Hogyan nézhetem online az NCAA March Madness 2019 videót


A cikk célja kettős. Az első az, hogy megmutatjuk mindenkinek a lehető legolcsóbb módszert az NCAA March Madness nézésére. A második az, hogy megmutassuk az élő közvetítés legmegfelelőbb módját az Egyesült Államokon kívül, amely magában foglalja a VPN (virtuális magánhálózat) használatát. Tehát további késedelem nélkül engedje’Mindkét gólt szerez!

Hogyan juthat el a legolcsóbb NCAA élő közvetítéshez?

A legjobb választás ebben az évben’s A March Madness attól függ, hogy hány játékot szeretne nézni. Míg A CBS All Access lefedi a túlnyomó többséget, az Első Négynek (március 19-20.) TruTV-re van szükség.

A TBS és a TNT rossz választás, mert ők’csak az első forduló idején érhető el, egészen az Elite Nyolcig

CBS All Access mindenki számára, kivéve az első négy játékot

A CBS All Access (havonta 5,99 USD) minden március Madness játékot biztosít, kivéve az első négyet. Mi több, csak a CBS mutatja be a döntő négyes és a bajnoki játékot, jelent téged’Valószínűleg így vagy úgy lesz szüksége erre a csatornára.

A CBS All Access számos eszközt támogat:

 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • Android TV
 • Samsung Smart TV
 • roku
 • PlayStation 4 & Xbox egy
 • Chromecast

A CBS All Access több eszközt is lehetővé tesz egy fiókban.

CBS minden hozzáférési árazási terv

Azok, akik allergiásak a kereskedelmi szünetekre és szívesen töltenek le a műsorokat, vagy offline módon szeretnék lejátszani őket, választhatnak a 9,99 USD / hónap Kereskedelmi ingyenes terv, de figyelmeztetnünk kell, hogy az élő TV-k, beleértve a March Madness-t, továbbra is rendelkeznek velük. Mindenesetre ott van’s a 7 napos ingyenes próbaverzió egy olyan időszak, amelynek elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy észrevegye, szükség van-e a terv frissítésére. A fizetési lehetőségek között szerepelnek hitelkártyák, ajándékkártyák és PayPal.

Vegye figyelembe, hogy a hozzáférés a A CBS All Access az Egyesült Államokra korlátozódik. Ha országon kívül szeretne vásárolni vagy használni, akkor szüksége lesz egy VPN-re, hogy elkerülje a földrajzi korlátozásokat az IP-cím hamisításával. Erről bővebben az alábbiakban a dedikált szakaszban.

CBS All Access és AT&T WatchTV minden játékhoz

CBS All Access (5,99 USD) és AT&T WatchTV (15 USD) minden játékhoz

A legolcsóbb csomag a legnagyobb NCAA rajongók számára 20,99 USD / hó, de ha csak 5,99 USD / hónap lehet’az AT ügyfele&T a korlátlan &MoreSM vezeték nélküli csomag. Ezután ingyen TV-t kap. Ez az új streaming szolgáltatás nemcsak a truTV-t, hanem a TBS-t és a TV-t is tartalmazza a 35+ csatornaválaszték között. NÁL NÉL&A T WatchTV a következőket is kínálja: 7 napos ingyenes próbaverzió.

Az AT korlátozásai&T WatchTV

 • Földrajzi korlátozás az Egyesült Államokon, Puerto Ricoon és a Virgin-szigeteken kívül
 • Csak iOS, Android, Apple TV, Amazon Fire TV és Amazon Fire TV Stick eszközökön működik
 • Fiókonként egy eszközt tesz lehetővé
 • Csak a Chrome és a Safari böngészőket támogatja

Az első korlátozás legyőzhető egy VPN-sel amely elrejtheti a valódi IP-címét, és úgy néz ki, mint te’újra csatlakozik az Egyesült Államokból. Erről bővebben - az alábbiakban bemutatott részben.

CBS All Access és Sling Blue korlátozott ajánlat minden játékhoz

A CBS All Access (5,99 USD) és a Sling Blue (15 $) korlátozott ajánlatot kínál minden játékra

Ez az opció volt a második legjobb eszköz a 2019 március Madness streamingjének közvetítéséhez, de a korlátozott 40% -os kedvezmény három hónapra csökkentette a Sling TV’s Kék terv havi 15 dollárra. Jön egy a 7 napos ingyenes próbaverzió és törölhető.

A Sling Blue első előnye az AT-vel szemben&T a támogatott eszközök hatalmas száma, beleértve a Chromecastot, az AirTV Player-t, a Xiaomi Mi TV-t, az LG WebOS-t, az Amazon Fire Tableteket, az Xfinity X1-t és az Azulle-t..

A második előnye az egy fiókonkénti eszközszám - a Sling Blue három lehetőséget kínál, míg AT&A TTV csak egyet ad.

A Sling Blue korlátai

 • Földrajzi korlátozás az Egyesült Államokon kívül
 • Mindegy’t támogatja a PlayStation játékkonzoljait

Az első korlátozás legyőzhető egy VPN-sel amely elrejtheti a valódi IP-címét, és úgy néz ki, mint te’újra csatlakozik az Egyesült Államokból. Erről bővebben - az alábbiakban bemutatott részben.

ESPN Player nem amerikai állampolgárok számára

Az NCAA elismerte a March Madness rajongók létezését az Egyesült Államokon és Kanadán kívül, és delegálta a külföldi sugárzási jogokat az ESPN-nek. Ez azt jelenti, hogy az körülbelül 13,5 USD / hónap láthatja az összes játékot az Egyesült Államokon kívülről. Ezenkívül néhány játékot ingyen láthat a 7 napos ingyenes próbaverzió.

Ha te’Ha nem az NCAA streamingjére a webhelyen keresztül, letölthet egy alkalmazást Android és iOS eszközökre. Az AirPlay és a ChromeCast szintén támogatott.

Az ESPN, ESPN3 és ESPN + nem érhetők el az ESPN lejátszón

Az ESPN Player korlátozásai

 • Földrajzi korlátozás az Egyesült Államokban és Kanadában
 • Korlátozott eszköz támogatás
 • Kifizetések csak a Google Pay és az Apple Pay segítségével
 • Két egyidejű kapcsolat

Bár nem tehetjük az ESPN-t növelni az egyidejű kapcsolatok számát, segíthetünk Önnek a szolgáltatás használatában az Egyesült Államokban vagy Kanadában. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan.

Streaming szolgáltatások mind a négy hálózattal

A legtöbb sportrajongó tudja, hogy vannak olyan szolgáltatások, amelyek mind a négy csatornát ötvözik. De mivel csak kétre van szüksége ebben az évben, ott’Nincs értelme többet költeni a DirecTV Now-ra, a YouTube TV-re, a Hulu-ra élő TV-vel, fuboTV-vel vagy a PlayStation VUE-val, amelyek mindegyike havi 40-45 dollárba kerül.. És az’nem csak az árról - a CBS All Access számos eszközt támogat, beleértve a játékkonzolokat és az intelligens otthoni eszközöket.

Az NCAA March Madness élő közvetítése az USA-tól kívülről

Az NCAA March Madness élő közvetítése az USA-n kívülről

A VPN segít az NCAA March Madness nézésében és regisztráljon a Bracket Challenge játékra három forgatókönyv:

 1. Az USA-ban élsz, de a márciusi őrület alatt nem fogsz ott lenni. VPN-vel csatlakozhat az adatfolyam-platformhoz, ahelyett, hogy ESPN-lejátszót vásárolna.
 2. Az USA-ban élsz, de inkább nem használnál két szolgáltatást egy márciusi őrületért. Ez ESPN Player előfizetést igényel, amelynek mindent megvan, de csak az Egyesült Államokon kívül érhető el.
 3. Az USA-n kívül él, és a földrajzi korlátozások miatt nem fizethet fel CBS, TBS, TNT vagy truTV csatornákra.

Mindhárom forgatókönyv az egyiket tartalmazza két lehetőség:

 1. Az Egyesült Államokban tartózkodik, de szeretné használni az ESPN Player alkalmazást
 2. te’az USA-n kívül helyezkedik el, de szeretné használni az egyetlen, az Egyesült Államokban elérhető szolgáltatást

És mindkét lehetőséghez szükséged lesz egy VPN. Olvassa el tovább, hogy megtudja, hogyan lehet a legjobban kiválasztani a March Madness bárhol streamingjét.

Melyik VPN a legjobb a March Madness 2019 online nézéséhez?

Az első szabály, amikor VPN-t választanak az NCAA verseny torzításához, az az, hogy: törölje ki az összes ingyenes VPN-t. A biztonsági problémákon kívül gyakran túlzsúfoltak is, csökkentve ezzel a VPN miatt már lelassuló kapcsolat sebességét.

Az NCAA streaming HD formátumban 5 Mbps-ot igényel

A kapcsolat sebességét a VPN-sel és anélkül is ellenőrizheti az Ookla használatával’s SpeedTest.com eszköz. Ha a sebessége VPN-nél kevesebb, mint 5 Mbps, fontolja meg a váltást egy másik szerverre. Ha nem’Segítsen, törölje a fiókját, és próbáljon ki egy másik VPN-t az alábbi listából.

Egy másik tényező a pénzvisszafizetési garancia. Ha te’nem tervezi a VPN használatát a March Madness után (bár nem’ezt nem ajánlom), keressen egy olyan VPN-t, amely elég hosszú pénz-visszatérítési garanciát kínál. A szabvány 30 nap, de vannak olyanok, amelyekben csak hét vagy még kevesebb van.

Végül, de nem utolsósorban az az egyidejűleg engedélyezett kapcsolatok száma. Míg a streaming szolgáltatásánál fiókonként korlátlanul engedélyezettek az eszközök, az’A legtöbb VPN esetében nem ez a helyzet három átlag alatt, és hat jó.

1. ExpressVPN

ExpressVPN szolgáltatás logója Látogasson el az ExpressVPN oldalra

Az ExpressVPN szolgáltatást a leggyorsabb szolgáltatásnak tekintik, és a teljes első két közül az egyik. Ha VPN-re van szüksége a March Madness streamingjéhez, ne gondoljon tovább, és hajtsa végre havi tervét egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciával. Három egyidejű kapcsolat.

2. NordVPN

NordVPN szolgáltatási logó Látogasson el a NordVPN oldalra

A NordVPN a legbiztonságosabb szolgáltatás és az egyetlen másik versenytárs az első helyen. Több mint 5500 szerverrel rendelkezik 58 országban, és hat egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

3. Astrill VPN

Astrill VPN szolgáltatás logója Látogasson el az AstrillVPN oldalra

Az Astrill az Ázsia, Óceánia és a korlátozott internet-hozzáférésű országok felhasználói számára a legjobb VPN. Azt’Ez egyben az egyik leggyorsabb. Mindegy’nincs pénz-visszafizetési garancia, de öt egyidejű kapcsolatot biztosít.

4. CyberGhost

CyberGhost szolgáltatás logója Látogasson el a CyberGhost VPN oldalra

A CyberGhost VPN jó sebességet és biztonságot jelent, de a legjobb rész a kígyó hosszú 45 napos pénz-visszafizetési garancia. Egy másik perk a 24 órás ingyenes próbaverzió, amelynek elegendőnek kell lennie annak ellenőrzéséhez, hogy ez a VPN megfelelő-e az Ön számára. Hét egyidejű eszköz megengedett.

Végül, ha te’jelentkezzen be csak a Final Fourbe, és valóban nem’ha úgy érzi, hogy megadja a hitelkártya-adatait vagy más személyes adatait, válasszon egy jó VPN-t egy ingyenes próbaverzióval, amelynek elég hosszúnak kell lennie az NCAA verseny legfontosabb játékának megtekintéséhez.

Hogyan lehet online nézni a March Madness-t?

Ott’Nincs legális módja az összes March Madness online ingyen megtekintésének. Használhatja az egyes műsorszolgáltatók ingyenes próbaverzióit és pénz-visszatérítési garanciáit, hogy korlátozott hozzáférést szerezzen, de ha elfelejt egy dolog lemondását, az azt jelentené, hogy az egész terv átmegy a tetőn.

NCAA’s A March Madness Live webhely vagy alkalmazás három órás áttekintést nyújt, majd be kell jelentkeznie a fizetõ TV-szolgáltató fiókjával. A CBS nem’t nem igényelnek fizetős TV-hitelesítő adatokat, lehetővé téve az első négy játék kivételével minden adat ingyenes streamingjét. A cikk alján eltemettük ezt a lehetőséget, mert a March Madness Live nyert’A CBS játékot nem jelenítheti meg az Apple TV-n, a Fire TV-n, az Android TV-n, a Roku-n és az Xboxon. Azt is lehetővé teszi, hogy a CBS élő játékait csak egy eszközön folytassák.

Az NCAA March Madness 2019 ütemterve

Az NCAA March Madness 2019 ütemterve

Alább az összes March Madness játék listája a csatornákkal, amelyek’sugárzom őket:

 • Március 17: Választási vasárnap a CBS-en
 • Március 19-20: Az első négy a truTV-n
 • Március 21–24: Első és második forduló a CBS, TBS, TNT, truTV csatornákon
 • Március 28–29.: Édes tizenhat a CBS-en, TBS
 • Március 30-31: Elite nyolc a CBS-en, TBS
 • Április 6: A döntő négy a CBS-en
 • Április 8: Nemzeti bajnokság játék a CBS-en

Az NCAA March Madness mérkőzései és előrejelzései

Március 17-én’Tudom, hogyan kell kitölteni a zárójelünket az NCAA Bracket Challenge programhoz. Ennek megfelelően frissítjük ezt a részt, amint megismerjük a párosulásokat, és amikor megjelennek az első eredmények.

Időközben előrejelzéseket adhatunk a verseny eredményéről, mivel a Vegas-es oddsot március 17-én teszik közzé..

Az egyik térd megváltoztathatja sokaik sorsát, ha például valaki egy nyílra mutat. Vagy ha visszatér a rázkódás előtti március őrület előtt, és valószínűleg Dukeé’s Zion Williamson. Az utóbbi esetben nem látunk olyan csapatot, amely legyőzné őket. Egyébként a versenyzők North Carolina, Virginia, Tenessee, Kentucky, Michigan, Michigan State és Gonzaga.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 + = 72