Hogyan lehet online ingyen nézni a Wimbledon 2019-et?


Utolsó frissítés: 2014.2.5

Július 1. és 14. között a 2019. évi Wimbledoni bajnokság non-stop teniszt fog hozni nekünk! És azzal, hogy a Grand Slam a legjobb sportolókat vitte a bírósághoz, a tavalyi évtől kezdve’bajnok, Novak Djokovic és a legendás Serena Williams között, a bajnokság utolsó csatája minden bizonnyal nagyon izgalmat fog kelteni. Ennek ellenére ingyenesen nézhetjük online a Wimbledon 2019-et? Az biztosan!

Hogyan nézhetjük online ingyenesen a Wimbledon 2019-et

És az’mi hozza minket ide ma: “hogyan nézheted online a Wimbledon 2019-et?” a kérdés volt az elménk az elmúlt napokban. És akkor a kérdés még merészebb lett - “hogyan lehet online ingyen nézni a Wimbledon 2019-et?” Végül is maga a verseny nem sokat változott, de ahogyan azt tapasztaljuk, természetesen megvan.

Természetesen fizethet az ESPN-nek, vagy bárki másnak is, aki megvásárolta a megtekintési jogokat az Ön országában, de biztosan’értelmetlen, ha ingyenes élő közvetítést találsz? enged’próbál megválaszolni ezeket a bosszantó kérdéseket!

Élő streaming Wimbledon 2019 az Egyesült Királyságon kívülHogyan lehet online ingyen nézni a Wimbledon 2019-et?

Ha az Egyesült Királyságban él - te’szerencséje, mert a Wimbledon 2019 a TV-ben megjelenik, további költségek nélkül. Csak beállíthat a BBC One-ra vagy a BBC Two-re, és élvezheti a sárga golyók repülését.

Hogy’könnyű, de mit kell tennie, ha don’ne legyen tévé vagy te’újra valahol a világon? Ha azt szeretnénk, hogy élő közvetítés Wimbledon 2019 ingyen, az egyetlen alternatíva a BBC iPlayer.

Hogyan lehet online ingyen nézni a Wimbledon 2019-et?

A BBC iPlayer fantasztikus’Nem kérdés. A probléma az, hogy a BBC ingyenes az adófizetők számára az Egyesült Királyságban, és nem’Nem akarjuk kiterjeszteni ezt a kiváltságot a nemzeti határokon túl.

Az Egyesült Királyságon kívüli felhasználók figyelésének megakadályozása érdekében, A BBC iPlayer geo-blokkoló intézkedéseket alkalmaz. Egyszerűen fogalmazva: a webhely megkapja az Ön IP-címét és felhasználja annak meghatározására, hogy hol van. Ha ez az Egyesült Királyságon kívül esik - sok szerencsét bármi megnézni!

UK irányítószám

Ez a legnehezebb, de azt’Nem ez az egyetlen kérdés. A közelmúltban a BBC iPlayer felkérte Önt, hogy regisztráljon és jelentkezzen be a webhelyre, mielőtt megnézhetik. Itt’s a fogás - amikor regisztrálsz, akkor te is’Meg kell adnia egy e-mail címet, egy nevet és vezetéknevet, valamint egy érvényes brit irányítószámot. Mi’bizonyosodjon meg róla, hogy a Google segít Önnek ezen lépés megkerülésében.

VPN - az élő közvetítések szabad kulcsa

Hogyan lehet online ingyen nézni a Wimbledon 2019-et?

Szóval, hogyan tudod átjutni a BBC iPlayer e földrajzi blokkolásához? Nincs probléma - csak szerezzen egy virtuális magánhálózati (VPN) szolgáltatást.

A (jó) VPN helyettesíti az internetszolgáltatót - ugyanazt az infrastruktúrát biztosítja, beleértve a DNS-hálózatot, és ami még fontosabb, egy IP-t. Az utolsó napi VPN-szolgáltatásoknak szerverei vannak a világ minden tájáról, így az internet gondolkodására késztetheti Önt’valójában az Egyesült Királyságban. Mielőtt elmész, és megvásárolja az első VPN-t, amelyet a Google-on talál, hallgasson minket.

Wimbledon 2018 online ingyen

Az olyan streaming szolgáltatások, mint a BBC iPlayer, tisztában vannak a VPN-ekkel és sok munkát végeztek annak érdekében, hogy használhatatlanná váljanak. A VPN-szolgáltatások abszolút többsége a piacon nem fog segít megkerülni a BBC iPlayer geo-blokkoló intézkedéseit. De ne aggódjon, néhányan képesek maradni a görbe előtt, és továbbra is ingyenesen nézhetik Wimbledont online.

A legjobb VPN a Wimbledon 2019 ingyenes online streamingjéhez

Mi’mindezt a legjobb VPN-en keresztül rendeztem, csak erre az alkalomra. Itt’A legjobb választás a Wimbledon 2019 élő közvetítéshez való csatlakozáshoz egy olyan országban, amellyel a BBC iPlayer készül’nem elérhető.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10A hibátlan adatvédelmi gyakorlatok, a fejlett biztonsági szolgáltatások és a megbízható földrajz-feloldó képességek teszik a NordVPN-t vitathatatlanul az iparág vezetőjévé. Bármelyik igényt kielégíti, ezt a VPN fedezi Önnek - mindössze 3,49 dollár / hó.

  • Kiváló biztonság
  • Nagyszerű szerverlista
  • Félelmetes a Netflix számára
  • Jó kínzó
  • Nagyon könnyű használni
  • Megfizethető áron

Van VPN-je - mi van most??

Bármelyik VPN szolgáltatást választja, az eljárás hasonló lesz. Azt tanácsoljuk, hogy győződjön meg arról, hogy minden azonnal működik-e’Azt akarja, hogy a műszaki kérdések ne zavarják a Wimbledon döntőjét!

  • Indítsa el a VPN alkalmazást.
  • Csatlakozás egy VPN szerverhez az Egyesült Királyságban. Ha van NordVPN, csak kattintson a brit pin-re a térképen, és az alkalmazás automatikusan csatlakozik! Val vel ExpressVPN azt’s egyszerű is - kattintson a “Válassza a Hely lehetőséget” gombot, és keressen bármilyen Egyesült Királyság helyet. Az “Sebesség mérés” segít kiválasztani a leggyorsabbat. Surfshark szintén nagyon könnyen használható - kattintson “Helyszínek” és keressen egyet az Egyesült Királyságban.
  • Et voilà! te’megszerezted a Wimbledoni döntődet!

További lehetőségeket keres? Vessen egy pillantást a BBCn iPlayer legjobb VPN-listájára, még több nagyszerű szolgáltató számára, amelyek lehetővé teszik a Wimbledon 2019 ingyenes online megtekintését.!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 + = 25