmánya, amely könnyebbé, gyorsabbá és pontosabbá tette a munkát. A dokumentumok rendezett papírmentes mentése és visszakeresése még soha nem volt ilyen egyszerű!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − = 65